• Jos-Optimus
    5.7k
    Uostalom, previše smo zapeli za prošlošću, možda/vjerovatno krivo mislim, ali svakako treba gledati naprijed i biti zahvalan da je taj nesposobnjaković od SD-a odletio
  • sarenicvjetic
    114
    A jebiga to je tak,razno razne kombinacije trokut Marić-Škegro-Leko(zvuci bas ljigavo) i tak je to bilo napravljeno. Podijelili lovicu i bok.
    Ali nazalost ima još puno toga za uplitat ljude u klubu koji su sada tamo i koji su stigli nedavno. Ali to će svojim tokom polako izac van
  • BluePhone67
    5.1k
    Ali nazalost ima još puno toga za uplitat ljude u klubu koji su sada tamo i koji su stigli nedavnosarenicvjetic

Koji su to? Imena i prezimena ? Pucaj
  • NORTE
    16.1k
    treba gledati naprijed i biti zahvalan da je taj nesposobnjaković od SD-a odletioJos-Optimus

Previše je on koštao dinamo da ga se naziva samo nesposobnjakovićem.

Naravno da gledamo s pozitivom na budućnost, ali ne treba bježati od suočavanja s onima koji su ozbiljno naštetili dinamu.
  • Droljo
    16.6k
    I šta možemo sad? Reći mu da si ga pljuga i otvoriti novi list. Idemo dalje. Nema smisla se nervirati.
  • Noel
    12.1k
    Možemo i gledat na pozitivan način. Da nije bilo nesposobnosti u donošenju odluka i jezivih zakonom upitnih odluka sportskog direktora, Boban možda ne bi ni došao u Dinamo.
  • emilperska
    10.8k
    Ja bi ovu priču s prošlim transfer rokovima i sposobnosti i nesposobnosti zatvorio. Više se ništa ne može promjeniti. Tu smo gdje jesmo, budžet će se krpati i rezati alternativno.
    Radit će se redizajn ekipe itd. Doveli smo najbolje moguće rješenje za presidentea Uprave i idemo naprijed..

Ono što želim da se desi radi mira svih nas je da se zna kolika je Zajecova odgovornost u svemu što se događalo u vidu loše transfer politike, besmislenih otkaza treneru itd.. da li je bio samo pasivni pomatrač ili aktivni sudionik, mislim da smo to dužni sami sebi..
    Tu će dosta toga razjasniti Bjeličin prvi pravi intervju kad i formalno prestane biti zaposlenik kluba pa nam kaže što se sve s njegove strane događalo u odnosima SD-trener-predsjednik od rujna do prosinca 2024.
  • austrijanac
    7.1k
    I Droljo i Noel su u pravu.

Dok se IO skrivao iza Maricevih odluka i odobravao, isti taj MM je izletio prvi tren kad je došao pod Manenicu (za kojeg vjerujem da je najsretniji sad kad je Zvone tu).

Gledat pozitivno i prema naprijed, a ima ljudi koji će se bavit MMovim aktivnostima.

Bar smo sigurni da nakon svega ovog, Zvone će inzistirat na novom statutu što prije.
  • The Undertaker
    8.1k
    Zvone kao PU nema što inzistirati na novom Statutu jer to nije njegov posao. To je posao Skupštine, predsjednika kluba i IO. Sad kad je Boban preuzeo operativu ne znam što ih više priječi da se posvete Statutu.
  • Jaro
    10.3k
    Zanimljivo pozivanje na sutnju, zaboravljanje i prepustanje "ljudima koji ce se bavit"...
    Cemu zataskavanje ako je sve cisto, samo je eto MM bio nesposoban a nitko nije imao pojma kaj radi?
    To je ta transparentnost? Ili je transparentnost samo brojanje clanova, zarada od LP i ostale iskljicivo pozitivne stvari, a sve kaj ne valja cemo pod tepih ili na ledja jednog Pedra? Bome ako je sve MM sam napravio - cemu sluze svi ostali koji su tu bili oko njega?
  • emilperska
    10.8k

Moje viđenje je da se Boban dugoročno vidi kao Predsjednik kluba s širokim i potpunim ovlastima i da će inzistirati (naravno on nema papirnate ovlasti za to, ali u praksi sigurno ima) da se što prije promjeni Statut i napravi totalna reorganizacija u vidu ukidanja IO, njegovog sjedinjavanja s NO, smanjivanja Skupštine ako ne i potpunog ukidanja do situacije gdje je svaki član ujedno i skupštinar. Moje mišljenje..
  • BluePhone67
    5.1k
    Tko garantira Bobanu da će pobijediti na budućim izborima ? Ajmo pustit njemu i ljudima u klubu da naprave sve da sutra tko god bio u klubu bude bolje i lakše, a to nejde preko noći.
  • emilperska
    10.8k
    Zanimljivo pozivanje na autnju, zabiravljanje i prepustanje "ljudima koji ce se bavit"...
    Cemu zataskavanje ako je sve cisto, samo je eto MM bio nesposoban a nitko nije imao pojma kaj radi?
    To je ta transparentnost? Ili je transparentnost samo brojanje clanova, zarada od LP i ostale iakljicibo pozitivne stvari, a sve kaj ne valja cemo pod tepih ili na ledja jednog Pedra? Bone ako je sve MM sam napravio - cemu sluze svi ostali koji su tu bili oko njega?
    Jaro

Ja sam još u siječnju pisao da je kao predsjednik Uprave, Manenica morao formalno sve transfere, zapošljavanja i otkaze potpisati. Bez njegovog potpisa (bar u mom shvaćanju) ništa nije moglo biti napravljeno. E sad, druga je stvar što je interna organizacija bila takva da je sportski formalno bio pod IO-om odnosno Zajecom i da se Manenica nije miješao u to u skladu s internim dogovorom iako mu se vjerojatno nije sviđao smjer u kojem idemo. Kad je napravljena nova reorganzacija, odmah je dao papire SD-u.

E sad da li je on u teoriji i u praksi trebao reagirati već kod otkaza Bjelici i postavit sam sebi pitanje "koji se kurac dešava i što je potpisujem". Vjv je i siguran sam da si je i postavio. Zato je i mjesec dana nakon tog najčudnijeg otkaza treneru dao papire arhitektu cijelog tog procesa..
  • Mali Zeus
    17.4k
    Neki bi samo htjeli da sve gori i da glave padaju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.