• shameless86
    305
    nisam uopce gledao ko je autor..rano je jos :lol:
  • NORTE
    16.4k
    Stvara se neki dojam u javnosti da smo se raspali odlascima igrača.
    Nismo li bili raspadnuti tijekom sezone s tim igračima?

Da napomenem da smo zadnje tri sezone naslov osvojili ili izgubili u (pred)zadnjem kolu što dovoljno govori o preskupoj neuvjerljivoj skupini igrača.

U tom kontekstu evo i izjave Jurčića:
    "Nemoguće je da Dinamo nije prvak. Oni sad mogu pričati da je to nebitno pa ćemo početi sada sve ponovno... To je nemoguće! Prije svega, to je veliki financijski gubitak.

- Ne sviđa mi se ovaj način, Dinamo nije prvak, idemo dalje. Želim odgovornost. Dinamo ima dvije ekipe za osvajanje prvenstva Hrvatske, a ne može biti prvak. Treba mu pobjeda protiv Gorice ili Lokomotive. To su stvari koje su neoprostive."

Odavno smo znali da na ljeto odlaze:
    Sučić, Baturina, Franjić, Rile, Moha, Belcar i Oliveras.

Ademi je potpuno nepotreban dinamu, Rog "meh".
    Čavlina je bio klupa, a treba braniti.

Petko i Pjaca skupi, a doprinos generalno i ukupno gledajući vrlo upitan.

To je 12 igrača, od kojih 6 teška klupa (pocrtani igrali malo ili ništa uz nikakav doprinos).

Igra momčadi nikakva, fritula osvojena.
    Igrači koji su bili dio momčadi koja je zaslužna za jednu od najgorih dinamovih sezona u povijesti hnla, s čak 17 kiksova.

Naši navijači i hejteri iz drugih tabora misle da smo se raspali.

Mikić nije ni igrao.
    Filipović bio polusezonu na posudbi, kao i Bernauer koji je prodan za dobar iznos.
    Mbuku poprilično nebitan i nikakav igrač.

Dosta igrača ima upitan status, a jedan od njih je i Bulat koji je pred odlaskom.

U klub su došli igrači koji su u hnlu ostavili vrlo dobar trag, Mudri, Soldo i Lisica.
    Doveden i Ljubičić, standardni veznjak najboljeg kluba cvajte Kolna koji se vratio u Bundesligu.

Vraćamo vrlo dobrog Vidovića.
    Dogovoren je i MPV, najbolji lijevi bek austrijske lige, kao i zamjena mu Goda iz Rijeke.

Dolazi Beljo u napad.

Tu su Nevistić, Galešić, RPG, Mišić i Stojković, uz brojne ostale igrače dinama koji su i dalje ovdje.

Jagušić dolazi na zimu izgleda, mislim da nam treba odmah.
    Tu je i hvaljeni Varela koji bi mogao na pripreme.
    Topić zasad tu.

Što još hoćete, džigerice?
    Tek je počelo, prijelazni rok traje do početka rujna, bit će odlazaka viškova i dolazaka novih igrača, cilj je bolji nogomet i titula.

Smanjenje mase plaća je enormno, a tu su i solidni prihodi od prodaje par igrača, to su sredstva kojima će se ojačati momčad.
  • Shkera
    125
    Germanijak: Boban je razočaran što Modrić neće u Dinamo. Sad dovodi njegovog trenera!?

• Naravno da je Boban, kažu nam oni, koji su s njim često, razočaran takvim epilogom i Modrićevom odlukom, doista je vjerovao da bi mogao Luku dovesti u Dinamo i oko njega graditi priču o novoj momčadi i rekonstrukciji Modrih.

• Naime, kako doznajemo, u Dinamu bi od ljeta trebao raditi prof. Vlatko Vučetić, uglasni Kineziolog i kondicijski trener, čovjek koji s Modrićem, ali i ne samo s njim, radi svakodnevno na fizičkoj pripremi.

• Ne znamo hoće li prof.Vučetić biti u Dinamu za stalno, ili kao vanjski suradnik, kao svojevrsni savjetnik, ali Boban ga želi uključiti u rad Škole i kao koordinatora za kondicijsku pripremu. Kažemo, pogotovo s naglaskom na Školu! Tu Boban vidi najviše prostora za pomake, za napredak.
  • mali M
    7.8k
    A čovječe napokon da mijenjamo nešto sa kondicijskim.. stalno ostaje ista ekipa je, a koma smo bili... Drago mi je da je netko od odgovornih to primijetio...
  • Izet Hajrović
    5.5k
    Dogovoren je i MPV, najbolji lijevi bek austrijske ligeNORTE

Kaže se da 100 puta ponovljena laž postaje istina, ali u ovome slučaju jednom ponovljena laž postaje istina.

