• db-izbjeglica
    17.8k
    Možda još čisto da se podsjetimo da je Erceg dobio 9 utakmica zbog trganja kartona. 9. Masnokosni čedo bi vjerojatno mogao ubit nekog na terenu i odgodio bi mu se pritvor dok ne završi sezona i ne uzme fritulu.Tvrdica McTvrdi

pa pokušao je ozbiljno nauditi igraču istre, doslovno možeš ubiti nekoga ako potiljkom udari u komad metala kao što je stativa. nikom ništa!
  • Mali Zeus
    17.6k
    a apsurd je da istodobno ne postoji igrač oko kojeg njegovi obožavatelji i članovi kulta više plaču da je fauliran, da je nezaštićen, da je ovo, da je ono.
  • db-izbjeglica
    17.8k
    a apsurd je da istodobno ne postoji igrač oko kojeg njegovi obožavatelji i članovi kulta više plaču da je fauliran, da je nezaštićen, da je ovo, da je ono.Mali Zeus

čovjeku doslovno u svakom duelu možeš suditi faul...uostalom, takvo što se događalo u bilo kojoj stranoj ligi i reprezentativnom nogometu. u pravilu - hnl omjer je 90:10 u korist livaje, a realno bi trebalo biti blizu 50-50 u takvim dvobojima sa braničima.

uz ponašanje kakvo je imao, rezultat je takav kakav je i u pogledu stegovnih mjera - nemoguće je da se nekom u životu dogodi takva promjena da u jednoj ligi ima 4 puta manje žutih kartona od prosjeka karijere prije toga.

cirkus...
  • Tvrdica McTvrdi
    450
    I sve će se nastaviti ukoliko nitko ne reagira, Rijeka bi trebala napisat prigovor za ovog fakića ako smatra da je premalo, ne ću ja pisat mail. Ili to spomenuto s Koskijem, trebo je nakon utakmice reć nećemo igrat s tim kretenom sljedeći put ako se sad ne sankcionira i to je to. Ne, nego se stalno pravda time on je zaštitno lice lige, to je svugdje tako. Ja eto ne znam niti jedan primjer. Da, Ronaldu i Messiju je oprošten nekad žuti za grublji start ili nesportsko ponašanje, ali ne sjećam se da su ikad napravili sumo zahvat i bacili stopera u stativu i da to nije bio ni faul. Bog sve poravna na kraju, možda mu puknu križni na početku sezone
  • Mali Zeus
    17.6k
    I sve će se nastaviti ukoliko nitko ne reagira, Rijeka bi trebala napisat prigovor za ovog fakića ako smatra da je premalo, ne ću ja pisat mail. Ili to spomenuto s Koskijem, trebo je nakon utakmice reć nećemo igrat s tim kretenom sljedeći put ako se sad ne sankcionira i to je to. Ne, nego se stalno pravda time on je zaštitno lice lige, to je svugdje tako. Ja eto ne znam niti jedan primjer. Da, Ronaldu i Messiju je oprošten nekad žuti za grublji start ili nesportsko ponašanje, ali ne sjećam se da su ikad napravili sumo zahvat i bacili stopera u stativu i da to nije bio ni faul. Bog sve poravna na kraju, možda mu puknu križni na početku sezoneTvrdica McTvrdi

to je bilo prije derbija, lik je doslovno htio žuti u toj tekmi da onda odradi u tekmi prije derbija, koja je bila sljedeća, nemrem se sjetiti. I onda je lik dobio treći žuti protiv nas, ali ni to nije bilo dobro jer zašto je dobio, za neki mali faul. I onda, konj kakav je, nakon toga na brzinu skupi još 2 žuta i naravno poslije tog je bilo negdje 6, 7 situacija kad je trebao dobiti treći žuti, ali ne, lik ga na kraju dobije u zadnjem faking kolu.
  • wolfgang14
    2.3k
    Veliki skandal na pomolu, upleten i Ivan Rakitić? Španjolci otkrili detalje, tisuće su ostale bez novca

Teške optužbe stižu iz Španjolske, Ivan Rakitić i još šest nogometaša Alejandro Gomez, Lucas Ocampos, Alberto Moreno, Nico Pareja, Alberto Moreno i Javier Saviola, osumnjičeni su za navodno sudjelovanje u višemilijunskoj prevari, spominje se iznos od tri milijuna eura.

Španjolski Periodico navodi da su šestorica nogometaša obuhvaćeni istragom navodne prevare tisuća oštećenih ulagača u kriptovalute i nezamjenjive tokene (NFT-e). Sud u Barceloni istražuje slučaj, tri katalonska biznismena i jedan argentinski državljanin koju su vodili tvrtku Shirtum optuženi su za 11 kaznenih djela.

https://slobodnadalmacija.hr/sport/vise-od-sporta/veliki-skandal-na-pomolu-upleten-i-ivan-rakitic-spanjolci-otkrili-detalje-tisuce-su-ostale-bez-novca-1482093
  • Paggini
    52.9k
    Počela je sezona skupljanja para kroz pretplate, clanstva, kupovanje dresova, a to se najbolje radi uz dovođenje Petkovića, More, Dzeke, Basica, Erlića i još puno najboljih igraca!!!!
  • Jay
    1.7k
    Počela je sezona skupljanja para kroz pretplate, clanstva, kupovanje dresova, a to se najbolje radi uz dovođenje Petkovića, More, Dzeke, Basica, Erlića i još puno najboljih igraca!!!!Paggini

A kao slučajno jel si zaboravio Pašalića, najboljeg igrača ikada u Serie A? Sramotan medijski tretman hajduka, sramotan.
  • BBBaranja
    3.5k

I moje šanse kod Dilette su 50:50, ja hoću ona neće :smirk:
  • Hnlovac
    2.3k
    Jw li moguće da su jazavci takvi likovi da iako nemaju para, daju neku siću ili priprijete novinarima da plasiraju lažnu vijest o dovođenju Petka iako klub zna da ga se neće dovest, samo da bi se prodalo više godišnjih i šugamana???

Ono, doslovno sam obećaju neki racku da raja dođe u euforiju??? Ono sjede u uredu i netko se sjeti - Daj reci malom da slaže u novinama za Petkovića i gledaj kako se kupuje u fan shopu???
  • Shkera
    65
    sramota! Ni video mu nisu napravili! Tako se ne postupa s legendama kluba

:lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.