• din
    804
    Zanimljivo kako se za sad još obrana ne spominje, osim Medića i Valinčića. Otišli nam Rile, Moha, Franjić, Torrente out jako dugo zbog ozljede, to su 4 igrača. Lijevog boka nemamo (ne računam na Štefulja jer se nadam da ne računamo na njega). Najviše me zanima prijelazni rok baš oko obrane.
  • Noel
    11.9k

Lijevi bek stranac Štefulj Valinčić Gabriel Medić Živković Galešić Theo Torrente kad se oporavi. To bi mogla bit obrana uz možda jednog kapitalca na stoperskoj poziciji.. i ako se ne računa Štefulj onda još jedan lijevi bek.
  • ElDorado
    4k
    Slab mu je engleski
  • đole
    353
    slab je i Kovačeviću pa nema prevelike štete
  • vjeko1701
    15.4k
    Nije on procjenjen na nekih 80M eura? Znam da je u pitanju transfermarkt al i dalje...
  • Laugreano
    4.1k
    Sveđanin u Portugal. Sta mozes ocekivat.
  • CISCO
    284
    Od ozbiljnijih koji se vraćaju s posudbe:
    Filipović, Živković, Bernauer, Štefulj, Čaić, Vrbančić, Bulat, Špikić.

Dolaze: Ljubičić, Soldo, Mudri

Otišli: Franjić, Moha, Rile, Sučić.

Na odlasku: Rog, Belcar, Ademi,

Za poterati: Kanga, Cordoba, Mbuku, Mmaee, Oliveras, Bočkaj, Perić, Zagorac

Ko napravi ekipu za sljedeću sezonu...fkt. svaka mu čast.
  • Papastrumf
    16.6k
    Štefulj se ne vraća. Mađari su iskoristili opciju otkupa ugovora koliko je meni poznato.
  • dinon7
    1.8k
    Lijepo je vidjeti toliko imena u rubrici odlazaka. Jednostavno budget za plaće prve ekipe mora prodisati. Previše igrača, još uz to i previše njih s nerealnim ugovorima
  • OsamŠest
    5.2k
    Meni će bit najinteresantnije rješavanje baš te pozicije lijevog beka. I to dvojica..
  • rokikaciga
    1.5k
    Mogu oni iskoristiti kaj hoce ako Boban nagovori Stefulja da ostane u Dinamu. Jer i igrac mora pristati na otkup tj na transfer u drugi klub

Ja se jos nadam da postoji mogucnost povratka Borne Sose u klub
  • Ivdzo11
    6.5k
    pa nije lud da riskira tu povratak i misli se hoce li imati minutazu, a tamo proigrao ima full minutazu, jednostavno uziva tamo....
  • keppi
    363
    Ja osobno ne vidim da je Baturina i mrvicu bolji obrambeno od Vidovića pa ga sada nastojimo prodati za 20 milja. Istina, u igri prema naprijed Baturina je trenutno daleko ispred, ali možda je baš Vidović "Baturina" za sirotinju.
  • cibona
    5.3k
    Veliki plus za potencijalni dolazak vidovića! Prošle sezone ostvario je 7 golova i 3 asistencije na neprirodnoj poziciji, a trebamo uzeti u obzir da je dobar dio proveo na klupi (jakir je gurao hoxhu lijevo). Sada je godinu dana zreliji i iskusniji i uvjeren sam da bi nam bio od koristi.

Uostalom, da smo ga zadržali ove sezone bili bismo prvaci. Onomad smo nekoliko utakmica dobivali isključivo njegovim individualnim potezima (gol protiv osijeka za 2-1 i protiv varaždina za 1-0).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.