• NitkoBitan
    27.5k
    Do kada cemo govoriti lazi i narative ljudi koji se razumiju u nogomet kao Marica u krivi k...?rokikaciga

Doslovno se iz ovog moze iscitat kako je beskoristan za igru. A jedino ga i u ovoj sezoni idu golovi, inace jos slabije.
  • Jay
    1.8k
    Zadržali bi klauna Kangu, a riješili se prvog strijelca zato jer je domaći dečko.Mr Anderson

Ovo nije prvi put da ovakvu rečenicu čitam i svaki put se iznova šokiram kakve mitove radite od Kulenovića i kakvim ga mučenikom proglašavate.
    Da, razlog zbog kojeg nije dovoljno dobar za Dinamo je isključivo to što je domaći dečko, ništa drugo. Zato smo i Pjacu potjerali.
  • rokikaciga
    2.3k
    Pa ne bih bas rekao da je beskorostan. Odlican u kratkim dodavanjima, osvaja duele, svaki peti udarac (neovisno otkuda) je gol...20 gajbi u sezoni a sam je nosio napad skoro cijelu sezonu, Fabio mu je unosio mentalni nemir sa Kangom...
  • Brusa
    3.4k
    jednostavno mislim da on nema mjesta,a sto se tice oklade prihvacamluka modic

Ok! Ako nisi čitao prijašnje postove, uvjet je da Kule, odigra cijelu sezonu za dinamo. Jel, oklada nema smisla, ako ga se proda na polusezoni ili možda već prije početka.
  • NitkoBitan
    27.5k
    Fabio mu je unosio mentalni nemir sa Kangom..rokikaciga

Ma jadan, dobio konkurenciju koja je u dosta segmenata bolja pa se nadurio i nije slavio svoje golove.

Kanga nije prosao pripreme, dosao direkt u kaos i pritisak sa svih strana. Kulenovic je oko Dinama citavu seniorsku karijeru.
  • rokikaciga
    2.3k
    Odlicno mi je kako seciras samo manji dio svakog komentara i onda slavodobitno imas sarkastican komentar kojim vodu tjeras na svoj mlin. Veoma inteligentan potez moram priznat, pun si argumenata.

Kao da slusam argumente na sanku u birtiji :rofl:

I bolji ("bolji") u svim segmentima osim - u onom kaj je bitno za napadaca.. a to su golovi :lol:
  • Brusa
    3.4k
    jedini segment u kojem je Kanga bolji od Kuleta je padanje gaća.
    Ah da zaboravio sam na:
    1. Pogođene stative
    2. "Otkrivanje"
    3. "Zvanje na presing"
    4.. "odložene lopte"
    5. "Nepriznati golovi "
    6. Fulani penali
    7. Crveni kartoni u 25oj minuti derbija

Edit: nije točno da nije "slavio golove" , nego nije slavio 1 gol. I to u situaciji kad mu se u trenutku dok je prvi strijelac momčadi minutaža prigresivno smanjivala. A radi koga?? Radi jebenog Kange. Ne radi Perkovića ili nekog drugog super napadača , nogo radi Kange
  • NitkoBitan
    27.5k
    Odlicno mi je kako seciras samo manji dio svakog komentara i onda slavodobitno imas sarkastican komentar kojim vodu tjeras na svoj mlin.rokikaciga

Odlican u kratkim dodavanjima, osvaja duele, svaki peti udarac (neovisno otkuda) je gol...rokikaciga

A sta da ti na ovo odgovorim? Odlican u kratkim dodavanjima, wow... nisam znao da to spada u posebne vjestine profesionalnih nogometasa. Osvaja duele? Pa mi ocito ne gledamo iste utakmice. Svaki peti udarac gol? Puca uglavnom u sesnaestercu, imao je promasaja boli glava.
  • mali M
    7.8k
    Dobro rasprava mi nema smisla jer prošla sezona je baš nikakvo mjerilo.. svi su bili baš kriminalni... Okej, Kule je naš dečko, sve pet, ali @Brusa skepsa prema Kuletu je tu s razlogom. Do ove sezone je najviše ikad u životu spremio 10 golova. U velikim utakmicama je nestao... Ima puno razloga zašto je skepsa. Ja isto tvrdim da neće dati 20 golova jer prošla sezona je baš iznimka, em su bili ozljeđeni ostali, em je on jedini mogao igrati većinu sezone... Puno ga toga mora ponovo pokenjati da napravi istu statistiku... Kanga mi se više ne uklapa u ovaj naš nogomet, ali da je njega pokenjalo onih 6 stativa i par asistencija gdje se držao za glavu šta su fulali Kač, Rog i Miške pričali bi o liku koji u 15 utakmica ima 9 golova i 3-4 asista i nebi nitko vodio borbu Kanga vs Kule.
    Meni je Kuletu prošla sezona više iznimka nego pravilo i bojim se da nam se ne dogodi kao i sa Špikićem. Radi jedne okej sezone da ga se trpi godinama i postane šprdancija.. al dobro...
  • GeneralNapoleon
    1.8k

Jos mogu shvatit ako netko kaze da Kule nije igrac za Dinamo. Pq cak i da Kanga nije losiji od njega. Ali da netko tvrdi da je Kanga u bilo kojem smislu relevantno bji igrac mi je stvarno cudno.

