Možda još čisto da se podsjetimo da je Erceg dobio 9 utakmica zbog trganja kartona. 9. Masnokosni čedo bi vjerojatno mogao ubit nekog na terenu i odgodio bi mu se pritvor dok ne završi sezona i ne uzme fritulu. — Tvrdica McTvrdi
a apsurd je da istodobno ne postoji igrač oko kojeg njegovi obožavatelji i članovi kulta više plaču da je fauliran, da je nezaštićen, da je ovo, da je ono. — Mali Zeus
I sve će se nastaviti ukoliko nitko ne reagira, Rijeka bi trebala napisat prigovor za ovog fakića ako smatra da je premalo, ne ću ja pisat mail. Ili to spomenuto s Koskijem, trebo je nakon utakmice reć nećemo igrat s tim kretenom sljedeći put ako se sad ne sankcionira i to je to. Ne, nego se stalno pravda time on je zaštitno lice lige, to je svugdje tako. Ja eto ne znam niti jedan primjer. Da, Ronaldu i Messiju je oprošten nekad žuti za grublji start ili nesportsko ponašanje, ali ne sjećam se da su ikad napravili sumo zahvat i bacili stopera u stativu i da to nije bio ni faul. Bog sve poravna na kraju, možda mu puknu križni na početku sezone — Tvrdica McTvrdi
Počela je sezona skupljanja para kroz pretplate, clanstva, kupovanje dresova, a to se najbolje radi uz dovođenje Petkovića, More, Dzeke, Basica, Erlića i još puno najboljih igraca!!!! — Paggini
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.