• Peškaman
    7.2k

Na drugoj je bio zaručen,trećoj oženjen :razz: :grin:
  • Mikina lijeva kopačka
    107
    Prijelazni rok nije zakljucen, s transferima se tek krenulo pa vas molim da odjebete s negativom ili ju zadrzite za sebe. Konacno se stvara neka pozitiva oko kluba, a ekipa mi tu jede govna s neosvajanjem titule iduce godine.Ritam Ulice

Nevjerovatno kakvu žuč tu neki prosipaju, već sad sam mega zadovoljan transferima, a nije još ni gotovo.
  • Krizy
    57.9k
    Top 5 U-21 hrvatskih igrača s najviše golova i asistencija zbirno u sezoni 2024./25.
    Boldani bi sljedeću sezonu trebali igrati za Dinamo, odnosno trojica od pet najučinkovitijih.

27 - Franjo Ivanović (19G i 8A)
    16 - Fran Topić (9G+7A)
    12 - Marko Soldo (8G+4A)
    11 - Petar Sučić (7G+4A)
    11 - Mateo Lisica (5G+6A)
  • Jos-Optimus
    5.9k
    Predobar video...i da, Rile legendo, hvala na svemu!
  • scooniepenn
    4.8k

Jel' možemo Lisicu i Topića mijenjati za Ivanovića i Sučića? Pitam za prijatelja.
  • scooniepenn
    4.8k
    Ne manje bitno - vrlo izvjesno i gotovo cijeli roster spreman na početku priprema. Ozbiljno osvježenje nakon prošlog prijelaznog roka u kojem smo ono kaj se činilo kao ključni transfer dobili po povratku s priprema.Bosskovitz

Kolega, riječi vam se pozlatile, no iz moje perspektive nama u ovom trenutku nedostaju 1. lijevo ili desno krilo ovisno gdje se vidi Stojke, 1. napadač i 1. lijevi stoper. Tu govorimo o igračima za prvih 11, ne alternacijama. Čisto sumnjam da će se to riješiti u narednih 5 do 7 dana. Ne kažem da je drama, samo se referiram na kompletiranost rostera.
  • Bosskovitz
    16.9k
    Čisto sumnjam da će se to riješiti u narednih 5 do 7 dana.scooniepenn

Okej, ali nemoj isto tako smetnuti s uma činjenicu da prijelazni rok službeno počinje tek za dva tjedna, prva utakmica HNL-a je za sedam tjedana, a prva utakmica u Europi za petnaest tjedana. Nisam ja ni rekao da je cijeli roster već gotov, nego da izgleda kako će većina rostera biti spremna na početku priprema.

Ono što sam siguran je da se neće dogoditi da se neka pozicija koju klub smatra deficitarnom - npr. napadač - popuni tek krajem srpnja ili početkom kolovoza. Možda tada dođe na nekoj poziciji neko puno jače ime koje će dodatno ojačati momčadi, ali ne vjerujem da ćemo otići u Sloveniju bez da imamo barem jednog novog napadača.
  • skener
    3.3k
    ZVONIMIR BOBAN zahvalio se već trinaestorici Dinamovih igrača. Kako smo jučer pisali, to ni izbliza nije sve. No, svlčaionica nije jedina stvar koju Boban provjetrava. Otkaze su dobili (ili ugovor nije produžen) i nekim trenerima i z Škole nogometa, analitičarima, kao i ljudima koji rade u logistici kao dio radne zajednice.

Jedan od njih je i Tomislav Antolić. Riječ je o bratu Krešimira Antolića, bivšem prvom operativcu kluba. Tomislav Antolić je u Dinamu od 2020. godine. Tada je Dinamo osnovao tvrtku Plavi korner d.o.o. koja je osnovana za djelatnosti restorana i ostalih objekata za pripremu i usluživanje hrane.

Prvo je bio imenovan kao direktor firme, dok je u zadnje vrijeme bio jedan od zaposlenika. Sada se i on našao na popisu ljudi kojima je Boban raskinuo ugovor. Otkaz je dobila i Miljena Mamić, dugogodišnja zaposlenica kluba koju su prilikom izbotra navijači optuživali da je manipulirala potpisima za članstvo kako bi u Dinamovu skupštinu ušli ljudi odani Zdravku Mamiću.
  • Jurki
    17.8k
    kako nova metla dobro mete... uffff
  • vlatkomarkovic
    1.6k
    Mikic dobio otkaz u Mariboru…
  • Jurki
    17.8k
    https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/682273

sutra je petak 13. pa molim u ime svih praznovjernih da se objave dolazaka/odlazaka odgode za subotu :rofl:

@Sajla eto nist od tvojih želja, odlazaka, otkaza danas ko u prici. :rofl:
  • Sajla
    9.4k
    zasad je dobro, za neke mi je baš drago da im je svanuo petak trinaesti :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.