"Nemoguće je da Dinamo nije prvak. Oni sad mogu pričati da je to nebitno pa ćemo početi sada sve ponovno... To je nemoguće! Prije svega, to je veliki financijski gubitak.
- Ne sviđa mi se ovaj način, Dinamo nije prvak, idemo dalje. Želim odgovornost. Dinamo ima dvije ekipe za osvajanje prvenstva Hrvatske, a ne može biti prvak. Treba mu pobjeda protiv Gorice ili Lokomotive. To su stvari koje su neoprostive."
Dogovoren je i MPV, najbolji lijevi bek austrijske lige — NORTE
Nemam pojma kakav ce biti ovaj mali, ali kad mi netko stavi sofascore ocjene i temeljem toga tvrdi da je netko los ili dobar, sve mi je jasno. — Papastrumf
Inace, dovoljno je par minuta istrazivanja na internetu kako bi se saznalo da je Austrija igrala uglavnom 343, znaci mali je igrao cijelu sezonu na neprirodnoj poziciji. Ne moze ga se usporedjivati s ostalim lijevim bekovima kad to nije niti igrao. — Papastrumf
u ekipi koja je osvojila 3. mjesto uspio biti standardan i skupiti cca. 2k minuta s 19 godina. U najboljih 11 prvenstva uvrstio ga je Sky Sport — Izet Hajrović
gle, toga se ne sjećam stvarno. Al sjećam se da je deda među prvima tu pisao koliko će biti dobar i sjećam se da je imao neki post u kojem je napisao otprilike : da će Sučić uskoro vrijediti 20 milijuna. Tako se barem ja sjećam. Ne da mi se sad točno kopati i tražiti postove.
Osim @deda, @Lynx17 je od početka pisao kako će Sučić biti super i kako je odličan igrač. — Brusa
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.