• Pacho
    1.3k

Sad ce te optuziti da likujes i uzivas u ovome :snicker:
  • Jaro
    10.3k
    pa nisu svi bili odusevljeni, stovise, ovdje je bilo dosta ljudi koji su rekli da taj posao nije u naj interesu kluba pa su krenuli spinovi o reputaciji, depresiji i mogucem nezadovoljstvu igraca i slicno...
  • emilperska
    10.8k
    Naravno da nisu svi bili odusevljeni. Ja sam zajedno s @Captain America postavio par pitanja oko smislenosti Bulatove posudbe bez obveze otkupa u klub s fin. poteškoćama pa me jedan eminentni forumaš izvređao da imam zle namjere..
    Da ne govorim o vajsprezidentima raznih odbora aktivnih i neaktivnih ovdje koji su promjenu smjera nase transfer politike s onog sto smo imali do 2022. na Sherrif Tiraspol mode, hvalili kao modernu tranziciju..

Sad kad se budzet mora rezat 20 milijuna EUR prek noći, sad se svi pitaju sto smo radili u zadnja 2 transfer roka i koga smo doveli odnosno koga smo propustili dovesti, dok smo imali novaca jel..

Dijelili su se banovi kapom i šakom radi MMa ovdje..
  • Facke
    6k
    Sad je bogme i zaposlavanje Cannavara pod drugem svetlem.....
  • Captain America
    20.4k
    13 ljudi uglavnom ekonomske struke sjedi po odborima i davalo je svoj blagoslov za praktično svaki posao.

Na poprilično dugom štapu bi bila teorija da nitko ništa nije znao te da je Marić djelovao sam.
  • kajsitilud
    662
    Sada sa sigurnošću možemo potvrditi da je nakon Mamića, Marko Marić najveći grobar Dinama u modernoj dinamovoj povijesti.cibona

Za mene su i dalje razno razni idioti koji su godinama drzali lojtre mamicu puno veci grobari od lika koji je apsolutni antitalent za poziciju na koju je stavljen. Nemrem vjerovat da ste tako brzo zaboravili sve te silne idiote koji su dizali ruku mamicu kaj god da je on izustio.
  • Zagi
    9.9k
    lika koji je apsolutni antitalent za poziciju na koju je stavljen.kajsitilud

A gle, ispada da je najmanji problem to kaj je bio loš.
    Ova Naletelovićeva priča .... smrdi na nekaj drugo
  • kajsitilud
    662
    sve fine. Ako je fakat bilo ikakvih rikverca i drugih sranja, siguran sam da ce se trenutna garnitura time pozabavit. I dalje mi je 100 puta odvratnije kako je ekipa godinama blatila ime i grb kluba, izvlacenje novaca, uhljebljivanja i sve ostalo.
  • Zagi
    9.9k
    I dalje mi je 100 puta odvratnije kako je ekipa godinama blatila ime i grb kluba, izvlacenje novaca, uhljebljivanja i sve ostalo.kajsitilud

Ma naravno da je.
    Al nemremo ocjenjivati nove sa "ah, bar nisu ko narkos i njegovi". Niska je to ljestvica.
  • Crle
    1k
    Trovaču a nije ti na dugom štapu glasati za listu iza koje je Antolić, koji je morao i brata zaposliti jer su ga jadnoga prisilili?

A sada si ti jadan zabrinut tko je što znao oko teorija koje ovdje postavljate?
  • NKDZ86
    4.3k
    nisi niš zaboravili, to je njihova ekipa. Isti su i htjeli bi opet takve. Glavno da smo prvi 109 godina za redom, niš drugo nije bitno njima.

Svaka vlast do 2024. u klubu je imala političko odobrenje za korištenje kluba kao bankomata jer su bili dio njih
  • kajsitilud
    662
    definitivno. Samo sam htio rec da mi nemre MM bit najveci grobar nakon mamica nikako.
  • Zagi
    9.9k
    Ma dobro. Ekipa se olako razbacuje tim epitetom.
    Ne shvaćam ozbiljno takve tekstove. Vjerojatno su premladi.
  • vlatkomarkovic
    1.6k

Mislim da su ljudi ovdje ciljali na vremenski nakon Mamica, tj nakon odlaska Mamica
  • Navijač Dinama
    10k
    koji je zbog ovoga dobio ban u razdoblju od tjedan dana.cibona

Tada je to bilo vjerujem nepopularno mišljenje, ja sam svoj ban kao i svaki drugi koji sam dobio(zasluženo) i odradio.

Možemo sad uć u tematiku da je i nakon toga bana bilo ljudi koji su nedugo zatim isto nazivali Marića grobarom pa nisu dobili ni opomenu ni ništa, odnosno percepiranje forumaša na drukčiji način, ali isto tako i to moje što sam dobio valjda 10 banova u zadnjih 2 godine a nisam recimo opomenut da je zadnji prije trajnog ili nešto, radi jel forumaškog veteranstva(aktivan i pišem ovdje skoro 6 godina).

Da sam za ista mislio da nisam zaslužio ili nešto, vjerovatno bih se javio moderaturi na mail ili nešto, što vjerovatno i moderatura može potvrditi da nisam.

** inače se ne volim vadit ni na moderaturu ni na išta, ovo je samo u ovom kontekstu**

apsolutni antitalent za poziciju na koju je stavljen.kajsitilud

Nije problem sto je on bio antitalenat, bilo ih je puno na svim pozicijama i terenu, problem je što ovdje priča od ljudi koji evo su "insajderi" i čije se priče poklapaju, i pričaju od više strana a ista tematika, isti smjer, a priča kotrlja u smjeru tome da je Marko Marić bio "Zdravko Mamić u pokušaju" sa svojim igranjima i mješanjem i utvaranjem malo menadžera, malo SD-a, pa onda ak mu se digne i agencijaša i "rikverc" povlačitelja poteza.

To je još i gore nego da je on samo neznalica ili anti talenat.

Ali evo, ostavit ćemo nadolazećem vremenu, pa će valjda popadat još maski i vidjet se realno i pravo lice Marka Marića, njegovog posla, i onoga što je on radio, jel imao supomoćnika/e i(li) kakvu je ulogu u tome svemu imao i presjednik Zajec, te da li je i on znao za ove stvari, a direktno mu je čuvao leđa i bio štit u tome svemu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.