• dd29
    727

Ako ostanu kanga i kule fali nam jedan napadač
    Za krila isto ako ostane hoxha i dođe vidović tu će vjerojatno još jedno krilo doći jer će najvjerojatnije minutažu dobit i varela iduće sezone
    Ta famozna šestica je ljubičić, on će igrati s mišićem
    Treba naći minute i za soldu, kačavendu, vrbančića, mudražiju, ne vjerujem da ćemo još jednog zadnjeg veznog dovodit, pa i branko pavić je u rosteru
  • Jos-Optimus
    6k
    i Uremović je Dinamovac, pa? Ivan Bošnjak je bio hajdučko srce pa je dušu ostavljao na terenu. Erlić bi bio apsolutno najbolje moguće pojačanje koje mi možemo dovesti, naša najbolja verzija Josipa Šutala, jako podcijenjen igrač, instant vođa obrane i netko tko bi mogao ostati tu.
  • Paggini
    53.4k
    . A realno fale nam dva napadača, dva do tri krila, Jagušić, još nismo doveli rezervnog beka i treba nam zamjenska šestica još...Dragon1Warrior123

A ovisi kako se gleda, nama fali zesce klasa na stoperu i klasa od napadaca, sve ostale pozicije nam trebaju (ako trebaju) popune.

Treba uzeti u obzir da vjerojatno će i Bulat ići za neke pare, vjerojatno se računa i na Kuletov transfer, Hoxha također pa će i tu neke parice kapnut za pojačanja.
  • Dadox
    402
    pa ništa ako tako predstavljaš,ali nije uvijek tako…Erlić je bio u svojim izjavama vrlo izričit što mu je želja i čini mi se,možda se varam,da ga Dinamo ne zanima.Čak nije bio ni oduševljen prethodnim biravkom ovdje.Uglavnom,moje je mišlhenje da on iz ovih ili onih razliga ne smatra Dinamo kao opciju.Vrijeme će pokazati…
  • Jos-Optimus
    6k
    ja se nadam da je suprotno, on je izrazio ljubav prema Hajduku, nikad nije bio bezobrazan, dapače, vrijedan i normalan dečko, nije glumio budalu kao Vlašić
  • Dadox
    402
    daj bože,ali…
  • Noel
    12.6k
    Erlić ili Čaleta Car. Obojica na odlasku iz svojih klubova. Moramo barem nekog od njih probat dovest. Naravno teška je to stvar, morali bi napravit vrlo vjerojatno novi rekord Marka Roga. Ali ako se Galešića platilo 4 može se Čaletu ili Erlića 6.
  • miro
    6.7k
    6 milja za nekog igrača u sezoni kad nemamo LP?

Nadam se da je Boban pametniji od toga
  • badjibadara
    5.3k
    Nisam odusevljen Beljom. Nisam ga zelio ni kada se spominjao njegov dolazak iz Istre/Osijeka, gdje je vec igrao tada, pa vjerojatno nisam ni subjektivan. Ima zasigurno neki kvalitet, nepredvidivost, ali Beljo je Beljo, ne volim njegov nogomet.
    Osim toga nije tip igraca koji nam nedostaje, taj neki paker koji ce zabiti iz nicega, neki Gavranovic, Henriquez, Eduardo, Kramaric, pa cak i Cop. No takvih igraca sve je manje. Djelomicno Belju imamo i u igracima koji su trenutno na lageru. Ako je doista rijesen, nadam se da cifra nije astronomska, i da smo pametno odigrali. Postoje igraci za koje se isplati posegnuti dublje u dzep, Erlic, Pongarcic, Musa recimo, a postoje i oni za koje nikako ne treba prelaziti granice.
  • OsamŠest
    5.5k
    Ne valja dolazak Belje i Erlića, ne valja dolazak Matkovića i Radeljića. Kaj vam onda valja?
  • Mlađi referent
    13.1k
    Otkud tolika sigurnost da će Beljo završit kod nas?
  • ElDorado
    4.3k
    Bio sam apsolutno za Belju al ak je bolimekurac tip onda svakako ne. Nekako ki se cini da u ovoj novoj koncepciji trebamo brzeg, motoricnijeg napadaca.
  • striko
    2.2k
    Bit ove teme je da netko spomene igrača pa idu postovi redom: nije igrač za dinamo, ne vrijedi te novce, na što smo spali, bolji je od njega xy igrač....
  • Dani Olmić
    1.6k
    Ja vjerujem da nas se povezuje sa Mbappe-om i Lamine Yamal-om neki bi ovdje uspili rec da to nije igrac za Dinamo … grozota

Ako smo izdurali sa Kulenovicem u napadu i Mmaeom u obrani onda cemo valjda i sa Beljom i Erlicem
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.