• Fan
    1.1k
    Zato sto financijska jednadzba kaze da bez Dinamove otpremnine ne bi nigdje isli, odnosno ne bi im se isplatilo. Nisu vise dovoljni samo slobodni papiri kao nekad.NitkoBitan

Za Pjacu i Ademija se slažem, nigdje bolje uvjete neće naći, ali Petko će izvjesno imat 1.5m eura plaće + bonusi, dosta više nego kod nas.
    Doduše, pretpostavljam da je Boban zbilja htio sve to jako brzo riješit i imat čistu situaciju zbog kadra i možebitnog dolaska Belje koji ne bi htio doć sve dok je Petko ovdje pa ajde.
  • Mali Zeus
    17.6k
    Kaj ide hate i za Ademija?
  • Eduardo
    24.6k
    ide otkako se vratio iz Kine, a vjerojatno i prije toga.
  • Mathiasovi Chageri
    5.5k
    zašto mu dajemo 300 000 tisuća eura da može ići u Ujpest? Slična stvar je i sa Petkovićem?Paggini

Jer su zadužili klub svojim otpremninama.
  • Olmic
    4.8k
    svojim igrama nakon povratka nije nista vise ni zasluzio. Dinamo njemu nista nije duzan, on je duzan Dinamu
  • deda
    37.7k
    Ademi je legenda Dinama. Točka.
  • Mali Zeus
    17.6k
    ↪Mali Zeus ide otkako se vratio iz Kine, a vjerojatno i prije toga.Eduardo

Super, super. Baš lijepo.
  • Paggini
    53.8k
    Kaj ide hate i za Ademija?Mali Zeus

S moje strane nikada, Ademija obožavam, ali mi nije jasna ta politika da im isplaćujemo naknade za raskid a imaju spremne iduće klubove. Jer Petko+Pjaca+Ademi je 1.5m u isplatama, solidna je to para, a mislim da se moglo raskinuti i bez naknada ako imaju spreman idući klub.

A možda i nije, ne znam, zato i pitam
  • Eduardo
    24.6k
    Kompleksna je priča AA, ali svoditi najvećeg igrača u povijesti kluba na igre nakon povratka je u najmanju ruku bezobrazno... ali navijačko pamćenje danas očito traje kao Instagram story - 24 sata, i nestane.
  • marcio amoroso
    42.8k
    Baš me zanima tko će se sve pojaviti na prvoj prozivci za dva dana. Kad bi morao gađati rekao bih ovako nešto:

Nevistić, Čavlina, Rajić
    RPG
    Galešić, Živković, Zebić, Jakirović, Theo, Mmaee
    Vinloef, Goda, Bočkaj
    Mišić, Villar, Ljubičić, Kačavenda, Soldo, Vidović, Mudražija, Baković, Šutalo, Vrbančić, Bulat
    Cordoba, Lisica, Špikić, Topić
    Stojković, Varela, Horvat
    Kule, Kanga, Rimac

Hoxha dolazi kasnije jer je igrao za repku.
  • Infinity
    18.7k
    Jer Petko+Pjaca+Ademi je 1.5m u isplatama, solidna je to para, a mislim da se moglo raskinuti i bez naknada ako imaju spreman idući klub.

A možda i nije, ne znam, zato i pitam
    Paggini

U slucaju Petka, mogli smo proci bez isplata, jer je u Turskoj dobio bolji ugovor. Trebalo je 'samo' cekati da on dodje do tog ugovora, pa onda raskinuti. Pjaca i Ademi vjerojatno nigdje nece dobiti novac koji imaju u Dinamu, pa je razumljivo da zele dio naplatiti. Tu se i Dinamu isplati dati dio ako igrace smatraju teretom.
  • Crni86
    11.6k
    vrlo vjerojatno ne mogu dobit slicne financijske uvjete kao kod nas, e sad da pristanu na nizu placu u drugom klubu, vjerojatno traze nesto od nas za rastanak pa onda da te dvije cifre zajedno imaju nesto vise smisla za njih.
  • cibona
    5.5k
    Nakon ove eskapade s Ademijom, riječ legenda konačno će se prestati koristiti u komercijalne svrhe.

I još jedan oprost za gospodina Čačića i sve teške riječi usmjerene prema njemu zbog nepopularnih, ali i vizionarskih poteza koje je napravio u proljeće 2023.
  • Bosskovitz
    16.9k

Mislim da je ovo s otpremninama više kurtoazna stvar. Volio bih da smo Ademiju iz poštovanja ponudili npr isplatu 50% ostatka ugovora, a on je iz istog tog poštovanja odbio i otišao bez otpremnine ili uzeo pa pola dao u Zakladu i slično; ali opet ja očito drugačije razmišljam.
  • Crni86
    11.6k
    uzeo pa pola dao u ZakladuBosskovitz

Ovo bi bila najjaca prica od svega. I tu bi dobili jako jako veliki respekt, veci nego da su se odrekli.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.