Screenshot-20250615-083242-Sofascore.jpg
    Screenshot-20250615-084535-Chrome.jpg

Sve super, dečko je potencijal i iznenađenje sezone jer je u ekipi koja je osvojila 3. mjesto uspio biti standardan i skupiti cca. 2k minuta s 19 godina. U najboljih 11 prvenstva uvrstio ga je Sky Sport i to je isključivo subjektivni dojam jer nema statističke pozadine koja bi dokazala da je najbolji lijevi bek tamošnje lige. Vjerojatno su ga uvrstili u prvih 11 jer je mlad i svakako iznenađenje sezone, ali neke objektivnije statistike, koje bi nama trebale biti relevantnije, govore kako je riječ o individualno jednom od gorih bekova te lige. Naravno, prva mu je seniorska sezona i sve se to treba uzeti u obzir, ali je činjenica da je individualno bio među gorima. Uvijeti su bili isti kako za njega, tako i za sve lijeve bekove austrijske lige (svi su igrali protiv istih desnih krila) i zato je statistika relevantna. Netko će reći smiješan je Sofascore. Ok, ima i Wyscout torta koja pokazuje da je u samo 4 kategorije iznad prosjeka, a ostalo je prosjek ili dosta ispod prosjeka. Sami nabijate visoka očekivanja tim frazama, nemojte se onda razočarati ako kojim slučajem ne bude najbolji lijevi bek hrvatske lige.
  • Papastrumf
    17k
    Nemam pojma kakav ce biti ovaj mali, ali kad mi netko stavi sofascore ocjene i temeljem toga tvrdi da je netko los ili dobar, sve mi je jasno. Petar Bockaj je prije 2 godine bio najbolje ocjenjeni dinamov igrac, toliko o tome.

Inace, dovoljno je par minuta istrazivanja na internetu kako bi se saznalo da je Austrija igrala uglavnom 343, znaci mali je igrao cijelu sezonu na neprirodnoj poziciji. Ne moze ga se usporedjivati s ostalim lijevim bekovima kad to nije niti igrao.
  • Droljo
    16.9k
    Jel potpisan mali uopće?
  • BBB Mataa998
    2.5k

Sofascore kao nekakav relevantan izvor + njegovo nepoznavanje u kakvom je sistemu klub igrao,oko koga se sve vrtilo i dobijes onda da ga covjek popljuje prije nego je dosao….
  • miro
    6.7k
    Nije ga popljuvao, nego je iznio jedine objektivne informacije koje o njemu postoje - isto tako gledamo i ostale igrače za koje čujemo da se povezuju s nama. Ono što sam ja vidio po internetima me također nije oduševilo, čisto korektan lijevi bek i ništa više od toga, ali pričekajmo prvo potpis, pa onda i koju tekmu za konačan sud.
  • Izet Hajrović
    5.5k
    Nemam pojma kakav ce biti ovaj mali, ali kad mi netko stavi sofascore ocjene i temeljem toga tvrdi da je netko los ili dobar, sve mi je jasno.Papastrumf

Ako ti se ne sviđa to, imaš ovu drugu relevantniju statistiku. Što mi drugo možemo znati o njemu osim statistike? Nitko ga nije gledao, osim na higlightsima. Statistika je jedini objektivni pokazatelj, a svako si ju interpretira kako želi.

Inace, dovoljno je par minuta istrazivanja na internetu kako bi se saznalo da je Austrija igrala uglavnom 343, znaci mali je igrao cijelu sezonu na neprirodnoj poziciji. Ne moze ga se usporedjivati s ostalim lijevim bekovima kad to nije niti igrao.Papastrumf

Znam ja što je igrao, ali onda je to još veći problem jer se na poziciju lijevog beka dovodi igrač koji nikad to nije igrao u seniorskom nogometu ako te dvije pozicije nisu usporedive?
  • NORTE
    16.4k
    u ekipi koja je osvojila 3. mjesto uspio biti standardan i skupiti cca. 2k minuta s 19 godina. U najboljih 11 prvenstva uvrstio ga je Sky SportIzet Hajrović

Inače Austria je do zadnje minute bila u prilici postati prvak.

Igrači koji su dovedeni ili dolaze nisu jeftini.

Mudri 700.000 eura
    Soldo 1 milijun eura
    Lisica 1+ milijun eura
    Vidović ~1.5 milijun eura
    Ljubičić visoka plaća 1+ milijun eura

Beljo cca 3+ milijuna eura?
  • Patak
    3.5k
    A Topić?
  • marcio amoroso
    42.7k
    A Topić?Patak

Naš igrač vraćen sa posudbe.
  • Patak
    3.5k
    A da, Bišćan je inzistirao na tom ugovoru, ali ne znam zna li se njegova godišnja plaća?
  • Lynx17
    4.3k
    gle, toga se ne sjećam stvarno. Al sjećam se da je deda među prvima tu pisao koliko će biti dobar i sjećam se da je imao neki post u kojem je napisao otprilike : da će Sučić uskoro vrijediti 20 milijuna. Tako se barem ja sjećam. Ne da mi se sad točno kopati i tražiti postove.
    Osim @deda, @Lynx17 je od početka pisao kako će Sučić biti super i kako je odličan igrač.
    Brusa

Hvala. :cheer:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.