• jedan u nizu
    13.6k
    pa doslovno to! kod Pjace se vidi utjecaj na terenu! Vidi se po njegovom stavu/držanju! Kad Pjaca primi loptu braniči stanu, to je razlika u Kulenoviću i ostalima... Pa čak i Stojkoviću. Njih će napast, zajašit i riješit, Pjacu neće..mali M

pa eto vidis, tu se razilazimo.
    Ja to kod Pjace ne vidim, uopce. :sweat:

Dijelimo isti stav, samo drugacije stvari vidimo kod nekih igraca :snicker:
  • mali M
    7.6k
    Ovo mi je teška smijurija. Trebali bi im zahvaljivati na možda najgoroj sezoni u zadnjih 10 godina u HNL-u i na kriminalnoj igri? Jebote šta smo mi Osijek ili Istra da nam je drugo mjesto premija i da trebamo biti sretni što nismo 3. ili 4. sa najboljim igračima lige i najvećim buđetom lige? I to nakon što su igrači potjerali ČETIRI trenera!Dragon1Warrior123

ovo nema veze s temom i ako samo želiš pljuvačinu onda izvoli, al nemoj se skrivati iza lažne demagogije.. Jel sam ja rekao da trebamo zahvaliti ikome? Stvarno te molim da mi citiraš gdje sam napisao da moramo zahvaliti igračima ove sezone? Inaće samo pucaš bez razloga... Pričamo o Marku Pjaci, ne dal se Galešić, Mae, Ristovski, Petko il netko deseti šetao po terenu cijelu sezonu..
  • mali M
    7.6k
    Dijelimo isti stav, samo drugacije stvari vidimo kod nekih igraca :snicker:jedan u nizu

ma dobro, raspravljamo malo, samo zapravo želim da ne skidamo glave i radimo slučaj od sezone gdje su svi i sve bilo kriminalno.. jednostavno je tako.. isto kao i da u sezoni gdje pregazimo ligu sa 25 bodova prednosti i zabijemo 150 golova ne treba cijelu momčad stavit u reprezentaciju jer je to slika kriminalnog HNL-a...
  • scooniepenn
    4.7k

Špikić ima 9 golova i 9 asistencija? U kojem paralelnom svemiru?
  • austrijanac
    7.1k
    Nemojte bogohulit i uspoređivat Špikića i Pjacu.

Kako mu neki tepaju "najbolje desno krilo" u 172 utakmice za Dinamo ima frapantnih 20 golova i 12 asistencija.
  • Crusades
    16.2k
    To Pjaca riješi u dvije sezone. Asistencije skoro u jednoj.
  • Dudu9
    1.8k
    Pjaca je doveden kao pojačanje koje pravi razliku, dobio odličan ugovor, Pjaca je svoje odradio dobar dio u LP, nažalost u Hnl slobo ko i ostatak ekipe, Boban očito smatra da Pjaca s obzirom na veliki ugovor ne donosi toliku kvalitetu i smatra da može dovesti boljeg i za manje novaca, i to je sasvim normalno to je posao i odluka koju on smatra da je dobra, pustite te priče Pjaca se isplatio itd, živimo u sadašnjosti treba gledati budućnosti i ako možemo bolje zašto bi iz neke zahvalnosti morali baš ostavit Pjacu jer on je i plaćen da donosi pobjede, ili opet robovati senatori i titrati nekom jajca
  • jedan u nizu
    13.6k

Špikic
    22/23 7g 5a, 198' G/A
    23/24 4g 4a, 155' G/A

Pjaca
    24/25 6g, 6a, 198 'G/A
    23/24 7g, 5a, 170' G/A

Uzeo samo HNL, a bome nije neka razlika

Špikića ne volim, i smatram da nema sta raditi u Dinamu.
    Bio bi licemjer kada bi rekao nesto drugacije za Pjacu koji ima slicne brojke kao Špikić. A osim u utakmicama gdje je sudjelovao sa G/A nije napravio nista.
  • scooniepenn
    4.7k

Ma nemoj. Uzeo si samo HNL, jer je vidi vraga Špikić u važnim europskim utakmicama potpuno beskoristan. Ako se ne varam učinak igrača se gleda na razini cijele sezone u svim natjecanjima, a tu je Pjaca na 9 golova i 9 asistencija. Da ne govorim da Pjacu redovito čuvaju po dvojica, jer bez obzira na smanjenu brzinu drbilingom može slomiti bilo kojeg beka, dok Špikića slobodno pustiš da te prođe, jer znaš da će odluka koju će donijeti biti u 8 od 10 situacija katastrofalna. U prošloj sezoni gdje su obojica igrali HNL Pjaca ima ukupno 4 G/A više od Špike, a da ne govorim kako im je bio ključan igrač u borbi s Dinamom za naslov. Osim RPG-a i Mišića ne vidim koji je još Dinamov igrač na razini cijele sezone bio ispred Pjace. Možemo li u svim ovim sezonama koje je igrao u Dinamu reći da je Špika ikada bio i u najboljih 5 igrača. Možemo, ako ćemo se šaliti uz pivu.
  • jedan u nizu
    13.6k

Oprosti, onda u tom slucaju pjaca ima G/A svakih 164 minute.

Abnormalno velika razlika, jel :roll:

Ako Pjaca donese razliku u LP, zasto ne moze u HNL?

Znamo da su svi na vecoj razini ove godine bili kad smo igrali LP.
    Sto bi znacilo da je PJaca bio bolji i kada je ostatak ekipe bio bolji.
    Ili je imao voljni moment veci protiv Qarabaga i Milana nego protiv Gorice ili Sibenika.

Igrac koji je placen milju, i od kojeg ocekujemo da bude nositelj, ne smije imati voljne momente po volji, po izbopru.
    Mora biti jednako dobar i u HNLu i u LP.

Pjaca to nije isporucio.

Tocka.
  • Mali Zeus
    17.4k
    Pjaca vs Špikić

je novi Kule vs Kanga.
  • Paggini
    51.8k
    Pjaca vs ŠikićMali Zeus

Koliko transfera klinaca u Basel ima Pjaca?????
  • scooniepenn
    4.7k
    Velika je razlika, za što sam ti popriličan broj argumenata usporednih stavio. Iste u nedostatku svojih naravno zanemaruješ pa se ne mislim na ovoj razini s tobom raspravljati. Daj mi ozbiljne protuargumente za sve što sam ti naveo pa možemo diskutirati. O čemu pričamo, Špikić ima 20 golova i 12 asistencija u 4 i pol sezone. To je ni više ni manje nego 3.5 gola i 3.5 asistencije po sezoni.
  • Mali Zeus
    17.4k
    Koliko transfera klinaca u Basel ima Pjaca?????Paggini

:lol:

Harsh but fair. :rofl:
  • rokikaciga
    1.7k
    Jebote, ja bih si oči iskopal da mislim da su Špikić i Pjaca u 5 deka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.