elika je razlika, za što sam ti popriličan broj argumenata usporednih stavio. Iste u nedostatku svojih naravno zanemaruješ pa se ne mislim na ovoj razini s tobom raspravljati. Daj mi ozbiljne protuargumente za sve što sam ti naveo pa možemo diskutirati. O čemu pričamo, Špikić ima 20 golova i 12 asistencija u 4 i pol sezone. To je ni više ni manje nego 3.5 gola i 3.5 asistencije po sezoni. — scooniepenn
Da ne govorim da Pjacu redovito čuvaju po dvojica, jer bez obzira na smanjenu brzinu drbilingom može slomiti bilo kojeg beka, dok Špikića slobodno pustiš da te prođe, jer znaš da će odluka koju će donijeti biti u 8 od 10 situacija katastrofalna. — scooniepenn
U prošloj sezoni gdje su obojica igrali HNL Pjaca ima ukupno 4 G/A više od Špike — scooniepenn
Osim RPG-a i Mišića ne vidim koji je još Dinamov igrač na razini cijele sezone bio ispred Pjace. Možemo li u svim ovim sezonama koje je igrao u Dinamu reći da je Špika ikada bio i u najboljih 5 igrača. Možemo, ako ćemo se šaliti uz pivu. — scooniepenn
Prijatelju, Špikić protiv Qarabaga dva puta i Milana može zabit samo na igrici. Ili nabacit onako kao Kuletu protiv magaradi dolje. — Crusades
6 utakmica gdje je bio razlika — jedan u nizu
6 najvažnijih utakmica sezone. — Crusades
ali bome Pjaca nije nositelj ovog dinama, niti je bio najbolji igrač. — jedan u nizu
doveden je da bude jedan od nostitelja dinama, da bude jedan od najboljih igrača dinama, jedan od ključnih igrača dinama... nije doveden da sam zabije 35 golova ima 25 asistencija i sam samcijat riješi Dinamu prvenstvo, kup i Europu... Pa valjda se nešto više očekivalo i od Petka i Batija i Sučića i Mišića i Rileta, pa i Ademija i KTC-a (pobrojani su svi trebali biti nositelji ove sezone), a što je 90% njih pružilo? Šta oni nisu morali doć na utakmicu sa Goricom, Lokomotivom, Slavenom itd? — mali M
Da je ostatak družine nositelja bio na Pjacinoj razini "jedan od" sad bi se sjećali proslave naslova. — Crusades
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.