• Crni86
    11.5k
    Tovari znaci otezu da ovih par dana u lipnju istra placa garciu pa jebemti pleme :rofl:

A fino su se i narugali gabelicu i 24h.
  • Pacho
    1.5k
    Za ponudu Petku imaju, a ovdje se kokosare za jednu placu :rofl:
  • Teofil Kateran
    2.7k
    Ne daju Tommy i SuperSport za Garciu, nije dovoljno zvučno ime da napumpa magični splitski balon euforije
  • NVKOD
    5.3k
    U UTORAK, 17. lipnja održat će se ždrijeb natjecateljskih brojeva klubova za sezonu 2025/2026 SuperSport HNL-a. Prvak Hrvatske u protekloj sezoni, Rijeka ima pravo izbora broja. Nakon što Riječani izaberu broj, na osnovu tih brojeva se Bergerovom tablicom utvrđuje raspored odigravanja utakmica. Prvenstvo započinje u petak, 1. kolovoza.

"Gospodo" iz HNS-a, zašto se čekalo sa ždrijebom? Da se nije možda čekala kaznica za Markana pa da shodno tome dirigirate hoće li biti derbiji u prva dva kola ili ne?
  • dinamozivivjecno
    2.7k
    raspored za novu sezonu prvenstva je 17. lipnja .
  • bongo
    1.1k
    "Gospodo" iz HNS-a, zašto se čekalo sa ždrijebom? Da se nije možda čekala kaznica za Markana pa da shodno tome dirigirate hoće li biti derbiji u prva dva kola ili ne?NVKOD

Recite mi da sam lud, ali vidim Hajduk kao domaćina prvo kolo protiv Vukovara
  • Jurki
    17.8k
    mislim da se nemre naštelati zdrijeb.. predstavnici klubova izvlace brojeve... pa tek onda ide kompjuterski zdrijeb.. nakon tog zdrijeba se samo ubace imena klubova.. ili tak nekak slicno..
  • bongo
    1.1k

Ma ne govorim da će se namjestiti nego imam osjećaj da će bez Livaje igrati dvije “lake” tekme.

Ko ih jebe ionak
  • Paggini
    53.1k
    Peti najuspješniji klub u povijesti hrvatskog nogometa :lol: :lol: :lol:

Stvarno ce uzeti bilo šta kao epitet kluba
  • pešća
    330
    Kako bas peti? Kako su to izmjerili, bodovali, rangirali?

Koliko znam nemaju niti jedan trofej. Znaci svi hrvatski klubovi sa barem osvojenim kupom su uspjesniji od Slavena.
  • Common Sense
    1.1k
    Po broju ukupno osvojenih bodova u HNL-u (gledajući sve sezone).
  • Tvrdica McTvrdi
    465
    Broj osvojenih bodova. Neki europski podvizi kojima se mogu pohvaliti. 3 finala Kupa. Pritom iz jedne male i (nazalost) zaboravljene sredine, bez navijača. Da su osvojili jedan od tih finala ja bi rekao da su bolji od Šarana. Treba tu uzet u obzir i da mi Šarani opasno idu nakurac pa nisam baš objektivan, ali svejedno.
  • badjibadara
    5.2k
    Tovari znaci otezu da ovih par dana u lipnju istra placa garciu pa jebemti pleme :rofl:Crni86

Odmah mi padne na pamet scena kada je Kalinić išao po Miereza, i sve super išlo dok mu nisu rekli da bi ga trebalo i platiti :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.