• ElDorado
    4.3k
    13.6 počelo je zapomaganje
  • Dani Olmić
    1.6k

A ko ce onda osvojit? Rijeka kad proda pola ekipe? Ili mozda Tovari? Ne do bog, onda ce se ponovit isti scenarij kao ove godine samo sto smo mi napravili remont i nismo na razini kao sto smo ove godine trebali bit
  • purger39
    67

Prije će ova "gladna" momčad osvojiti naslov nego da je ostala lanjska garnitura kojoj se šetalo po terenu i kojoj je jedino stalo do novca...
  • Crni86
    11.5k
    Rijeka kad proda pola ekipe?Dani Olmić

Ja rijeku ne bi podcijenjivao. Naravno prodat ce vjerojatno fruka, sto je i logicno jer ih je preraso. Prodali su pola momcadi i sada na zimu pa su svi ocekivali raspade itd.

Ulaskom u kl oni zatvaraju sebi budget vrlo vjerojatno, igrat ce na dva kolosijeka onda ali mogli bi opet biti opasni. Valjda smo nekaj naucili iz prosle sezone kad smo vec nakon 5. kola proglaseni prvacima
  • Droljo
    16.8k
    Svi će se raspasti i mi osvajamo sa 20 bodova prednosti ispred osijeka a rijeka i hajduk se bore za treće mjesto. Što se europe tiće tu ispadamo u polufinalu na guzove. Ostatak hnl bagre ispada dok sam još na moru. Mark my words!
  • mokoxax468
    1.2k
    Olympiacos je za 40 jebenih milijuna eura prodao većini nepoznatog 18-godišnjaka Grka (heeej) koji je odigrao jednu sezonu, 30 nastupa, napadač bez gola u EL i igra za U21.NORTE

"Dinamo je za 25 jebenih milijuna eura prodao većini nepoznatog 16-godišnjeg (heej) portugalca koji nema minute seniorskog nogometa."

To je selektivna usporedba, bez činjenica, koliko od toga je iznos odmah, koliko bonusi, koliko stvarno ide klubu, a koliko agentu/igraču, ima li zarade od budućeg transfera... Bitno je staviti bombastičnu usporedbu
  • Ritam Ulice
    685
    ovo nije prvi ovakav upis koji sam procitao unazad nekoliko tjedana. Dobro koji je kurac ekipi ovdje? Rjesavamo se skart robe, senatora vucibatina, legendi kluba koji su vise van terena nego na terenu, ekipe koja nema motivacije protiv istre i bjelovara odigrat 90 min, igraca koji u odlucujucim utakmicama kolektivno zakazuju i sl., a dovodimo mlade, potentne i gladne igrace. Prijelazni rok nije zakljucen, s transferima se tek krenulo pa vas molim da odjebete s negativom ili ju zadrzite za sebe. Konacno se stvara neka pozitiva oko kluba, a ekipa mi tu jede govna s neosvajanjem titule iduce godine.
  • Paggini
    53.1k
    Što se europe tiće tu ispadamo u polufinalu na guzove.Droljo

Samo mi je ovaj pesimizam falio, a nisu ni pripreme pocele
  • NORTE
    16.4k
    "Dinamo je za 25 jebenih milijuna eura prodao većini nepoznatog 16-godišnjeg (heej) portugalcamokoxax468

Ko vjeruje u ove pizdarije?! :rofl:
  • mokoxax468
    1.2k
    Vjeruje netko tko čita sa strane, isto kao što si ti pročitao za ovog grka i ne znaš puni kontekst njegovog transfera :smile: vjerojatno i tamo neki Norte Kostas na Zoni Olympiacos slično komentira kako je Dinamo 2 godine mlađeg igrača bez seniorskog nastupa prodao za 25 milijuna i kako od ovih 40 milijuna, Olymiacos će vidjeti samo 10 milijuna (karikiram)
  • Bosskovitz
    16.9k
    zato imamo nikad duže pripreme, vjerojatno i nikad više pripremnih utakmica.Izet Hajrović

Ne manje bitno - vrlo izvjesno i gotovo cijeli roster spreman na početku priprema. Ozbiljno osvježenje nakon prošlog prijelaznog roka u kojem smo ono kaj se činilo kao ključni transfer dobili po povratku s priprema.

Možemo se mi jebat kad glupi stranci neće platit čovjeka iz dinama i hnl-a.Droljo

To je samo dijelom pitanje Dinama i HNL-a. Drugim dijelom je i pitanje rada s igračima i njihove pripreme. Čak ni Dinamo često ne prodaje formirane igrače, nego igrače s kojima još treba raditi - odnosno igrače s potencijalom. Kada dođemo na razinu da prodajemo formirane igrače, što je sigurno dugoročni cilj, onda ćemo ih i prodavati za veći novac. Tu je čak možda i važnije od rušenja transfernih rekorda podići zaradu na drugom ešalonu igrača, da imamo više transfera sličnih Šimunovićevom ili Franjićevom - solidni i posve zamjenjivi igrači koji odlaze za visoke jednoznamenkaste ili niske dvoznamenkaste cifre milijuna.

Ne očekujem da ćemo osvojiti titulu sljedeće sezone.mlkaskic

Ja mislim da ćemo imati momčad koja će divlje gristi na svakoj utakmici na način koji smo već zaboravili u zadnje dvije godine jer će se baš svi htjeti dokazati. To, uz kvalitetu koju ćemo nominalno sigurno imati najveću u ligi, najbliže je garanciji što možemo dobiti.

Ne kažem da ćemo sigurno biti prvaci, to baš nitko ne može znati, ali vidim jako puno razloga za opravdani optimizam.
  • mlkaskic
    149
    Novi igrači će sigurno imati motiv, ove sezone smo bili loši to je istina, ali samo što imaš motiv ne znači da će sve kliknuti od prve utakmice.

Ma ja sam pozitivan, ne želim širiti negativu, samo kažem da ako ne budemo prvaci nije neka katastrofa, nego realna situacija. Pravu snagu Dinama očekujem tek 2026/27.

Rijeka i Hajduk će nam sigurno praviti probleme, nema šanse da sa velikom razlikom osvojimo, to ne vjerujem.
  • NORTE
    16.4k
    Više dresova nego nastupa.
    Uskoro u 4. dresu.

SZ203243_d901d13e-9158-4f32-8fc0-4f0b1b30f508.jpg
    66a464b8f311ce63a3d2.jpeg
    SZA00123_135f4aa4-9ff8-4da8-8c5d-98ea4702e47c.jpg
  • JMastermind
    789
    kako smiješak progresivno nestaje... :lol:
  • mlinchica
    3.2k
    kako smiješak progresivno nestaje... :lol:JMastermind

Zato je na zadnjoj fotki dodano Nema predaje :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.