• Dadox
    350
    šta tebe muči sinko?
  • don
    13.2k
    apsolutno neman ništa protiv Sandra. Ne postavlja/ostavlja on sam sebe.
  • NORTE
    16.1k
    to je već vrijeđanje.
    špikić je igrao za hajduk i pljuvao u to vrijeme po dinamu.
    Kule je naš dečko i voli dinamo, ne mogu se uspoređivati ni po igračkim doprinosima niti na drugi način.
    NKDZ86

Nije vrijeđanje, nego usporedba nogometnih kvaliteta.

Smatram da nisu igrači koji zavrijeđuju dinamov dres.
    Kule je dao ozbiljan obol i dokazao svoju dinamovštinu, ali kvalitetom nije razina kakvu mi želimo u dinamu.

Špika je isti rang, nedostojan dinamovog dresa.
  • Brusa
    3.3k
    Kule je dao ozbiljan obol i dokazao svoju dinamovštinu, ali kvalitetom nije razina kakvu mi želimo u dinamu.NORTE

Možeš li molim te napisati 3 napadača ,koji su po tebi kvalitetom razina koju ti želiš u dinamu?
  • rokikaciga
    1.7k
    Da je svaki igrač ove sezone bio kao Kule sa svojih 20 golova mi bi pomeli ligu sa 30 bodova prednosti. Nije najsretnije rješenje za vrh napada (pogotovo kad znaš kaj Petko može i zna) ali da mi netko kaže da ću imati svake sezone napadača za 20 golova ja bih potpisao bez razmišljanja...
  • NORTE
    16.1k
    Možeš li molim te napisati 3 napadača ,koji su po tebi kvalitetom razina koju ti želiš u dinamu?Brusa

Mogu ja napisat Thauvin, El Kaabi i Mierez pa koliko je to realno.
    To ovisi o mnogo čemu i nije moj posao.

Kule nogometnom kvalitetom nije za dinamo, to je 1/1, iako on barem zabija golove što je i glavna zadaća napadača.
  • Brusa
    3.3k
    nebitno mi je koliko je realno.
    Naravno da nije tvoj posao, ali napisao svoj stav da Kule nije za dinamo. Mene onda samo zanima tko je.
    Hvala ti na odgovoru!
  • dzggzd
    242
    Sandro Bloudek i Ivica Landeka pomocni treneri, Luka Murk i Ivan Štefanić kondicijski treneri i Mihael Minđek analiticar po dinamovom webu
    https://gnkdinamo.hr/hr/momcad
  • dd29
    694
    Po meni je Kule idealan za trećeg napadača dinama. I više nego dovoljne kvalitete za to. A u sezoni u kojoj ne igramo ligu prvaka, mislim da je dovoljno dobar i za drugog napadača.

Ni ne trebaju svi napadači bit podjednake kvalitete, kule je među 5 najboljih centarfora hnl-a, kako to onda nije dovoljno za rotaciju barem u ovakvoj sezoni.
  • prefontaine
    2.3k

zašto stručni stožer ne fotografiraju u službenoj opremi, ovako ispadamo smiješni s ovim lošim montiranjem/fotošopiranjem
  • Twisted1
    746
    Stavit će, polako. Nije bio ni Boban ni Kovačević do neki dan. Isto bez fotke.

Edit: Moja greška, tek sad sam skužio da pričaš od fotomotntaži.
  • Mali Zeus
    17.4k
    zašto stručni stožer ne fotografiraju u službenoj opremi, ovako ispadamo smiješni s ovim lošim montiranjem/fotošopiranjemprefontaine

Sramota, svi nam se smiju.
  • prefontaine
    2.3k
    Sramota, svi nam se smiju.Mali Zeus

Ne znam čemu sarkazam...
  • javolimtebejako
    2.4k
    zašto stručni stožer ne fotografiraju u službenoj opremi, ovako ispadamo smiješni s ovim lošim montiranjem/fotošopiranjemprefontaine

hahahha ove fotke su vrh
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.