• deda
    37k
    Nema šanse da se Vidović uklapa u Bobanovu viziju. Teoretske.
  • rokikaciga
    1.5k
    Index objavio

Ali sada vidim da nema nama nikakve nove informacije vec da je sve to @Haza rekao :lol:
  • keppi
    363
    Stojković je vjerojatno za većinu ovdje naša nova prva desetka.
    Meni je osobno Mudražija ipak veliki upitnik pa zato mi se čini Vidović ok, uz naravno razumnu cijenu.
    U Bayernu je realno bio samo u slučaju da se netko povrijedi, ali ipak treba uzeti u obzir da ima samo 21 godinu pa ne treba to uzeti samo s podsmjehom, nego i nekim respektom...biti među 20-tak igrača takvog kluba.
    Vrbančić je svima drag dečko, ali nakon prethodne sezone po meni nije baš ozbiljno o njemu kao nekoj uzdanici...
  • Nogo
    6.5k

Sve je jasno kada se pročita članak.
    Ispravljeno je i na obavijesti.
  • Droljo
    16.4k
    Ivanušec ima jebenih 500K.ElDorado

Hoćeš reći da je kod nas imao veću plaću? Pa kud je i zašto išao?
  • Laugreano
    4.1k
    Luka Ivanusec € 980,000 per year
    edit: sad vidim da za netto govoris
  • Brusa
    3.3k
    pa išao je da se proda dalje, u real ili city ili tako nešto. Sjećam se prva izjava nakon što je došao u feyenord mu je bila da je uvjeren da mu je feyenord odlična odskočna daska za dalje i za još veće razine.
    Nije doslovni citat, ali u tom smislu je bilo
  • CastAway1986
    3k
    S obzirom da se ne zna da li Mišić odlazi jer se navodno senatorima smanjuju ugovori da li za poziciju šestice treba pokušati sa Selahijem ili Petrovičem koji je čak imao i bolju sezonu od Lindona a o tome se premalo priča?!
  • Droljo
    16.4k
    PetrovičemCastAway1986

Takvih juniora imamo
  • Paggini
    51.2k
    Ni Petrović ni Selahi mi nisu kvaliteta za Dinamo, snažniji dojam je Lončar ostavio od njih, a nije ni on za Dinamo. No kakve smo sreće, ne znam hoćemo dovesti bolje od njih na 6icu, pa ćemo opet žaliti što se njih nije uzelo
  • rokikaciga
    1.5k
    Veseli me Dinamo B u 1.NL sljedece godine, nadam se da ce mali Bakovic iznjedrit kao potencijalna sestica za prvu ekipu. Ima tu jos igraca koji bi bili interesantni a 1.NL ce biti dobro mjesto za testirat talente.

Takoder, nadam se sa ce se Pavic isto negdje isprofilirat jer u njemu ima potencijala i to dosta
  • scooniepenn
    4.5k
    Ne znam za koliko bi Mišić kao jedan od 3 naša najbitnija igrača već godinama unazad trebao igrati. Mislim da ima oko 800.000 po sezoni i s obzirom na ulogu i broj odigranih utakmica u 4 i pol godine koliko je kod nas (136 utakmica ukupno, što je oko 30 u prosjeku) te iskreno mislim da ako ostajemo na ovoj razini i s ovim ambicijama ne vidim scenarij u kojem će igrači takve razine pristati igrati za manje.
  • The Undertaker
    8.1k
    Od ovih senatora jedino je Mišić ove godine zaradio plaću u potpunosti. Čovjeka raubamo do iznemoglosti i onda mu još smanjujemo plaću. Ne vjerujem u to.
  • Laugreano
    4.1k
    Neće pristati igrati za manje, uostalom i zaradili su lovu klubu od lige prvaka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.