• mali M
    7.8k
    Ma glupo je komentirati Kuleta kad se stalno ponavlja "naš dečko", "Dinamovac" kao da mu itko to osporava... Odigrao je dobru sezonu statistički, bolju od Kange definitivno pa između ostalog i od Petka kojeg nije bilo, i to sa eto, kako kaže @Jos-Optimus sa kilavim ramenom. Nitko ne kaže da ga se baci sa litice.. moje mišljenje je da nemože ponoviti takvi sezonu i ono što je meni jako bitan argument je da je doslovno 15 golova zabio momčadima od koje su dvije zadnja i predzadnja.. ja osobno gledam i taj dio jer me pošteno naživcirao u ostalih 18 utakmica gdje je bio nemoćan.. ništa više ni manje od ostatka momčadi, ali nemojmo onda od njega raditi Ibrahimovića samo zato jer je naš dečko, Dinamovac...
  • keppi
    402
    Najveći problem pri formiranju nove epike naravno može biti novac.
    Ode ti Petković za džabe (još mu moraš i otpremninu), a za novog napadače trebaš 5 milijuna ili koliko već.
    Za Lisicu 1,2 milijuna, za Villara 2-3, za Soldu 0,6, za Vidovića 1,5, za Mudražiju 0,7...za Valinčića bi trebalo 1-2 milje, za Radeljića je 2 plus malo, za Jagušića 2-3 milje.
    Od igrača na koje ne računamo teško će biti išta izvući na odštete.
    Koliko bi koštali Ivanušec, Mierez ili Erlić?
    Pozitiva je naravno moguća ušteda na plaćama koja se dijelom može preliti na nove transfere.
  • PlavacZRima
    389
    Možda sam u krivu, to je moj subjektivan dojam, ali mislim da ne znamo dovoljno cijeniti naše a precjenjujemo tuđe. U kojim je to segmentima Mierez toliko bolji dominantniji od Kuleta? Kule je i zabijao u LP, a za Miereza se nisu bas trgali klubovi koji igraju LP ili EL.

da se razumijemo ja bi prodao Kuleta dok se može dobiti dobra lova za njega, jer mislim da nam ne treba takav tip napadača, ali nemam ništa protiv ako ostane kao 2. opcija, dok mislim da Mierez za lovu koju bi ga platitli ne bi bio nikakva nadogradnja u odnosu na Kuleta a i sumnjam da bi bio zadovoljan kao 2. opcija.
  • Jos-Optimus
    6.1k
    naravno da ne, ali glupo je uzdizati Kangu i tjerati Kuleta kad je dokazano dobra B opcija
  • Dani Olmić
    1.7k
    Kule slobodno neka ostane ali kao opcija B ili C
  • Schpatz
    761
    Ja jednostavno nemrem vidjet niti jedan razlog zasto dovest covjeka koji zadnjih godinu dana igra rekreativni nogomet u UAE. I napravili bi ga jednim od najplacenijim igracem u svlacionici… Nemrem se otet dojmu da taj igrac jednostavno ne ulazi vise u viziju novog Dinama.
    Ne vidim niti jedan jedini opravdani razlog.

Jedini razlog zasto zele ljudi Miereza jer sline za njegovom dobrom sezonom u Osijeku i neke polovicno dobre sezone u Istri prije Osijeka.

Na kraju ce ispast Mierez=Kanga. Jer dok se vrati mozda i to mozda na razinu iz Osijeka, mozda ce potrajat dobra polusezona ako ne i sezona.

Misljenja sam da se treba ostavit recikliranja imena koja su se povezivala s Dinamom zadnjih 2-3 sezona i okrenut novi list i okrenut se novim igracima. I za te novce za Miereza, prilicno sam siguran da mozemo nac boljeg napadaca nego sto je to trenutno on.
  • Brusa
    3.4k
    Strašni El Toro Mierez! 32. strijelac super jake lige arapskih emirata! 6 golova! Eeeej! Kapitalac!
  • mali M
    7.8k
    pa zapravo to se i da zaključiti iz većine upisa.. svi se nadamo da Boban radi u tišini u pozadini i dovest će nekog desetog koji će nam svima zatvorit usta... Više mi je i previše Kangi, Kulenovića, Miereza i Belje...
  • NitkoBitan
    27.5k
    Pozitiva je naravno moguća ušteda na plaćama koja se dijelom može preliti na nove transfere.keppi

+ usteda na otpremninama. Nenormalno smo puno trosili na njih u posljednje vrijeme. Bila bi ogromna financijska injekcija da ove godine nista ne potrosimo. Cannavaro je dobio otpremninu ali nije bila velika.
  • Crni86
    11.7k
    Dan i pol nema nikakvih objava transfera i ova tema se vratila na staro
  • Davieboy86
    580
    O sunce ti milo sta sve neces ovdje procitati. Zaista nekada mislim da iza pojedinih nickova se krije 10 godisnje djete.Ali moram priznati @PlavacZRima da me dugo netko nije ovako dobro nasmijao! :rofl: Respect
  • PlavacZRima
    389
    PlavacZRima da me dugo netko nije ovako dobro nasmijao! :rofl: RespectDavieboy86
    Meni je uvijek drago kada mogu uveseliti nekoga, smatram da je smjeh jedan od najvećih blagosti u životu i kada ga izmamiš nekome oko sebe napravio si dobro djelo. :joke:

Zaista nekada mislim da iza pojedinih nickova se krije 10 godisnje djeteDavieboy86
    Kada bi ti rekao da imam doktorat u IT i da se bavim analizom podataka, pogotovo podataka vezanim za nogomet i da radim napredne modele za predikcije i vidim kroz podatke da Mierez nije bolji od Kulenovića , što bi na to rekao? :cool:
  • Laugreano
    4.3k
    i vidim kroz podatke da Mierez nije bolji od Kulenovića , što bi na to rekao? :cool:PlavacZRima

Dokaži.
  • PlavacZRima
    389
    Pri potpisivanju ugovora o radu moraju se potpisati i neke stavke oko dijeljenja podataka zbog kojih možeš biti pravnih posljedica....
  • crophantom
    866
    Ni meni nije jasna fascinacija igracem koji je u svome primeu odlučio ići u arapske pustinje i tamo zabio 6 golova. Da ih ne zabio i 26, ako u najboljim godinama ideš tamo za mene pokazujes nedostatak bilo kakve sportske ambicije, za ubrati lovu su Arapi tu i kad prodes prime.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.