Pozitiva je naravno moguća ušteda na plaćama koja se dijelom može preliti na nove transfere. — keppi
Meni je uvijek drago kada mogu uveseliti nekoga, smatram da je smjeh jedan od najvećih blagosti u životu i kada ga izmamiš nekome oko sebe napravio si dobro djelo. :joke:PlavacZRima da me dugo netko nije ovako dobro nasmijao! :rofl: Respect — Davieboy86
Kada bi ti rekao da imam doktorat u IT i da se bavim analizom podataka, pogotovo podataka vezanim za nogomet i da radim napredne modele za predikcije i vidim kroz podatke da Mierez nije bolji od Kulenovića , što bi na to rekao? :cool:Zaista nekada mislim da iza pojedinih nickova se krije 10 godisnje djete — Davieboy86
i vidim kroz podatke da Mierez nije bolji od Kulenovića , što bi na to rekao? :cool: — PlavacZRima
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.