• rokikaciga
    1.5k
    Ovisi kaj bi mu Zvone rekao ako ga Zvone zeli zadrzati.

Ne kazem da sam za njega jer me nije dojmio kada je bio na Maksimirskoj 128.
  • Zagi
    9.8k
    Napad nam slabo igra obranu, veza je meki trbuh.
    Rješenje: Gabrijel Vidović

Da ziher.
  • Orc123
    11.7k
    vec dugo nisam cuo bolju vijest! Hvala Isusu Bogu Svemogucemu!
  • Laugreano
    4.1k
    Bolji je u kreaciji,u realizaciji je Vidovic.
  • ElDorado
    4k
    Gledam malo plaće na Capology. Jeote ova kečkasta prevara ima 1.5 puta veću plaću od Erlića i tri puta veću od Medića. Ivanušec ima jebenih 500K. Sosa milju. Govorim netto jer su davanja jako različita po zemljama.
  • Paggini
    51.2k
    Ja osobno ne vidim da je Baturina i mrvicu bolji obrambeno od Vidovića pa ga sada nastojimo prodati za 20 milja. Istina, u igri prema naprijed Baturina je trenutno daleko ispred, ali možda je baš Vidović "Baturina" za sirotinju.keppi

Pa i nije bolji obrambeno, ali ofenzivno je svemir za Vidovića. A u ekipi imamo dvije desetke koje bi mi prije njega igrale - Stojković i Mudražija, pa čak možda i Vrbančić.

Vidović je igrao kod nas par utakmica na 10ki i to je izgledalo užasno. Doduše, mali je uzorak utakmica i minuta, pa ću mu dati tu propust.

S druge strane, igrao je ove sezone koliko, 100 minuta sve skupa? Dajte ljudi dragi, a jos da scoltamo na njega par milijuna, to bi bilo suludo.

Dobro je on izgledao na proljeće, ali na jesen i zimu je bio bezveze
  • Tvrdica McTvrdi
    212
    Ovo mi je vijest skoro kao da smo naslov osvojili, još da netko Brkljaču kupi otvorio bih onu flašu koju čuvam za zlato reprezentacije
  • keppi
    363
    Vjerojatna naša veza su Mišić i Ljubičić na 6 i 8 ili dvije šestice. Takva dva igrača zasigurno mogu pokriti jednu kreativniju desetku, osobito u HNL.....sad, bio to Stojković ili Vidović.
    Hard verzija je s Mudražijom naprijed.
  • Izet Hajrović
    5.1k
    Ivanušec ima jebenih 500K.ElDorado

Nema šanse.
  • Paggini
    51.2k
    u realizaciji je Vidovic.Laugreano

Jako hrabre riječi s obzirom da je Vidović zabio 12 golova u cijeloj karijeri
  • rokikaciga
    1.5k
    Dobro je on izgledao na proljeće, ali na jesen i zimu je bio bezvezePaggini

Morao se naviknuti, razlicita je klima u nas u Hrvatskoj. Pogle koliko Cordobi treba
  • ElDorado
    4k
    980K Gross, 500K Net veli Capology
  • rokikaciga
    1.5k
    Evo i Mikic ostaje
  • Laugreano
    4.1k
    Vidovic mi je nesto kao Mbuku. Prespor za krilo. Defanzivno i kreacijski loš za veznjaka. Neka povučena špica koja funkcionira samo u određenom sistemu, koji mi sigurno necemo igrati. Ima tehnicki dobar sut i zabijao je iz nekih situacija koje Bati obicno promasuje, zato sam to napisao. Sama usporedba kao kompletnih igrača nepotrebna je, jer je Bati miljama bolji igrač.
  • skener
    2.8k
    od kud sad to?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.