• Izet Hajrović
    5.5k
    ima u tome nešto, samo što nije igrao kod Bjelice. Makar, to i dalje ne objašnjava trenutnu nepreciznost.
  • tp1997
    1.6k
    Bjelica ga je stavio povučenijeNeznam

Bjelica ga svakako u prvom mandatu nije nigdje stavio jer Mišić tada nije bio u klubu
  • vlatkomarkovic
    1.6k

Medic je godinu dana mlađi….
  • Ludovic IX
    8.9k
    po meni ništa lošiji igrac od Maria pasalica. Ne igraju 100% istu poziciju ali misic čak igra deficitarniju poziciju od pasalics pa nikad pozvan nije bio. A nije da je puno stariji
  • Neznam
    26
    gle 99% sam siguran da je Bjelica bio taj koji ga je prvi počeo igrati, sad možda griješim pa je to bio Mamić, al totalno nebitno.
    Poanta je da je dolaskom u Dinamo stavljen povučenije, što je i sam nekoliko puta izjavio.
    Edit: zanemari, sad sam provjerio u pravu si nije Bjelica bio već Mamić.
  • badjibadara
    5.5k
    Više od Mišićevih udaraca se bojim njegovih dijagonala na 20 metara od našeg golaPaggini

Dijagonale su sa jedne strane posljedica konstantnog markiranja Misica, a sa druge neaktivnosti i staticnosti ostatka veznog reda. Uz Ljubu 2, Villara, pa i Soldu, morao bi prodisati.
  • ShanKu
    1.6k
    Ne dirajte mi Mišića, i dalje ide u moje predictore za svaku tekmu :up:
  • Keyser Soze
    14.2k
    Beljin menadžer kaže da smo pokazali interes, al da je komplicirano i da Beljin transfer u Dinamo nije blizu.
  • Ivdzo11
    7.2k
    I u Slavenu se pomirili da hit igrač ne ide u Dinamo: ‘Ostaje kod nas, očekujemo više nego u prošloj sezoni

Zasad, dakle, ništa od transfera Adriana Jagušića u Dinamo?

- Kako sada stvari stoje, Jagušić ostaje u našem klubu. Nadamo se da će nastaviti s dobrim igrama te da će se tijekom sezone prometnuti u našeg glavnog igrača. Od njega u novoj sezoni očekujemo puno više nego u prošloj.
  • Mr Anderson
    12.1k
    Beljin menadžer kaže da smo pokazali interes, al da je komplicirano i da Beljin transfer u Dinamo nije blizu.Keyser Soze
    It means...Dick.
  • Ijayi Atiemwen
    3k
    Okrenimo se onda drugim opcijama. Vjerujem da postoje i bolji od Belje za našeg prvog napadača.
  • Keyser Soze
    14.2k
    A mislim, to je nešto s čim ne smijemo fulati. Džaba nam Ljubičići, Villari, Vidovići ako za špicu dovedemo novog Kangu. Ja bi čak uzeo nekog provjerenog na posudbu od jedne sezone i onda bi tražio novog napadača za iduću sezonu.
  • dinon7
    1.9k
    Za Jagusica mi je zao ali možda je bolje za njega da odradi polusezonu u Belupu i razvija se. Vjerujem da bi Lisica imao prednost kao starter.
    Što se tiče Belje, mislim da mozemo bolje od toga, ali to ne znači da nebih bio zadovoljan da on potpiše.
  • Zagreb1992
    2.4k
    Zato je Dabac bio onako loše volje na slikama ..Radi Belje
  • Dani Olmić
    1.7k
    Šteta za Belju, znaci ipak nikaj od toga … nadam se da cemo dovest pravu bombu kao napadaca … kako je kolega @Keyser Soze naveo, djaba nam pojacanja u veznom redu ako nemas naprijed nikoga ko ce ti zabit 15-20 golova kroz sezonu

Već sam sit gledajuci Kulenovica kao prvog napadaca i Kangu kao zamjenu, za najezit se
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.