• marcio amoroso
    42.7k
    Dragi moji zajebancija je uvijek dobrodošla, ali ajmo se vratiti na temu i neka ovo od kolege @Noel bude zadnja vrsta ovakve zajebancije. Ne želim da pretvorimo forum u chat ili index komentare.
  • Mali dioničar
    17.6k
    Nadam se da dolazi taj iz Danske za dosta manje novce, a Istru ko jebe.NORTE

Danska je nova Francuska.
  • austrijanac
    7.3k
    Kolega što radi prati Rapid poslovno (i navijački).austrijanac

Isti kolega koji je i ovo napisao:
    Screenshot-20250615-094118-Teams.jpg

Da nebi bilo da selektivno prenosim.
  • BBB Mataa998
    2.5k

A dobro svi koji znamo nesto o toj ligi i mindsetu znamo da je ovo subjektivno sa njegove strane. Burgstaller koji je njihova legenda i nakon sto je sve prozivio ove sezone se opet vratio na teren sto nije bilo za ocekivati. Zato kazem to nije objektivno misljenje. Sto se tice Belje svakako jako cudno na terenu izgleda,nekako ne kao nogometas ali isporucuje golove.
  • rakurs
    1.5k
    Ne znam, teško mi je zamisliti da Boban koji slovi kao perfekcionist u jednu ruku ne bi provjerio sve prije nego što šalje ponudu za igrača. Mislim da kod njega nema mjesta za lijenost i slične stvari tako da sumnjam da bi mu promaknulo takvo nešto. Očito je Beljo njima ono što je nama Kule ove sezone bio, puno golova ali opet smo nezadovoljni :lol:
  • bongo
    1.1k

Nisam zagovaratelj Belje niti odvjetnik, ali ovo mi djeluje kao da se prosječan navijač Dinama obrati navijaču novog Kulenovićevog kluba
  • Paggini
    53.1k

Zadnji put kad smo doveli napadača od 23 godine s groznom radnom etikom prošlo je kako je prošlo :cool:
  • Noel
    12.5k

Istina nije ni završilo baš bajno ali dobro.. Beljo bi sigurno bio pojačanje.
  • austrijanac
    7.3k
    Decki moji dragi, ja samo prenosim :cool:

Volio bi da nas demantira
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.