• hardek
    7.8k
    Kupovina Radeljića bi po meni bila gora od raskida sa Petkom i Pjacom. Već sam rekao da mi je to fizički najgori profil stopera. @Omake može graf od Radeljića?
  • Crusades
    20.6k
    Počet će vam Omake računat te grafove. :smile:
  • DinoLeonix
    2k
    Radeljic.. ostao sam bez teksta. Od stopera kapitalca do Radeljica.
  • Paggini
    74.5k
    Radeljić za 2 milijuna plus Topić plus Stojković plus nek si odabere i dva juniora koja želi plus može castore i njihove dresove dizajnirati plus collab post na instagramu plus dijeljenje postotka od iduce prodaje Baturine
  • Omake
    14.1k
    Graf od prošle sezone i ove buduće

QV1L698.png
    IXuzgu2.jpeg
  • Time
    1.6k
    Jel Peric trenutno bez ozljeda?
  • IceMan
    3.8k
    Eto i Dalmatinski portal javlja da nitko iz Hajduka nije ni kontaktirao Petkovića…

Tako da u pravu ste… Petko ih je odbio :rofl:
  • vlatkomarkovic
    2.5k
    Ok znam da drkam po ovome, ali fkt ko će nam shortlistati strance, hoćemo ići po agentskim preporukama, hoćemo li ici na consulting, mislim šta ćemo?
  • scooniepenn
    6k
    Sto ce nam skauting kad je tu nas dragi HNL i top igraci kao Radeljic. :sweat:
  • sport
    5.5k
    Bojim se da je Kvasina nekome korisna budala.
  • DinoLeonix
    2k
    Ne treba brzati sa zaključcima ali…
    Uistinu sam u svakoj liniji očekivao jedno vrhunsko pojačanje i nekoliko mladih potentnih igrača koje možemo razvijati i kasnije dobro prodati.
    Ne vidim kako se Radeljic uklapa u neku od te dvije kategorije. U sezoni kad ćemo štedjeti svaki cent mi dovodimo stopera Rijeke koji ulazi u 28-u godinu života za 2 milijuna eura.
    Koliko god se trudio, nemogu shvatiti
  • Jos-Optimus
    8.3k
    Ja bih bio sretan da dođe Radeljić, izvrstan i podcijenjen igrač
  • Haza
    11.3k
    Eto i Dalmatinski portal javlja da nitko iz Hajduka nije ni kontaktirao Petkovića…

Tako da u pravu ste… Petko ih je odbio :rofl:
    IceMan

Nije istina, kontaktiran je, ali ih je odbio, pa sad ispada da ga nisu ni tražili.
  • Dinaminjo
    1.8k
    Jooooooj

Nisam objektivan, ali na koju foru ima Radeljic prednost pred Franjićem?!
  • bbb medimurje
    4.8k
    Znaci glavni sponzor lige ima na platnoj listi igraca kluba koji se u toj istoj ligi natjece?
    Ko je tu lud?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.