• Jos-Optimus
    5.7k
    ma jasno, kužimo se svi oko toga...čovjek je bio nesposoban/korumpiran/iritantan...mene je više ubijalo čupanje živaca za kupovanjem igrača po pola godine...drago mi je da ga više nema
  • Izet Hajrović
    5.3k
    nikada neću prežaliti što barem jednu utakmicu nismo gledali stoperski par Šutalo - Šutalo.

Što se Boška tiče, sretno mu dalje u karijeri, nije to bilo to nakon ozljede i s razlogom je tamo gdje je.
  • Paggini
    51.9k
    ne možeš me uvjeriti u suprotno, razno razne tarabe smo gledali prošle sezone, od njega bolji nisuJos-Optimus

Gle, bolji ni od KTCa ni od Bernauera nije bio. Za mene pinku iznad Perića, ako zbog ičega, onda barem zbog toga što može igrato. Žao mi je dečka, ali s takvim ugovorom, a takvim predstavama na terenu nije imao šta raditi u Dinamu
  • CUCAK
    515
    Valjda u isto vrijeme lani smo slušali bulat=messi priče, pa jbt sd koji bi platio bulata 4m bi bio razina marica
  • Dadox
    353
    Poslije one tekme u gostima kod Ballkania poklonio bi Šutala bilo kome uz nadoplatuNije bio jedini,ali je bio isturen.
  • Izet Hajrović
    5.3k
    klub koji će ga kupit za 3-4 milje eurahardek

Ne čini drugima što ne želiš sebi
  • Krizy
    57.5k
    Šutalo je u 2025. odigrao samo 4-5 utakmica i imao već 3 ozljede zbog kojih je propustio 10+ utakmica.

Nema smisla plakati za njim, jednostavno se ne možeš pouzdati u takvog igrača. Nažalost.

Želim mu svu sreću ovoga svijeta, ali razlaz je bio najlogičnije rješenje.
  • Hnlovac
    2.3k
    Covjek naprosto odabrao krivi sport jbg
  • Jos-Optimus
    5.7k
    sve ja razumijem, ali ljudi moji, mi smo ga poklonili. Garantiram da ga je netko sposoban mogao prodati za 2 milje, ako je već to nužda.
  • FrenchMontana
    1.3k
    Mozda ne bas 2 milje, ali da ga se moglo utopit za neki iznos, moglo se.

Maricev frend Leko ga je dobio gratis i to je poanta price.
  • Jos-Optimus
    5.7k
    pa da, to u sustini zelim reci...ali ok, bilo pa proslo
  • Efes Pilsen
    11.3k
    2 milje za sta? Daj budi realan, pa covjek je kod nas slagao kiks na kiks i pokazivao ocigledne posljedice ozljede.
    Bit general poslije bitke je najlakse. Bulat i Sutalo su platili cijenu ozljeda, nazalost i Dinamo je. Jedini aspekt koji zamjeram Maricu u ovom biznisu je nedostatak obveznog otkupa Bulata. Mislim da se uz njegovu statistiku to moralo rijesit i uvjetovat.
    Nazalost, Bosko je kao i Peric sad, jedino za poklon.
  • NB86
    16.8k
    I covjek je imao 900k eura place, kakva odsteta, dobro smo se place rjesili
  • Crusades
    16.2k
    Bulat i Šutalo koji nisu ništa igrali u Belgiji postali prvoborci? Nisam iznenađen.
  • Jos-Optimus
    5.7k
    Ok onda, svaki igrač koji ce imati veliku placu, a igrati lošije - poklanjati, to je očigledno pametno. Nisam general poslije bitke, govorio sam i tada da mi je to kretenski potez, mogli smo onda radije Perića pokloniti kad smo već u blagdanskom ozračju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.