• dd29
    724
    Nadam se da nećemo dovesti nikog starijeg od 23 godine.
    Vrijeme je za mlade lavove.

Mišić, rpg, pa i nevistić, galešić, ljubičić su već poprilično iskusni, ostalo daj mladost da ore terenom.
  • Dani Olmić
    1.6k
    to sam tako bubnio, mislim mozda je i manje ili vise odbio, tko zna ali poanta je u tome da bi bio lud ako bi u hajduku igrao za jos manje :lol:
  • CISCO
    348
    ja ne znam u koji to klub oni mogu otići, a da je neki faktor u ičemu...

Petko bu kao u Bešiktaš...i kaj bu? Duvao Feneru i Galaty...možda i Trabzonu i poterali bu ga nakon godine dane isto kao i onog debila rebića

Pjaca bu kaj...vratio se u Rijeku ili Empoli ili neki takav sličan klubić.

Stvarno ih je lijepo tarzan savjetovao.
  • Dinamo-SB
    348
    koliko je u svemu tome utjecao TarzanElDorado

Sve više razmišljam u ovom smjeru. Jos uzmimo u kontekst neke izjave njegove o Dinamu,pjesmama i kojekakve čudne izljeve gluposti...mislim da je definitivno imao utjecaja.
    Ne smatram ga klasicnim taticevcem,ali moguce da i on vise nije imao status u Dinamu kao prije pa se malo u njegovom govoru moglo osjetit kako mu to smeta. Očito je u tom tonu vlastite uvrijeđenosti savjetovao i svoje igrače iako to sigurno nije bilo ključno,ali definitivno ih je podržao u ovome i jedva dočekao.
    Bilo kako bilo, o ovom ce pisat jos par dana i to je to. Hvala svakom na svemu gospodski i idemo u potragu za pojacanjima i slaganjem totalno nove ekipe.
  • Felip
    561
    Hvala svakom na svemu gospodski i idemo u potragu za pojacanjima i slaganjem totalno nove ekipe.Dinamo-SB

To je to, nikakva ljutnja na bilo koga. Okrećemo novi list i ajmo s novom svježom energijom u nove pobjede. Za EL će svakako trebati još par kapitalaca.
  • db-izbjeglica
    17.8k
    ja ne znam u koji to klub oni mogu otići, a da je neki faktor u ičemu...

Petko bu kao u Bešiktaš...i kaj bu? Duvao Feneru i Galaty...možda i Trabzonu i poterali bu ga nakon godine dane isto kao i onog debila rebića
    CISCO

iskreno, ja ne kužim te naše nogometaše koji idu u tursku!

ja koji nemam ništa u usporedbi s njima ne bi išao živjeti u kurčev trabzon za sve pare svijeta.

živiš u svojoj državi, sve ugodno, zarađuješ bolesnu lovu, možeš što hoćeš realno, tu lovu, ako si iole pametan ne možeš potrošiti za par života, okružen si svojim ljudima, prijateljima, obitelji, igraš europska natjecanja, ligu prvaka, reprezentativac si...i odeš u mrtvi fenerbahče, živjeti sa jbnim turcima :monkey:
  • Haza
    9.8k
    Da vas sve umirim, Petko neće u Hajduk. Zvali su ga, platili bi ga Tommy i Super Sport, ali je rekao da nema šanse da ode dolje.
    Ide najvjerojatnije u Tursku iako ga zove Jakir.
  • hardek
    4.8k
    Glavni sponzor lige bi platio ekipi da dovede Petkovića. Sve je regularno
  • vlatkomarkovic
    1.6k

Za Dinamo bi bilo bolje da ne ode u Hull
  • Doktor Kunić
    5k
    supersport je sponzor i hajduka
  • austrijanac
    7.2k

SS mogu potvrdit s obzirom na bliskost "bivšeg" gazde s ljudima od dole.

Nakraju krajeva, Lukša i on su proveli skupa dane na Sunsetu sad u Zadru :smile:
  • GOAT
    2.9k
    Kako napredujemo sa dovodenjem novog napadaca? :)
  • scooniepenn
    4.8k

Zasto bi to bilo bolje za Dinamo? Kakve veze Petkov odlazak vise ima s Dinamom?
  • dinon7
    1.8k
    rekao bih da cilja na prodaju Kuleta
  • Twisted1
    768
    Veli Kvasina da je Radeljić dogovoren za 2 mln eura + Topić
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.