• dzggzd
    242
    bit ce poslje tek su se dogovorili sta i kako
  • Sajla
    9.2k
    a za novu sezonu ide valjda i nova oprema pa nek se u njoj fotkaju
  • NitkoBitan
    27.1k
    a za novu sezonu ide valjda i nova opremaSajla

Nadam se da se rjesavamo one bolne za oci svijetlo plavo zarko zute kombinacije :vomit:
  • NB86
    16.8k
    Volio bi da se ozbiljno prosiri taj analiticki i skautski dio, ozbiljni klubovi su davno na vise analiticara samo za prvu ekipu
  • crophantom
    739
    Ovaj analitičar je vidim da je bio skaut do sad kod nas, valjda je promaknut.
    Nadam se da ce dovesti i nekoga s iskustvom ko je već radio to.
  • dzggzd
    242
    Bio je on analiticar prije uz Jozaka ja mislim
  • Mali Zeus
    17.4k
    Ne znam čemu sarkazam...prefontaine

pa eto, tak, zašto ne?
  • Marley
    4.2k
    Ne znam čemu sarkazam...prefontaine

Pa to je Zeusic, kako drugacije nego sarkasticno :grin:
  • Ivdzo11
    6.7k
    Ne mogu pronaći temu grobari Dinama, pa evo ovdje za naseg SD-a....

Imali smo video poziv na kojem smo bili Giuntoli, sportski direktor Dinama Marko Marić i ja. Spominjali smo i cifre, ali Marko je zahtijevao da se taj sporazum realizira u roku deset dana, da se sve odmah potpiše. Giuntoli tada nije bio u situaciji da to može potpisivati u tom roku, ali je odlučio da uzme Petra Sučića. Juventus je čak bio voljan platiti više od Intera, međutim u Dinamu su to htjeli riješiti u tom roku dok je Guntoli turbulentnu situaciju i u tom trenutku nije mogao završiti. (Naletilić)
  • Dudu9
    1.8k
    Po ovome očito je Marić imao interes da Inter napravi transfer
  • cibona
    5.3k
    Sada sa sigurnošću možemo potvrditi da je nakon Mamića, Marko Marić najveći grobar Dinama u modernoj dinamovoj povijesti.

Svi koji su direktno ili indirektno bili upoznati s načinom marićevog poslovanja u Dinamu trebali bi biti izbačeni van iz kluba na polje!
  • dis
    69
    dobro se zna uz čiji blagoslov je to išlo i tko je za to sve znao, a ujedno i sudjelovao
  • Brusa
    3.3k
    A dečki, ne može u ovoj situaciji biti Marić jedini kriv (AKO JE ISTINITA) . Netko ga je postavio na to mjesto, nije si sam dao posao. Također, IO je potvrdio transfer. Dakle ljudi iz IO-a su rekli: Da! To je dobar posao za dinamo! Jesu to rekli iz uvjerenja ili im je ovaj prodao priču ili iz neiskustvu ili neznanja, potpuno je nebitno.
    Ali, da se razumijemo, ja ih ne krivim previše, ni prvi ni zadnji loš transfer (ne samo ove uprave nego i svih prošlih i svih budućih), jebiga , takve stvari se događaju.
  • cibona
    5.3k
    međutim ko god jest, svojim pregovaranjem i dovođenjem i krcanjem kluba nekvalitetnim stranacima i ne riješavanjem ostalih stvari na planu klupske politike, razvitka i rezultata, zaslužio je da zajedno sa Mamićem i ostalim ide u temu "Grobari Dinama"Navijač Dinama

Evo jedne vizionarske objave kolege @Navijač Dinama koji je zbog ovoga dobio ban u razdoblju od tjedan dana.

Lako se sada pravdati i prozivati MM, pravo pitanje je zašto to niste napravili onda kada je trebalo, onda kada se davala podška mariću za još jedan prijelazni rok, onda kada se pred vašim očima prodavalo Sučića za mizarnu cijenu uz jednoglasnu potvrdu izvršnog odbora. Gdje ste tada bili, zašto ste šutili?

Svi oni koji su htjeli mogli su vidjeti da nas Marićevi potezi vuku u propast i beznađe. Zašto ga se tada štitilo, to nije pitanje za mene, već za one upućenije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.