• crophantom
    781
    Haha, Dalic i Modric ne pozivaju, pa sta sad Modric radi i spisak za repku? Očekujem na SP da bude igrac, trener, tehnički direktor repke i predsjednik HNS, ako stigne i fizio.
  • Orc123
    12k
    Spominje se Erlic, kolega zakacio post.....e to je kapitalno pojacanje, kakav Radeljic...ako treba i duplo ga vise platiti od Radeljica.
  • Doktor Kunić
    5k

Kapitalac i uz to još i naš, ako uspije top potez
  • Izet Hajrović
    5.5k
    ako se dobro sjećem, mislim da se ovdje pisalo nešto kao da su u Augsburgu nezadovoljni s njim zbog pristupa na treninzima ili jednostavno ne može obaviti trening kako treba, nešto tako.

Kako god, on je mlađa i bolja verzija Kuleta u praktički svim paramterima osim tog zalaganja kako djeluje orema van. Ako tražimo za Kuleta 4-5 mil., onda toliko vrijedi i Beljo.

apsolutno, to je ono što se traži i o čemu trubim.
  • rioda
    8.7k

Pisao sam upravo o tome prije par dana ovdje na Zoni, na temi Modrić u Dinamu
  • Paggini
    53.2k
    Iako je dešnjak, iscoltao bih za njega 4-5 miljki i bonuse. Ne igra u Bologni, svjetsko dolazi - obje stvari koje trebamo iskoristiti za pregovore jbg, ne samo s njim, nego i Beljom na kraju krajeva.

Erlić bi bio MRCINSKO pojačanje, ali baš ono kapitalno. Bologna ga je platila 7 miljki, ima 27 godina pa ne znam kolika mu je preprodajna vrijednost pa vjerujem da se moze spustiti na 5 miljki.
  • austrijanac
    7.3k
    Za njega bi srušio taj rekord od Roga.
  • Dadox
    401
    ne kužim te…Boban je svojevremeno uz Ćiru isto radio i normalno je da igrači takvog autoriteta sugeriraju treneru/izborniku određene stvari koje su bitne ne samo za teren nego i za svlačionicu.
  • Dragon1Warrior123
    4.3k
    Ja iskreno ne bi kupovo Erlića ako košta toliko. Ne zato što ne mislim da vrijedi toliko, već jer iskreno ne znam koliki nam je budget preostao... A realno fale nam dva napadača, dva do tri krila, Jagušić, još nismo doveli rezervnog beka i treba nam zamjenska šestica još...
  • Dadox
    401
    kaj nas ne smeta kaj je izjavljivo da je navijač Hajduka i da mu je želja vratiti se tamo? Nas nije spominjao…
  • IceMan
    3.3k
    Ako je problem radna etika, čovjeku kao Boban bi to vrlo lako moglo provjeriti. (Dalić, Augsburg, Rapid itd...)

Pa nećemo valjda jednog (Brunu) praktički otjerat radi toga da bi doveli drugog koji je takav a gotovo za iste novce.

Nema baš to smisla....

Ne treba svu energiju i sve novce potrošiti na nekog kapitalca na silu, ako nije dostupno nekaj dobro na tržištu okrenut se jeftinijoj i mlađoj varijanti.
  • Common Sense
    1.1k
    Pisao sam upravo o tome prije par dana ovdje na Zoni, na temi Modrić u Dinamu

Našao sam tvoje postove, imamo identične informacije. Vjerojatno i Zvone i Kovačević znaju o tome.
  • Droljo
    16.9k
    Takve ko erlić mi moramo ganjati na isteku ugovora a ne govoriti o probijanju rekorda od 5-6 mil za stopera od 27 godina. Još pogotovo kad smo u situaciji da moramo dovesti hrpu igrača i to jebenih ak mislimo bit konkurentni.
  • Marley
    4.2k
    Brunu Petkovica, kojem se najvise zamjerao nonsalantni odnos prema svemu, neprofesionalnost i ego.... zamijeniti tipom kao sto je Beljo... Ako se ostvari, nimalo odusevljena.
  • mlkaskic
    149
    Beljo je postigao samo jedan gol u prvenstvu iz igre u 2025. godini. Jako dobro je počeo u Rapidu ali na kraju mu ništa nije išlo. Nije mi jasno kako je mogao Augsburg tražiti 7 milijuna eura za njega. Navijači Rapida neće žaliti za njim, a za nas se nadam da će se vratiti u formu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.