• vlatkomarkovic
    1.6k

A ne vjerujem… ali do odlaska iz Slovenija
  • hardek
    4.9k
    Isto tako nema smisla dovest po 3 igrača na svaku poziciju jer onda nitko neće dobit poštenu šansu, bit će nezadovoljnih a sljedeće ljeto ćeš opet morat poklanjat igrače koji su ti višak
  • vlatkomarkovic
    1.6k

Stari moj jel ti stvarno misliš da svi igrači koji su dovedeni će biti pogodci? Šta ako Lisici puknu prednji krizni, šta ako Villar se loše adaptira… Mislim jako puno je imena realno je da neka neće biti pogodci. Trebamo biti spremni na to… Gledaj koliko je igrača otišlo, a bila je tanka klupa prošle godine toliko ti treba doći
  • CastAway1986
    3.1k
    Ako neće Beljo onda bi mogao Mierez ponovno doći u centar pažnje
  • Dani Olmić
    1.7k
    Zaista se cvrsto nadam…. Ne znam ali nekako bi ga volio vidit u dinamovom dresu
  • NitkoBitan
    27.4k
    Mislim jako puno je imena realno je da neka neće biti pogodci.vlatkomarkovic

A tko je "pogodak" od igraca koji su nas napustili? Osim Sucica i Baturine sve meh. A i Sucic bio dobar dio vremena ozljeden, a Baturinu je los na postavljenu obranu. Znaci da se 3 igraca od svih dolazaka pokazu vec smo na dobitku u odnosu na proslu sezonu.
  • CastAway1986
    3.1k
    pridružujem se željama...Najidealnije zvuči Beljo , Mierez i Kule ali to je malo teže ostvarivo, prije da će treća opcija biti Topic ili Kulusic mozda
    Villar Mišić Ljubicic Stojkovic Vidović mi puno bolje zvuči od ovog dosadasnjeg veznog reda
  • Dani Olmić
    1.7k
    ja nemam nikakvih problema da kule bude rezerva nekom kalibru napadacu … kule je dobra alternativa s klupe ili kao drugi napadac ako se igra s dva… ali kao prvog napadaca ga si jednostavno nemogu zamislit pogotovo ne nakon ove sezone i zestokog remonta
  • ElDorado
    4.3k
    Kaj ate zapeli za tog Miereza nije mi bistro. Takvih u Europi ima bar 50. Naći će Zvone nekaj siguran sam.
  • vlatkomarkovic
    1.6k

O čemu ti pričaš… Ja ti kažem da nije realno da će svi koji su došli da će biti top igrači i da nam treba dubine…
  • hardek
    4.9k
    Isto tako, tom istom Lisici ako si ga doveo moraš stat iza njega. Nikad nećeš pogodit sa svim igračima, al tom logikom možeš onda svaki prijelazni rok dovest i 100 igrača jer se nekom može nešto desiti ili netko ispadne flop.

Isto tako ako nakrcavaš roster, kada će mladi iz škole dobiti priliku? Realu se ozljedili stoperi ubacili Asencia i gledaj ga sada, O'Reily u citiju itd. Baš zato i služi omladinski pogon pogotovo za ekipe koje se hvale svojom školom kao što smo mi.
  • vlatkomarkovic
    1.6k

A gle koliko je otišlo toliko mora doći i naravno moraš stati iza svakog igrača, ali moraš se i osigurati…
  • scooniepenn
    4.9k

Jedna stvar je stati iza Lisice, a druga ne imati jos jednu ozbiljnu opciju na desnoj strani. Nadam se da Spikic ide, to ne bih mogao ponovno gledati.
  • Dani Olmić
    1.7k
    ne imati jos jednu ozbiljnu opciju na desnoj straniscooniepenn

Juan Jose Cordoba Zapata :death:
  • Blue Label
    67
    Ajde dovedite više tog lijevog beka da mogu u miru zaspati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.