• scooniepenn
    4.5k

Apsolutno, njemu smanjivati plaću mi je apsurdno.

Bio bi budala da pristane. Nadam se da Bobanu to nije niti palo na pamet, jer ako itko ne zaslužuje da se o tome i razgovara je on.
  • ElDorado
    4k
    a ne znam cudno sl tak veli Capology

Fruk imao 96k a mi placali jebenog Brkljacu 250k. Majko mila.
  • NitkoBitan
    27k
    uostalom i zaradili su lovu klubu od lige prvaka.Laugreano

I dobili postene bonuse za to.
  • CastAway1986
    3k
    tako je u pravu si ..Zato su nam gotovo svaku utakmicu pojeli vezni red skupa s Jankovicem..
    Selahi sigurno ima mjesta u Dinamu
  • Paggini
    51.2k
    Selahi sigurno ima mjesta u DinamuCastAway1986

Pa trenutno ima, kao i Loncar. Poanta je da želim u "novom" Dinamu bolje, odnosno da trebamo ciljati više od Selahija
  • Dudu 9
    707
    Najbolje da dovedemo sve igrače iz lige koji su dobro odigrali protiv nas.
  • ElDorado
    4k
    Misterija je i Belcar? Kae toliko zdravstveno u kurcu?
  • CastAway1986
    3k
    ja se apsolutno slažem s tobom ali s obzirom da Boban vecinom cilja na domaće igrače neznam koga bi mogli dovesti , Šunjica sumnjam a Badelj će vjerojatno završiti karijeru..
  • ElDorado
    4k
    I kae sad s Mikićem? Svaki prelazni rok drama. Mislim da bu na kraju Boban stero Škegru i jako zalupio vrata kluba za njim.
  • deda
    37k
    Ja bi mu zalupio vrata već ovdje na forumu tako da me neće čuditi ako to i Boban napravi.
  • rokikaciga
    1.5k

Pregovori su još uvijek u tijeku, a ovih dana trebali bismo dobiti odgovor na pitanje hoće li Mikić potpisati novi ugovor. Boban je svjestan koliko je posla ispred njega i vrlo ažurno rješava pitanje statusa za novu sezonu kako bi se što prije kompletirala momčad.

Podsjetimo, iz Dinama je objavljeno kako klub napuštaju dva od tri preostala desna beka. Sadegh Moharrami i Stefan Ristovski od iduće sezone neće biti na Maksimiru, a Mikić se nadao da to znači kako će već ove sezone dobiti šansu.

Kada je produživao ugovor s Dinamom na zimu, ključna stavka nije bio novac, već uvjeti za razvoj. Iz HNS-a još uvijek nije bilo službene odluke oko toga hoće li B momčadi biti gurnute u drugu, treću ili četvrtu ligu, a upravo o toj odluci ovisi i Dinamov plan za njegove mlađe igrače.

S obzirom da će B ekipa igrati u 1NL sljedeće godine ne znam kako se to odražava na Mikića. Je li voljan provesti u B ekipi godinu dana i nadati se da će dobiti šansu pored RPG i Morisa?
  • Kujtim Shalla
    5k
    Jako mi se svidja ideja i put kojima idemo. Rijesiti se menagera pohlepnih , bok i njihovin igracima . Mali Mikic i sav hype oki njega ako ima i malo istine da nece na posudbu onda i njemu bok. Mada mislim da to nije istina. Valincic je top,mocan fizicki, ima moc ponavljanja , zivotinja
    Ja sam ga gledao i na treninzima je isti
    Zna se da nam je fizika ,brzina falila i da u momcadi nemogu biti svi finjaci. Nadam se da je istina da Vidovic dolazi. Meni je on zvijer a jos i mlad . Slozit ce Boban vrhunsku i modernu momcad
  • ElDorado
    4k
    Valincic i Lisica sigurno zele doci. Ali moguce je da i Istra sad postavi nemoguce uvjete, tamo ionako sjedi tovar, a Baski su dosta nervozni kako im trančiraju momčad ukljucujuci trenera.
  • Common Sense
    819
    Od Modrića definitvno ništa, njegova iduća destinacija je najvjerojatnije Serie A, eventualno ostanak u Primeri.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.