• Progressive overload
    230
    Pala mi na pamet jedna ideja kad sam čuo da će Petković zarađivati više nego kod nas (ako je to istina). A to je da prilikom raskidanja ugovora obeštetimo igrača samo za razliku između ugovora kod nas i ugovora u budućem klubu tako bi bilo najpoštenije i prema klubu a i igraču.
  • Sajla
    9.5k
    ne bi to išlo. zašto bi igrač nosio u klub svoj ugovor s potencijalnim novim poslodavcem, gdje je tu njegov interes? odnos igrača s Dinamom je potpuno odvojen od toga kakav će si on ugovor dalje dogovoriti. kad daješ igraču papire, želiš ga se riješiti i nije te ustvari ni briga ima li on novi angažman. igrač postavlja samo jedno pitanje - koliko vam vrijedi da od sutra više nisam u svlačionici ovog kluba? a što će s njim biti dalje je samo njegova stvar.
  • SAS1987
    17.7k
    Što bi za vas bio kriterij uspješne sledjeće sezone? Za mene (sve troje, neovisno od vrstnog reda):
    1. Prolazak grupe EL
    2. Osvajanje naslova
    3. Promocija barem 2 nova mlada igraca (ispod 20 godina)
  • Shkera
    217
    Bati se oprostio od nas na Instagramu

Screenshot-20250616-180049-Instagram.jpg
  • bongo
    1.1k

Rekao bi isto jedino bi naslov stavio ispred prolaza grupe u Europi
  • Paggini
    54k

Dobronamjernim navijačima :lol:
  • Shkera
    217
    @Paggini Da, baš su osjetljivi.
    Nakon ovakve sezone i koliko smo ih trpili još su uvrijeđeni nekaj jer im se tu i tam je**lo majke.
    Ma nek svi slobodno odu, i Mišić ako je među njima.
  • DiddyGuela
    3.6k

Realno bi bilo uvjerljivo osvajanje lige i kupa uz standardiziranje momcadi.Profiliranje 3 mlađa igraca odnosno stvaranje jasnog kostura za iducu sezonu.

Mozda nepopularno misljenje ali bio bi prezadovoljan sa ponavljanjem proslosezonskog CL bodovnog ucinka u EL ove godine. Iako se bojim da je to tesko dostizno ove sezone jer je EL zbija zajebano natjecanje a mi imamo potpuno novu momcad uz novog trenera.

Pokusavam biti sto realniji sa ocekivanjima. :blush:
  • NORTE
    16.5k
    Što bi za vas bio kriterij uspješne sledjeće sezone?SAS1987

Titula.

Ostalo je bonus.
    Ako titula bude uvjerljiva onda promocija mladih dolazi sama od sebe.

Prolaz dalje u EL je velika želja, a mislim da je itekako dohvatljiva.
  • rioda
    8.8k
    Bati se oprostio od nas na InstagramuShkera

Nema na čemu, Martine :heart:

Zauvijek tvoji,
    Dobronamjerni navijači
  • Zagi
    10.2k
    postavlja pitanje koji vrag ovaj klub uopće je i koje su njegove legende, a ako ih nema zašto je uopće bitan ikome i zašto ovdje stotine ljudi drka nekoliko sati dnevno i živcira se.deda

Postavio si tezu kao da je svrha svemu ovome za 20-30 godina imati što bolje ispunjen nekakav album sa sličicama bivših igrača.
    Vjerojatno nekome i je, meni nimalo.

Ako se (a na dobrom smo putu) ove sezone izrotira baš cijela momčad, meni klub nimalo ne gubi na nekakvom sentimentu.
    Jedan set privremenih radnika van, drugi untura. Sezona.
    Klub je toliko iznad njih da se niti ne vide.
  • NitkoBitan
    27.2k
    Dragi nas Bati... nismo ti se skinuli sa grbace! Svaka tvoja viroza i setnjica nas udaljava od 5 milkica bonusa :sweat:

Pratimo i biljezimo, kao i do sad...
  • mosad
    1.5k
    Chatgpt se oprostio :rofl:
  • El Madrigal
    461

Skromno.... haha. Šala, to je valjda temeljni cilj kluba i naša evaluacija bi išla u tom smjeru. Meni bi sigurno bila uspješna ako se ovo troje ostvari.
  • Filip85
    232

Dvostruka kruna, da smo među 8 nakon ligaškog djela EL i prolazak jedne prepreke u doigravanju EL.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.