• Ludovic IX
    8.8k
    Dal je lakše uigrat momčad koja je godinama zajedno? Vjerojatno je. Ali ako imaš kvalitetu, onda vec nakon jednih priprema nebi trebalo bit problem stvoriti igru..

Neće bit lako kovacevicu ali mislim da ce to sve bit ok. Ja recimo ne mogu dočekati da imamo prvu domaću tekmu da idem na Maksimir i nisam jedini. Čak vjerujem da ce ovih 11.5k u prosjeku bit lako prebačeni iduće sezone
  • Bosskovitz
    16.9k
    Kovačević ovo ljeto ima vrlo rijetku situaciju formiranja momčadi, zadnji put je nešto slično bilo kad je Bjelica bio trener u prvom mandatu. Tada su otišli Sosa, Soudani, Ćorić, Benković i Fiolić, a odjednom su došli Majer, Oršić, Petković, KTC, ali i Kadzior, Šunjić, Dilaver. Tada se po transferima Petkovića ili Oršića pljuvalo puno više nego po ijednom transferu sada - doveli smo napadača koji tada nije zabio gol u zadnje 52 utakmice i lijevo krilo koje je zadnja tri transfera imalo u korejskoj i kineskoj ligi. Promijenio se stil igre, pristup igri i to je funkcioniralo jako dobro sljedećih četiri, pet godina, spasilo se u šestoj i naprosto više nije u sedmoj.

Dvije stvari su nam se danas savršeno poklopile za ovakvu radikalnu promjenu: prva je da ćemo do prvog dana prijelaznog roka vrlo izvjesno imati formiranu cijelu momčad ili će joj nedostajati tek igrač ili dva, a druga je da imamo iznimno dug period priprema od šest i pol tjedana, a onda još gotovo dva mjeseca igranja samo HNL-a prije no što krene Europa - također, u tih dva mjeseca nam glavni konkurenti vjerojatno još neće imati finalizirane momčadi, a morat će i igrati knockout utakmice u Europi.

Objektivno, pretpostavke za uspjeh su tu.
  • Droljo
    17.1k

Isto tako nema opravdanja za neuspjeh. Mi moramo ući u europu sa svim pobjedama i uigranom ekipom. Svi preduvjeti su tu i sve je na treneru.
  • crophantom
    815
    a baš sad da moramo sa svim pobjedama, a kaj ak ti se do Europe poklope gostovanja u Puli, Splitu, Rijeci i Osijeku? Mislim da i s nekim remijem možemo zivjeti, trebati ce sigurno ekipi da sve sjedne na mjesto :D
  • Bosskovitz
    16.9k

Ne bih tu postavljao mirkociljeve - možemo prvih 7 utakmica pobijediti s 1:0 uz očajnu igru, nije to to. Mi moramo pokazati da imamo igru, a onda s tom igrom osvojiti prvenstvo i skupiti što više bodova za koeficijent.
  • Droljo
    17.1k

Trenutak kad se uplašim gostovanja u puli, rijeci ili osijeku postaje moment kad prestajem pratit nogomet.

Mislio sam uigravanje kroz hnl i naravno pobjede jer se podrazumijevaju.
  • crophantom
    815
    Pa dobro, kaj onda očekujemo 108/108? :D ne treba se plasiti, ali bome nije ni tragedija X u Rijeci s potpuno novom ekipom
  • criticus
    4k
    Ne bih tu postavljao mirkociljeveBosskovitz

a uh koji ružan flashback
    Portret-barisic_650.jpg
  • Ivdzo11
    7.1k
    Što se tiče Ademija, neslužbeno doznajemo da će za raskid ugovora dobiti otprilike 300 tisuća eura.
  • Paggini
    54k
    neslužbeno doznajemo da će za raskid ugovora dobiti otprilike 300 tisuća eura.Ivdzo11

Samo pitanje - zašto mu dajemo 300 000 tisuća eura da može ići u Ujpest? Slična stvar je i sa Petkovićem?
  • Ivdzo11
    7.1k

Petkovic i Pjaca po 600 000 eura, a Ademi 300 000....

Fin sporazumni raskid ugovora legendi nasih :cool:
  • NitkoBitan
    27.2k
    Zato sto financijska jednadzba kaze da bez Dinamove otpremnine ne bi nigdje isli, odnosno ne bi im se isplatilo. Nisu vise dovoljni samo slobodni papiri kao nekad.

Ali ajde da ne bude sve tako crno, u inozemnim klubovima cesto igraci ne pristaju na kompromise nego ce rade odsjedit na klupi do kraja ugovora.
  • Crni86
    11.6k
    upjest posalje ponudu za 5 eura, prihvatimo ju i neka im je sretno.

Ali da, ovako imaju vece financijske koristi.
  • Marktwain
    458
    Tko veli da se ljubav ne isplati. :grin:
  • Olmic
    4.8k
    ademi bi se trebao lupat u guzicu jer smo ga placali 2 godine a nije igrao.. toliko o postenju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.