• BluePhone67
    5.1k
    Svi sve znaju, nevjerojatno je da smo imali samo dvije liste na izborima.
  • Bosskovitz
    16.7k
    Bone ako je sve MM sam napravio - cemu sluze svi ostali koji su tu bili oko njega?Jaro

Tako je, treba se izaći van, napraviti presicu i 6 mjeseci kasnije reći da se sumnja da je Marić muljao s lovom, ali da se nema dokaza za to i onda popušiti lovu na tužbi za klevetu. Pod uvjetom da i u tome ima neke istine.

Dajte ljudi, budite ozbiljni.
  • pešća
    105
    Tko ce preuzet odgovornost za uspjeh u Ligi prvaka?
  • Droljo
    16.6k
    Tko ce preuzet odgovornost za uspjeh u Ligi prvaka?pešća

Mogu ja podmetnuti leđa.
    Al dečki, to je već drugi put da preuzimam odgovornost. Trgnite se malo...
  • BBB Mataa998
    2.5k
    Jel moze netko prebaciri raspravu o Maricu,IO negdje drugo,ovo je tema o novoj sezoni?
  • hardek
    4.6k
    Donedavni strateg Dinamove momčadi, Sandro Perković, završetkom sezone zaključio je svoj mandat na klupi maksimirskog kluba i karijeru će nastaviti u novoj sredini. Momčad je u ulozi samostalnoga trenera preuzeo u delikatnom trenutku, u završnici sezone, na čemu mu iskreno zahvaljujemo

️ Dragi dinamovci, bila mi je velika čast i zadovoljstvo biti dio kluba kao što je Dinamo, ali došao je trenutak da nam se putevi razdvoje. Nastavit ću graditi svoj trenerski put negdje drugdje, ponosan na sve što smo zajedno ostvarili i zahvalan na iskustvu i prijateljstvima koja ostaju. Hvala svim igračima i trenerima na suradnji i trudu, kao i članovima stožera te svim rukovodećim ljudima i zaposlenicima kluba. Hvala i navijačima na velikoj potpori. Veliki pozdrav do nekog novog susreta na sportskim terenima – poručio je trener Perković.

Trener Perković odlučio se za nove izazove i pritom mu želimo svu sreću u nastavku njegove trenerske karijere. Za velikog čovjeka i dinamovca poput Sandra, vrata našeg kluba uvijek će biti otvorena

Kraj jedne ere
  • Zg123
    1.9k
    Hvala Sandro, gospodin bio i ostao. Sretno u daljnoj karijeri
  • NORTE
    16.1k
    Tko ce preuzet odgovornost za uspjeh u Ligi prvaka?pešća

Bjelica.
  • pešća
    105
    Tko je doveo Bjelicu i amenovao taj dolazak? Mislim povlaci se odgovornost do tete spremacice za neuspjeh u prvenstvu, red je da se isto napravi i sa uspjehom u Ligi prvaka.
  • NORTE
    16.1k
    Tko je doveo Bjelicu i amenovao taj dolazak? Mislim povlaci se odgovornost do tete spremacice za neuspjeh u prvenstvu, red je da se isto napravi i sa uspjehom u Ligi prvaka.pešća

Nemam pojma tko ga je doveo, ali znam tko ga je potjerao, direktor.

Bjelica je nakon Jakira bio logičan odabir za dinamo, bio je slobodan i to je bilo win-win.
    Osvojio je 8 bodova u LP nakon svjetske blamaže u Minhenu.
  • vlatkomarkovic
    1.6k
    Hvala Sandro, nadoknadio si -8, nije bilo ipak dosta za naslov, ali si nam donio sigurnu Europu
  • DokNaTerenuSrceOstavljas
    132
    [img]http://Whats-App-Image-2025-06-06-at-13-02-41-b05c8671.jpg
    Solidno društvo
  • OsamŠest
    5.4k
    Solidno društvoDokNaTerenuSrceOstavljas

Lijepi broj klubova smo puknuli zadnjih godina..
  • nemapredaje
    5.3k

1.-10. smo pobjedili 1 klub
    11.-20. smo pobjedili 4 kluba
    21.-30. smo pobjedili 5 klubova
    31.-40. smo pobjedili 2 kluba

I to u zadnjih 10-ak godina
  • pencilneck
    917
    Sad kad je Boban preuzeo operativu ne znam što ih više priječi da se posvete Statutu.The Undertaker
    Kako mjeriš koliko se netko posvetio Statutu? Ne provociram, samo me zanima je li to na temelju izostanka informacija u medijima po toj temi ili imaš info iznutra da se na Statutu ne radi?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.