• Jaro
    10.4k
    Da i dođe Beljo, ne znam kako napad Beljo-Kulenović-Kulušić može biti jači od Petković-Kulenović-Kanga.Izet Hajrović

Samo napad Petković-Kulenović-Kanga mi nismo imali. Petko je bio (valjda) po terapijama i kod vracara kojekakvih i tu i tamk se spustio do klupe, a kad je na kraju bilo all-in onda je i odigrao nesto... Ali tercet Petko-Kule-Kanga u realnosti nije postojao...
  • Hnlovac
    2.4k
    prosao se rok na faksu, ajmo Boban i Dinamo!
  • Paggini
    55k
    Meni se čini da idemo u smjeru Kulušić treća špica, Kulenović druga, a Topić rotacijsko krilo s Lisicom.Keyser Soze

Beljo/Matanovic/Mierez
    Kulenović
    Kulušić ili netko treći

Cak mi se čini da postoji potencijal za Beljo, Mierez, Kulenović, a Topić na desno krilo, Kulušić u neku Lokomotivu koja nasušno treba napadaca ili u Varaždin koji također treba
  • NitkoBitan
    27.7k
    To sam ga ja Bobanu predlozio.

Visok i brz, prava spica. Tek 18 godina... Sibenik je u takvoj situaciji kakvoj je i realno imamo vrlo dobru priliku da ga uzmemo pa ga lako proslijedimo na posudbu.NitkoBitan
  • Dinaminjo
    1.5k
    Otkud vi mislite da bi jos 10m eura potrosili?
  • Paggini
    55k

Knjizit cemo Baturinu i iduce godine
  • GOAT
    3k
    Tko god da zastupa Kangu taj je majstor svog posla. Covjek nigdje ne zabije gol i uvijek nađe novi angažman i osigura novce od transfera
  • Keyser Soze
    14.3k
    Beljo/Matanovic/Mierez
    Kulenović
    Kulušić ili netko treći
    Paggini

Ne znam je li ovo tvoje mišljenje, al ovo sam ja mislio.
  • Jos-Optimus
    6.1k
    prvog nismo imali uopce, drugi je igrao ozlijeđen pola sezone, a treći...nemoj me ****
  • Paggini
    55k

E jesi, bravo, nisam citao detaljno, cinilo mi se da si isao na Kule, Kule 2 i Topić kombinu

Tko god da zastupa Kangu taj je majstor svog posla. Covjek nigdje ne zabije gol i uvijek nađe novi angažman i osigura novce od transferaGOAT

Ovo sam bas i ja pomislio, svaka cast liku, za razliku od ovih domaćih lajavaca koji ne mogu ni kebabspor rijesiti, bome ovaj radi posao. Nadam se da i nama idu neke parice od transferića.
  • NitkoBitan
    27.7k
    Otkud vi mislite da bi jos 10m eura potrosili?Dinaminjo

Prodaja godisnjih, prodaja grill setova, dresova, prijatelji kluba iz Australije i tako. Ima se, hejteri neka listaju financijska izvjesca!
  • rakurs
    1.5k
    Veli Olivari da i Cordoba sigurno odlazi, da ima brojnih zainteresiranih klubova te da je tek pitanje u koji će na kraju otići.
  • NitkoBitan
    27.7k
    Sve i jednog stranog promasaja cemo uvalit za neku lovu. Pa cak i onog nesretnog demokratskog stopera Bernauera. A mozda nismo izgubili proslu sezonu zbog ovih za koje dobivamo lovu nego zbog ovih kojima placamo otpremnine :chin:
  • Dadox
    449
    Udomiti negdje Mmaea,Bočkaja i Perića i ovo će biti san snova…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.