• Zagi
    10.2k
    15.06.2025 vec likovi pricaju o smjeni predsjednika uprave....
    Sto reci koju posluku porati i kome?
    BBB Mataa998

Par dana prije je pričao o bolesnom egocentriku za kojeg bi volio da se dinamu nikada nije dogodio.

Modovi , svi znamo kako ova priča završava. Čemu produljivanje agonije?
  • Zagi
    10.2k
    Dapace, nama neupucenima u njegov strelovit uspon od odlaska iz Rudesa mozes i priloziti neke video sekvence pa da i posvjedocimo kako je od neefikasnog napadaca postao pravo krilo za Dinamo.scooniepenn

Najbolje da ti i video radim.
    Za par dana počinju pripreme, svi ćemo gledati i komentirati.
  • scooniepenn
    4.8k

Video je naravno bila zajebancija. Uglavnom, ne znas niti ti, kao ni mi skepticni oko njegovih kvaliteta, u cemu se to ocituje njegov napredak da bismo ga imali kao opciju na desnom krilu. S obzirom da nista od njega ne ocekujem, razocarati se sigurno necu. Vrlo brzo cemo vidjeti.
  • El Madrigal
    433
    Pa jebo vas karakter ak je lik rekao da kad se vrati u hnl to bude samo hajduk. Nekome ovdje to još nije dosta?
    2h
    Droljo

Ali je i profesuonalac. Pa nije Livaja da pjeva da mrzi Dinamo. Iz Hajduka sigurno nece u repku iz Europske lige bi mogao.
  • Maximo
    792

Al prošle sezone je zato trpo nemilice

4 gola u 28 utakmica
  • Dzoni
    1.4k
    Jao kad vidim da smo interesirani za Bakrara, zapitam se postoji li naša scoutska služba
  • GOAT
    2.9k
    zapitam se postoji li naša scoutska službaDzoni

Ne postoji, baš kao ni istina u tom članku.
  • Jurki
    17.8k
    Ali tu ak ne osvoje mislim da je Boban bivšisarenicvjetic

Cvetek kaj te peronospora jebe?
    Da dopeljamo Yamala, Hakimija i Gyokeresa tebi opet neki drek nebi pasal.

Edit: ak osvoje onda se bus ti samobaniral?
  • Nolifer
    11.5k
    Ali tu ak ne osvoje mislim da je Boban bivši.sarenicvjetic

Ne lupetaj gluposti.

Boban ima viziju, gradi momčad koja će imat glavu i rep i vjerujem da su gladni trofeja.

Tako da ne seri.
  • Dinamovapriča
    335
    Kakve ti stvari uzimas da svaki dan pises gluposti, nevjerovatno. Bobanova najveca je zelja sagradit novi Maksimir i ako bude odlazio to ce bit kad budemo imali novi stadion.
  • Lynx17
    4.3k
    Pa jebo vas karakter ak je lik rekao da kad se vrati u hnl to bude samo hajduk. Nekome ovdje to još nije dosta?Droljo

Ako na kraju odluci doci (natrag) u Dinamo, zar to ne znaci da ipak nije "samo hajduk"?

Previse se dramatizira "rijeci" nogometasa (i ljudi opcenito). Actions speak louder than words.
  • Zagi
    10.2k
    Uglavnom, ne znas niti ti, kao ni mi skepticni oko njegovih kvaliteta, u cemu se to ocituje njegov napredak da bismo ga imali kao opciju na desnom krilu.scooniepenn

Ah da, ultimativna pojeda u vidu "pa nitko nije ziher pa zakaj ja nebi prodavao maglu, kao da moja magla manje vrijedi od tvoje".
    Osim kaj nije. Ja sam za početak i prije onog videa znao kojom nogom preferira igrati i da je desno krilo, a ne napadač.
    10 minuta jedne tekme je dovoljno, ti nisi vidio niti toliko.

https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/682895
    Obrati pozornost na zadnju rečenicu.
    To tak ide kada ti je cilj da mali dobije objektivnu šansu, a ne ispasti ne znam kakav znalac na forumu.
  • Droljo
    16.9k
    Radeljić je, doslovno, duplo bolji igrač od MaxaJos-Optimus

Samo eto ga je posralo u životu da igra širokom, šerifu i rijeci cijelu velebnu karijeru.

Ako je stvarno tako karakteran nebu nikad pregazio svoje riječi o hnl-u i hajduku.
    Možemo i tak gledati, zar ne?
  • Filip Međimurje
    177
    Evo od riječi do riječi što je rekao Erlić Knjazu, ja ne vidim ovdje riječ “samo”:
    “Ko mali navijam za Hajduk i tako, nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu.”
  • Goncalo Santos
    1
    Zna li neko kako je još za vrijeme zimskog roka Selahi ispao iz svih kombinacija i da je Belcar koji je trebao biti plaćen 1.2 mil bio bolja opcija od Selahija, Mišić koji je počeo sve više patiti u defanzivnoj tranziciji nema alternativu, koji je problem onda sa Selahijem da ga se toliko ignorira, ista priča je s Dantasom, za kojeg je Lesički pričao da je bio Marićeva želja, pretpostavljam da su kod njega financijski zahtjevi presudili?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.