Al dobro ak se ne varam si ti bio onaj koji je popljuvao Kuleta nakon sto je zabio kljucan gol na poljudu, jer eto Pjaca ga pogodio u trepavicu i lopta se sretno odbila od Kuleta u gol :lol:

Po meni su vjerojatno u pet deka. Laka prijednost Kuleta. A s time da je Kule domaci zbog toga mora bit prvi pick.
  • rokikaciga
    2.3k
    Pa ne gledamo iste utakmice, dragi.

Ja sam prvi koji ce rec da Kule ima svojih mana. Imas i mojih komentara gdje mi je ispio krv. Sve je crno na bijelo. Ali razlika izmedu mene i tebe je ta da znam kakav je Kule napadac i da ne ocekujem od njega iste stvari kao od Petkovica. Isto kao sto ne ocekujem od Petkovica da radi presing kao Vardy 2016e godine. Jos jedna razlika izmedu nas je ta da ja vidim nacin na koji Kule pridonosi nasoj ekipi.

I da, ako je netko "elite" u kratkim dodavanjima onsa cu ga pohvaliti. Ako je netko "elite" u tome da je precizan sa svojim udarcima (22% udaraca zavrsi golom) onda cu ga pohvaliti. Imao je promasaja...4/5 udaraca ne zavrsi golom...boli glava od matematike

I bolje nemoj odgovarati ako mislis odgovarati kao moj klinac. Nickname relevant
  • GeneralNapoleon
    1.8k
    em je on jedini mogao igrati većinu sezonemali M

Ironicno je da je bio najbolje u formi dok je bio zamjena za Petka.

Kanga mi se više ne uklapa u ovaj naš nogomet, ali da je njega pokenjalo onih 6 stativa i par asistencija gdje se držao za glavu šta su fulali Kač, Rog i Miške pričali bi o liku koji u 15 utakmica ima 9 golova i 3-4 asista i nebi nitko vodio borbu Kanga vs Kule.mali M

Pa dobro. Isto se moze reci i za Kuleta. Da je pogodio neke zicere koje je fulao je mogao bit i prvi strijelac lige. Pa bi se vjerojatno opet nasli neki da ga pljuju jer samo zna zabijat.

Kanga se isto nije iskazao kao neki hladnokrvni finisher.
  • mali M
    7.8k
    ja vidim nacin na koji Kule pridonosi nasoj ekipi.rokikaciga

Ovo ne mislim kao provokaciju nego me zbilja zanima, s čime to osim golovima (i to većinom 3 momčadi)? Ja iskreno vidim da je baš slab u duelima (ne statistički nego gledajuć sa tribine i na tv-u), nema ga na terenu 90% vremena, nezna primiti loptu, nema proigravanja niti asistencija, zašto je problem reć da nije bilo Istre, Šibenika i Gorice imao bi 3 gola u prvenstvu..

Da je pogodio neke zicere koje je fulaoGeneralNapoleon

A nemreš tak brojati, al dobro... Ostalo se slažem, meni ni jedan ni drugi nisu neki finišeri... Jednostavno mi je glupo ignorirati činjenicu da je 95% golova ubligi zabio 3 iste momčadi. Rijeka, Hajduk, Osijek, Belupo Varaždin, Lokomotiva... Skoro ništa.. samo 3 gola.. u tri kruga.. 18 utakmica...
  • Brusa
    3.4k
    gle, ja shvaćam sve ovo što si ti napisao i poštujem to mišljenje. Ne mislim ja da je Kule zapravo Haaaland i najbolji napadač na svijetu i mislim da dinamo i može i treba bolje. Ja shvaćam kritike .Ali ljudi ga tu uspoređuju sa Kangom pišu kako bi se trebao boriti sa Topićem za mjesto 3. napadača. To su nebuloze. Kanga je dinamu donio doslovno ništa. Ništa. Ovo sve što si ti pisao, jebiga, nije se dogodilo. Meni je žao zbog toga , ali jebiga , nije.
    A što se tiče nastajanja u velikim utakmicama, čuj, ima 2 gola na poljudu i par u Ligi prvaka.... tako da nije baš ništa
    Edit:
    Sad kad je otišao Petko , trebalo bi dovesti boljeg napadača od Kuleta, ovi koji se tu spominju, ja iskreno ne vidim po čemu su tako bolji....
  • mali M
    7.8k
    ma načelno mislimo isto, slažem se da nemremo brojati Kangi stative čisto sam karikirao da je mogao ispast i ne tak velki flop, zato sam i napisao "da je njega pokenjalo...". Al da, obojica nisu baš razina prvog napadača Dinama... Btw mislim da je zabio samo jednog na Poljudu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.