• don
    13.3k
    Možda ni Fruk sada nije preskupskener

za njega ne bi ponudio više od 3m, oće neće. A naravno da neće.
  • Dudu9
    1.8k
    Dobar transfer jer Baturina nažalost nije puno napredovao koliko smo svi htjeli, ispada ko da je birao utakmice, za nekog od 20mil praktički se trebao poigravali sa Hnl, hvala mu i sretno dalje, da nastavi daljnji napredak jer u dinamu njegov talent usporava
  • San Lorenzo
    19.5k
    Možda ni Fruk sada nije preskupskener

Šta će nam Fruk ako dolazi Vidović?
  • Captain America
    20.4k
    DRUGI najveći transfer u povijestiPaggini

Gvardiol, Olmo, Pjaca i Luka su plaćeni više.
  • skener
    3k
    Baš me zanima od kud svim našim kvazi novinarima iznos od 22 mil eura za Baturinu.

Do prije 15 min nitko ništa nije znam, a sada kao barataju točnim iznosima
  • Droljo
    16.6k
    on će za 2 godine nositi dres nekog Reala, PSGa ili BayernaCaptain America
    On već sad nosi dres takvog kluba. Te razine.
  • emilperska
    10.9k
    Ako klubu ostane od ovog vise od 15-16 milijuna EUR. Ovo je treci najbolji posao u povijesti kluba za mene. Mozda i sam vrh kad se uzme u obzir koliko cemo ga lako zamjenit u odnosu na Pjacu, Roga, Modrica, Olma itd.

Kada bi se gledale samo cifre bez saznanja koliko ostaje klubu, a koliko ide glavinim proxy agentima, ovo mi je u rangu prodaje Joze Šimunovića. 6-7 milja EUR za igraca koji nije nikad ozb primirisao reprezentaciji.

Ovo je fantastican posao za nas, jedan od najboljih ikada!

S druge strane, za Sučićev transfer vrijedi sve suprotno, ali time neka se bave u kancelarijama..

Ovo pisem pod uvjetom da klubu ostaje bar 16 mil EUR sto mi sad vise ne znamo..
  • DiddyGuela
    3.6k
    Ovo je realno top transfer, sa ili bez "onih koje treba namiriti". Savrsen klub za prodaju, imaju bogatog vlasnika a nebitan klub koji mora preplacivati igrace da bi ih privukli. Dinamo ce od ovoga imati visestruku korist. Novac, rjesavas se igraca koji je balast u ekipi i dosegao je svoj maksimum jos prosle sezone a i otvara ti se mogucnost guranja Stojkovica na 10ku kao i kupovina nekog Jagusica,Vidovica...
  • crophantom
    755
    Ma Fruk je preskup jer ga se Misku ne isplati prodavati za malu lovu kad Fiorentina ima 50 posto.
    Vidovic, Stojke, Mudri, ako dođe jos i Jagusic, tu je i više nego dovoljno zamjena za Baturinu.
    Zamijeniti Petra Sucica i naći zamjenu Misicu će biti puno veći problem.
  • sarenicvjetic
    114
    Bati je top,ali za razinu vise će se morati mjenjati za 360.
    Ne vjerujem da će Como kojem 20 milja znaci 5 puta vise nego jednom Interu ili engleskom premierligasu platiti to.
    Možda sa bonusima da se penje do 20 ali cisti kes nevjerujem,mislim da novinari samo nabadaju kao i do sada.
    Nama treba taj transfer da uspijemo doći do proračuna 50milja godišnje barem,sto je dosta manje od prošle sezone. A uz to jako puno posla nas čeka oko kadroviranja,ali i afirmacije mladih snaga(Stojković,jakir,Mikic,Pavić) da u slj sezonama postignemo opet rezultatski i financijski mir. Ova sezona je presudna za dosta toga.
  • Brusa
    3.4k
    Mislim da se svi skupa mozemo lupat nogom u guzicu od srece, a sumnjam da ce itko suzu pustit.pešća

Ja ću pustiti jednu :fear:
  • don
    13.3k
    Ovo pisem pod uvjetom da klubu ostaje bar 16 mil EUR sto mi sad vise ne znamo..emilperska

je i više
  • pešća
    108
    Moja ogorčenost ide na onih 13 Marićevih ortaka koji su digli ručicu za onu sramotnu Interovu odštetu.Captain America

Isti ti su stopirali Sucicev transfer u Como.

To je za moderni nogomet duplo korisniji igrač od bucka Bateka i on će za 2 godine nositi dres nekog Reala, PSGa ili BayernaCaptain America

Pozicija koju igra Sucic je na manjoj cijeni na nogometnom trzistu od pozicije kreativne desetke. Inter i je u rangu navedenih klubova.

a prodan je za 50% manju odštetu od Baturine. Sramota za koju bi netko trebao odgovarati.Captain America

Okolnosti su bile takve da je od strane igraca postojala zelja za odlaskom, da je igrac bio ozljeden i da se u tom trenutku nije znalo kako ce teci oporavak. Budimo realni u savrsenim okolnostima smo za Sucica mogli izvuci mozda 2-3 milijuna eura vise. Nadi mi igrace koji igraju Sucicevu poziciju i koji se prodaju za 20+ milijuna eura pa ih usporedi sa samim Sucicem.
  • Crusades
    16.3k
    Malo se pretjeruje sa sprdnjom prema Martinu... i ja sam ga nemali broj puta kritizirao, al da nešto ne vrijedi ne bi nitko dao više od 20 milijuna.

Daj Bože da ga zamijenimo tako lako kako neki ovdje pišu.
  • crophantom
    755
    kolko znam jos 13 dolazi od LP, 14 Pero, ako je ovo sad 22, već si na 49. Ajmo reci da će doći 10 od Europske lige, a valjda ćemo nesto dobiti i od sponzora, ulaznica, prodati jos ponekoj igraca i tak.
    Sory, reko bi da blago dramatiziras s tih "bar 50"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.