• Mr Anderson
    12.1k
    Ne znam jeli Beljo igrač za ono što bi mi igrali. On je po stilu igre najsličniji Petkoviću. Beljo = Petković za siromašne...naravno usporedba s Petkom od prije par godina.
  • rioda
    8.8k
    Za Jagusica mi je zao ali možda je bolje za njega da odradi polusezonu u Belupu i razvija sedinon7

Za pola sezone ili sezonu će zapeti za oko brojnim drugim europskim klubovima, a i cijena će mu dodatno narasti...
  • Dani Olmić
    1.7k
    Za Jagusica mi je zao ali možda je bolje za njega da odradi polusezonu u Belupu i razvija se.dinon7

Razvijat ce se, bez brige - samo sto ce onda trazit 6 milijuna umjesto 3
  • Paggini
    54.7k
    A i na kraju krajeva, ako mali Jagusic ne želi doći, široko mu polje
  • Mr Anderson
    12.1k
    Već sam sit gledajuci Kulenovica kao prvog napadaca i Kangu kao zamjenu, za najezit seDani Olmić
    Kaj pričaš ti? Kule je igrač za 15-20 golova po sezoni. Najprije napišeš da bi takvog napadača, onda redak niže pljuješ po Kuletu. Ak se ježiš od njega, nemoj gledat Dinamo.
  • Dani Olmić
    1.7k
    realno ne slinim tolko za tog Jagusica, ko kaze da bi on u Dinamu blistao … nitko
    Dapace, tek u Dinamu bi se mozda doslo do izrazajanda je limitiran, mozda, mozda i ne

Kule je igrac za 15 golova ako igra zajedno s napadacem koji zna vezat protivnike za sebe i stvarat prostor kuletu (kao sto je to Petkovic radio vecinom) …. Kako Kulenovic izgleda sam kao istureni napadac smo hvala bogu imali privileg gledat dosta tekmi … lopta mu se ponekad odbijala ko od svinca … totalno mi znao djelovat kao izgubljen
  • vjeko1701
    16k
    mozda, mozda i neDani Olmić

Olivari?
  • Paggini
    54.7k
    ko kaze da bi on u Dinamu blistao … nitkoDani Olmić

Ja recimo kažem da bi blistao jer mali je najveći potencijal HNLa, ali ako ne želi, ne želi, nema to veze s njegovim igračkim predispozicijama i talentom
  • GOAT
    3k
    A što bi vi da agenti kažu? " Evo letimo u Dinamo za sto manje pare".. normalno da se i oni ograđuju u slucaju da transfer propadne a igraci moraju ostati u svojim klubovima

Ima još vremena pa cemo vidjeti
  • vlatkomarkovic
    1.6k
    Očekujte još nekoliko top igrača u narednom periodu…
  • Orc123
    12.1k
    kaj je sa Vinlofom? Gdje je zapelo?
  • Ivdzo11
    7.2k
    dogovoren je...
  • vlatkomarkovic
    1.6k

Dolazi samo je svima jasno da svi igrači neće realno ispasti top… treba dubine…
  • NitkoBitan
    27.4k
    Ako svaki clan potrosi 100 eura u fan shopu imamo za Belju! Dijeli svima! Ja sudjelujem za dvojicu kupnjom godisnje.

Mozemo i po kvartovima plave kutije organizirat. Na njima fino napisat "za Dinamova pojacanja". I baka koja seta pesa bu pokleknula i dala koji cent.
  • dinon7
    1.9k

Do odlaska u Sloveniju ili?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.