Moj propust, ljevak je svakako. — scooniepenn
Nisi. Ajmo malo iskrenosti, pogledao si video koji je kolega stavio na Topićevoj temi.Dao sam si truda i potrazio sve sto je dostupno od njegovih golova i asistencija u Zrinjskom — scooniepenn
15.06.2025 vec likovi pricaju o smjeni predsjednika uprave....Ali tu ak ne osvoje mislim da je Boban bivši. — sarenicvjetic
Pa slažem se, nisam ni ja zadovoljan ni sa Lisicom ni sa Soldom recimo, Vidović mi je ok ali ne šmekam ga previše, Vinlof i Goda su mi na papiru dobar tandem, Mudrazija klasa na klupi, to mi je ok. Ljubicic vrhunsko pojacanje. Topić pari jako dobar u Zrinjskom, ali ako ga je Boban nudio za Radeljića, ne znam ni sam koliko se računa na njega
Ništa stvarno zbog cega bih bio oduševljen, ali ono što mi se sviđa jest što vidimo smjer nogometa koji će se igrati. E sad, ako i pojedinci na papiru ne izgledaju top, a većina novih ne izgleda, vjerujem da bi kao tim mogli izgledati dobro. — Paggini
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.