• Crle
    1k
    Pa nije Šimić doveo Marića u klub? On sigurno ima grešaka al na temelju članaka gdje je on bio krivac za sve loše se i mastavila priča da je on praktički krivac za sve.
  • emreli21
    373
    ni njemu vise nista ne vjerujem. Covjek zadnji ozbiljan transfer napravio prije 10 godina valjda, a i o tim njegovim vezama u italiji se moze pricat. Znam da ga odjebali i livakovic i brekalo, blizu toga je i ivanusec. Kojeg ne uspio cak prodat za 7-8 milja nakon onakve sezone. To smo mogli i ti i ja, vjerojatno.
  • vjeko1701
    15.5k
    Dijelili su se banovi kapom i šakom radi MMa ovdje..emilperska

Djelili su se radi djetinjastih fora na razini srednje škole koje su se svakodnevno ponavljale na više tema.
  • Jos-Optimus
    5.8k
    Meni je i dalje od svij njegovih poslova najsumnjivije poklanjanje Šutala Ivanu Leki. Šutala koji je imao ozbiljnu ozljedu iza sebe i kojem, logično, treba vremena da bude pravi, a kad je pravi je avion za sve u kadru. I ti ga, pazi, pokloniš
  • Droljo
    16.6k
    Prijateljska, dobronamjerna preporuka; okrenite se budućnosti. :pray:
  • NKDZ86
    4.3k
    droljo ko general gotovina.
    I nadodao bi, živite u sadašnjosti.
  • Paggini
    51.9k
    I ti ga, pazi, poklonišJos-Optimus

Isto kao što bi trenutno poklonio i Mmaeea, Perića i Bočkaja, brat bratu. Šutalo je imao titanski ugovor, ozljedu koja ga je promijenila kao igrača i stravično lošu sezonu iza sebe.
  • Droljo
    16.6k

Možemo za tridesetak godina napravit kampanju; ako ne znaš šta je bilo...
  • Jos-Optimus
    5.8k
    pa nije isto...Šutalo je i pokazao u Belgiji da se igrački vraća....u tom slučaju ne bismo kuovali Mmae-a...Perić da ne pričam...Šutalo je trebao vrijeme koje nije dobio
  • Paggini
    51.9k
    Šutalo je i pokazao u Belgiji da se igrački vraća....uJos-Optimus

Da se sad riješimo besplatno Mmaeea, Perica i Bockaja i oni proigraju u nekom osrednjem belgijskom klubu koji igra bunkera, jel bi govorio istu stvar?
  • Ludovic IX
    8.7k
    naletilic je menadžer. Ništa pošteniji od jednog bare. Svi oni gledaju svoj novčanik i naletilic je očito ispusio lovu. On je rekao da bi jučer dao veću ponudu alo ponuda nije došla. Da je juve htio ista, poslao bi ponudu.
  • NB86
    16.8k
    Ne znam sta je sutalo pokazao u ekipi dosta goroj nego i ovaj uzasan dinamo, nisam bas cuo da su nesto odusevljeni.
  • Dinamosaur
    2.2k
    Šutala koji je imao ozbiljnu ozljedu iza sebeJos-Optimus

Valjda je bila takva procjena upravo zbog ozljede..

Gledajući prema idućoj sezoni, nadam se da ce Šoja dobiti zasluženu plaketu, te da će bit rošada i u ambulanti
  • Jos-Optimus
    5.8k
    a gle, za Šutala znam da je "naš", da je karakteran i da ima neki plafon, a mi ga nismo istrpili da se uvjerimo može li ili ne, ne možeš me uvjeriti u suprotno, razno razne tarabe smo gledali prošle sezone, od njega bolji nisu
  • hardek
    4.6k
    Meni je puno veći problem posudba Bulata. Dečko od 22 godine, više manje standardan, vrijedio je 3,5 milja na transfermarktu i ti da ne možeš naći neki klub koji će ga kupit za 3-4 milje eura nego ga posuđuješ u klub u financijskim problemima za kojeg znaš da ga neće moći otkupiti?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.