• Dragon1Warrior123
    4.3k
    Hmm, Beljo/Matanović/Frigan prvi i neka bude Mierez/Bakrar drugi napadač i ja sam sretan. Ne tražim puno! :) Sad je jedino pitanje koga ostaviti od trojca Kule, Kanga i Topić. Realno Kule jedini ima neki sell value tako da bi mi on definitivno bio prodan, a onda možda možemo čak i ostaviti i Kangu i Topića koji može pokriti i krila.
  • rokikaciga
    2.1k
    Prvi napadač mora biti kapitalac. Drugi napadač mora biti ili top junior (kojeg nemamo trenutno) ili netko kao Kulenović. Bakrar mi nije nijedno od toga. Radije Beljo + Kule kombinacija i Topić kao pomoć zovi.
  • Zagi
    10.2k
    Moj propust, ljevak je svakako.scooniepenn

Prejako. Drugim riječima ne znaš kojom nogom igra igrač na poziciji koju si okarakterizirao izrazito upitnom i sada već danima drviš po istoj.
    Dao sam si truda i potrazio sve sto je dostupno od njegovih golova i asistencija u Zrinjskomscooniepenn
    Nisi. Ajmo malo iskrenosti, pogledao si video koji je kolega stavio na Topićevoj temi.

Kaj je tak teško reći "Nisam baš uvjeren, zadnji put sam ga gledao pod Bišćanom i nisam bio oduševljen. Teško je u jednoj sezoni toliko napredovao da bude kvaliteta za dinamo."
    To bih poštovao, iskrenost.

Ali ovo lupetanje o kvalitetama i nedostatku istih kod igrača za kojeg ne znaš niti kojom nogom preferira igrati.... To mi je preveć, čak i za birtiju.
  • Dragon1Warrior123
    4.3k
    Dosta su zadnja dva tri dana tiha s obzirom da nam sutra? kreću pripreme. Očekivao sam puno više "bombi" ili barem objava ovih danas/jučer s obzirom na najave.
  • Shkera
    126
    Za 18.lipnja je najavljen početak priprema.
  • dinon7
    1.8k
    Pripreme su 18.06. Tako da očekujem dosta vijesti idućih dana
  • Paggini
    53.4k
    Kad idemo u Sloveniju? 28. lipnja? Do tad bih volio napadača i obrambenog, a ako se tijekom priprema iskristalizira da smo jako mršavi na još nekoj poziciji, onda će se, vjerujem, i to riješiti.

Imamo luksuz dugackih priprema, kasnog pocetka sezone, osigurana konkretna sredstva. Nikad bolji uvjeti za remont, samo da se sve odradi kako treba.
  • Maximo
    792
    Očito je Monsef taj pereverzni kapitalac u napadu
  • Mihaljević
    13.1k
    GtP6v_xWQAAOlvs.jpg:large
    Doktor zadužio broj 8 :heart:
  • Keyser Soze
    14k
    Bakrar ove sezone ima perverzan 1 gol
  • BBB Mataa998
    2.5k
    Ali tu ak ne osvoje mislim da je Boban bivši.sarenicvjetic
    15.06.2025 vec likovi pricaju o smjeni predsjednika uprave....
    Sto reci koju posluku porati i kome?
  • El Madrigal
    434
    Pa slažem se, nisam ni ja zadovoljan ni sa Lisicom ni sa Soldom recimo, Vidović mi je ok ali ne šmekam ga previše, Vinlof i Goda su mi na papiru dobar tandem, Mudrazija klasa na klupi, to mi je ok. Ljubicic vrhunsko pojacanje. Topić pari jako dobar u Zrinjskom, ali ako ga je Boban nudio za Radeljića, ne znam ni sam koliko se računa na njega

Ništa stvarno zbog cega bih bio oduševljen, ali ono što mi se sviđa jest što vidimo smjer nogometa koji će se igrati. E sad, ako i pojedinci na papiru ne izgledaju top, a većina novih ne izgleda, vjerujem da bi kao tim mogli izgledati dobro.
    Paggini

Smatram da mi nemamo novaca za 5-6 TOP pojačanja, na svakoj od.potrebitih ili kriticnih pozicija. Jednostavno se slaže momčad od potencijala koji mogu postati zvijezde, kojima je "zlatna lopta" doći u Dinamo i koji ce uz Marija Kovačevića postati TOP momčad i time kroz sezonu/dvije biti njih 4-5 i TOP igrači, koje ce se odlično transferirati i/ili postati clanovi reprezentacije. Btw. već sam sto puta rekao, kapitalci dolaze nakon Velike Gospe, a ne 15.06. Ako dođu Erlić, Beljo, možda Selahi, uz ove koji su vec tu i koji su stigli, kao i ove sigurne dolaske to bi već bilo jako dobro. A zamislite 25. 08 još pojačanje/dva tipa Sosa, Ivanušec....
  • scooniepenn
    4.8k

S obzirom da ga ti ocigledno puno bolje poznajes mozes li ti analizirati njegove ostale kvalitete kao krila, s obzirom da se ubrzao sigurno nije. Dapace, nama neupucenima u njegov strelovit uspon od odlaska iz Rudesa mozes i priloziti neke video sekvence pa da i posvjedocimo kako je od neefikasnog napadaca postao pravo krilo za Dinamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.