• pešća
    107
    Nek Boban digne na 24+ bonusi od par milja i ako moze postotak top posao.User123

Mislim da ovih 22 milijuna i je Bobanov efekt. Pricalo se o cifri od oko 20 milijuna eura i u zadnje vrijeme se govorilo kako se cifra vise priblizava 15. Mislim da se svi skupa mozemo lupat nogom u guzicu od srece, a sumnjam da ce itko suzu pustit. Stojkovic ce dostojno zamjenit Baturinu, a Baturinin forte nam nece nedostajat jer ne igramo Ligu prvaka.

Baturinom i Sucicem smo pokrili proracun, sad mirno gradit novu momcad bez potresa tijekom prijelaznog roka i strepnje oce li netko otic u zadnji trenutak.
  • Mlađi referent
    12.9k
    A Como sigurno misli ozbiljno

Neki dan je i odbijenica bila prema Interu za Fabregasa. Iduće sezone ih očekujem u borbi za top 4.
  • emilperska
    10.9k
    slovan-dinamo68-051124.jpg

Ja trenutno..
  • Ivdzo11
    6.8k
    Informacija iz Italije tijekom subote proširila se nogometnim eterom, zvučni insajder Fabrizio Romano prvi je objavio da je talijanski Como poslao Dinamu ponudu za Martina Baturinu i da su pregovori u tijeku. Ono što smo mi doznali, jest da je priča vrlo ozbiljna, zapravo je već pred realizacijom, Martin bi uistinu već za nekoliko dana mogao postati igrač kluba na čijoj je klupi Cesc Fabregas. Uz to, načuli smo da bi transfer stvarno mogao zadovoljiti Dinamove apetite, da bi trebao prijeći 20 milijuna eura, odnosno oko 22 milijuna eura. S bonusima ili bez njih, zasad nije poznato, ali, očito, sve ide prema takvom raspletu..
    Germanijak
  • crophantom
    753
    Ha svojim pristupom je doso do toga da mu je na zadnjoj tekmi kod izlaska iz igre pljeskalo jedno 20 posto stadiona max.
    Nadam će da će za njegovo dobro promijeniti pristup.
    Ali 22 milje puna šaka brade :D
  • Peškaman
    7k
    S bonusima ili bez njih, zasad nije poznato, ali, očito, sve ide prema takvom raspletu..Ivdzo11

Čekaju da netko objavi na Zoni pa da ekskluzivno saznaju :lol:
  • skener
    3k
    Očito je odlazak Baturine opet pokrenuo naš interes prema Jagušiću
  • Jurki
    17.4k
    Sad kad u Comu poraste potraznja za Maxfluom.. pa ceste viroze..
  • criticus
    3.8k
    Kad se menadžer i igrač namire od transfera, ostat će 14 od Bateka. Sa Sučićevih 14 dolazimo do ukupno 28 milijuna eura koje ćemo dobiti za takva 2 igrača.

A lani su se neki bahatili s traženjem 25 samo za Baturinu..
    Captain America

Sigurno su ti na forumu znali koliko igrac ima, odnosno menadzer i tvoj aha moment je nije 25 nego 22. Pa tu su upisi prije tjedan dana bili da ce se dobit 13-15 za njega, i ne niko tu nij3 mislio na ono sta dinamu ostaje jer niko nikad to ne pise.

Za Sucica se slazem da je premalo.
  • Paggini
    51.9k
    Bome, bome, jebački ozbiljna parica i naš DRUGI najveći transfer u povijesti. Solidan klub i projekt kao međustepenica, slažem se.

Bome dobra cifra, pogotovo za sve ove koji su se rugali da ako dobijemo 13, 14 će biti vrh. To uključuje i tovare, ali i domaće navijače.

Sretno Martine, vidjeli te opet za 13, 14 godina u Dinamovom dresu pred mirovinu dabogda!
  • Dzgšb
    1.6k
    S 22 milijuna ,bit će peti najveći transfer u Dinamovoj povijesti , a tih 4 transfera ispred ,u džepove kriminalaca je odlazilo 50-60 posto, tako da po meni odličan posao.
  • skener
    3k
    Možda ni Fruk sada nije preskup
  • Zg123
    1.9k
    Como je ok stanica za njega pogotovo zbog Fabregasa. Talent je tu, ali radne navike moraju biti puno bolje i jace
  • Captain America
    20.4k
    Sigurno su ti na forumu znali koliko igrac ima, odnosno menadzer i tvoj aha moment je nije 25 nego 22. Pa tu su upisi prije tjedan dana bili da ce se dobit 13-15 za njega, i ne niko tu nij3 mislio na ono sta dinamu ostaje jer niko nikad to ne pise.

Za Sucica se slazem da je premalo.
    criticus

Moja ogorčenost ide na onih 13 Marićevih ortaka koji su digli ručicu za onu sramotnu Interovu odštetu. To je za moderni nogomet duplo korisniji igrač od bucka Bateka i on će za 2 godine nositi dres nekog Reala, PSGa ili Bayerna, a prodan je za 50% manju odštetu od Baturine. Sramota za koju bi netko trebao odgovarati.
  • CastAway1986
    3k
    Osobno za igrača je bolje da je završio u Bundesligi jer mislim da bi se bolje tamo snašao..
    Ali s druge strane za naš klub je ako je istina ovo još jedan odličan transfer jer ruku na srce imao je jako loših partija ove sezone..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.