• Dani Olmić
    1.7k
    lijevo ce ti igrat vinlöf i goda a desno rpg i valincic pretpostavljam
  • crophantom
    871
    Ok, to je jasno. Neznam bas jel Valincic riješen, ali ok, ajmo reci Vinlof i RPG bekovi, to je ok. Ali ko ce se s Galesicem uigravati? Od svih ovih sad tu, KTCa nema smisla, on tu mora biti u nekoj drugoj ulozi, Mmaee, ja neznam sta ce biti s tim čovjekom, Raula nema, a Jakir mali, neznam, bila bi mu medvjeda usluga sa sad tu krene ispocetka.
    Tako da mene taj stoper najviše muči i čekam da vidim koja nam je ideja. Lani nam je veza u defanzivi bila najveći problem, posljedicno i cijela obrana.
    Napad cemo vec ustimati, lani smo tu u HNLu po golovima, prilikama i svemu bili daleko najbolji, ali obrana je nesto što je problematično i što treba izgraditi od 0.
  • BPAM
    143
    Ako dođe Vinlof kako je predviđeno, treba nam još jedan vrsni stoper i top napadač. I to je onda to.
  • Laugreano
    4.3k
    Sto mislite tko je bolji Kanga ili Kule?
  • badjibadara
    5.6k
    Tog Belju i Ramona spominje se svaki prijelazni rok zadnje 3-4 godine, i ako ih ovaj ne dovedemo, spominjat će se i idući.

Osim ako nisu samo paravan za neka druga imena, koja će nas natjerati da zaboravimo prvospomenute.
  • Dani Olmić
    1.7k
    moja prognoza je da dolaze jos jedan ili dva stopera i najmanje jedan napadac, ako ne i dva
  • NitkoBitan
    27.5k
    Jedno krilo obavezno. Hoxhu cemo prodat, Spikica vjerojatno isto. Ako dode koja ponuda za Cordobu i njega bismo mogli.

Doduse sa kupnjom krila ne treba zurit, ako nam se nesto otvori do kraja prijelaznog roka...
  • BPAM
    143

Jasno, ja kažem po trenutnom kadru koji je na pripremama. Ako odu i Hoxha i Cordoba onda svakako još jedno krilo.
  • NitkoBitan
    27.5k
    Ako odu i Hoxha i Cordoba onda svakako još jedno krilo.BPAM

A i na stranu Hoxha, nisam optimistican vezano za trenutni kadar na lijevom krilu. Stojkovic je fino ojacao i pitanje je koliko je izgubio na brzini i hitrosti (uostalom je vise desetka nego krilo), a kao zamjena 16godisnjak koji nije odusevio u kadetima te je prakticki preskocio jednu stepenicu (juniore)...
  • Crni86
    11.7k
    Bez obzira tko od krila ostao ili ne, nama je radi kvalitete potrebno jos jedno klasnije krilo. Nesto sto su ljubo, villar samo da je krilo.

Treba malo iskustva dat i tim deckima na krilu, netko tko ce skinut pritisak s leda deckima poput stojketa i lisice. Da li ce to biti lijevo ili desno krilo po meni nije toliko bitno. Samo da je vec dokazano.
  • keppi
    402
    Na početku sam iskreno bio očajan kada je bilo jasno da Petković odlazi jer mi je zadnjih godina bio najomiljeniji naš igrač.
    Za ostale sam manje više brzo prihvatio odlazak. Recimo Pjaca, koliko god mi drag ipak nije za tu plaću realno dovoljno dao....po meni osobito u fazi obrane. Ristovski mi je također bio drag, ali godine neminovno čine svoje, a ostali sve manje-više očekivano.
    Na kraju je došao taj izravni plasman u Europsku ligu što je jedinstvena prilika da se baš sada napravi resetiranje epike.
    Kada sada pogledam ...jedan pravi centarfor (recimo Beljo i Mierez) bi ovoj novoj ekipi već dao ozbiljne obrise, a realno.... prijelazni rok je tek počeo.
  • PlavacZRima
    389
    Ponovo se spominje Mierez, osobno sam mišljenja da je Kule isti tip napadača kao Mierez samo kvalitetniji. Da je Kule igrao u onom Osijeku imao bi istu ako ne i bolji statistiku, jednostavno ne vidim logiku dovođenja Miereza ako imamo Kuleta.
  • E46
    1.5k
    kule ti je kvalitetniji od miereza? E sad sam sve procito.
  • El Madrigal
    481
    Koja noćna borba na Zoni u temi transferi. "Niđe veze" više Kule i Kanga... A i vidim da dosta ljudi opće ne čita, nego samo nastavi komentirati zadnjih stranicu dvije, a onda se ponavljaju kao papagaji.
  • Dani Olmić
    1.7k
    Kule isti tip napadača kao Mierez samo kvalitetnijiPlavacZRima

:rofl: sorry kolega, ali ne znam sta da kazem na ovo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.