• CastAway1986
    3k
    Puno se ovdje komentira Valinčić iako još posao nije ni upola dogovoren , Istra s tovarom Bjelanovicem je tvrd pregovarac ..
    Što se samog igrača tiče od mene palac gore , ima kapacitet da postane i A reprezentativac ,fizički je impresivan ..Imao sam priliku ga gledati par puta uzivo dok je igrao za Široki gdje je također bio dojmljiv za razliku od Rozica koji je tad bio očajan..
  • vlatkomarkovic
    1.1k

Huh, ja ne znam otkada ti je ova informacija, ali jučer nije bilo tako...

Do jučer smo bili u kombinaciji mi i klub blizu sadašnjeg doma. I nije bilo kontakta baš da smo ga mi zvali, a on nas odjebavao...

A jedan serie A klub je već odbijen...

Doduše moj izvor nije od ljudi koji su bili s njime prošli vikend nego s naše strane priče.
  • GeneralNapoleon
    1.6k
    Jos malo i imat cemo vise insajdera nego onih bez insajderskih informacija :lol:
  • emilperska
    10.7k
    Covjek ode na put od par h, 15 str. Na kraju se javljam ljudima u inbox da mi sumiraju upise na temi..
  • vlatkomarkovic
    1.1k
    Puno se ovdje komentira Valinčić iako još posao nije ni upola dogovorenCastAway1986

Dogovoreni su uvjeti s igračima, zapelo je na odstetama, ali će se brzo riješiti, ovi dolje nude više kroz rate i udjele u preprodaji i bonuse... Što se neće ostvariti, a možda i Bjelanovic blefira...

Istra to jako dobro zna...
  • criticus
    3.8k
    ovi doljevlatkomarkovic

Pod ovo mislis Hajduk? Pa mogu jedino u dionicama Thommya da očerupaju jadnog čovika do kraja.
  • vlatkomarkovic
    1.1k

Pa kažem možda ovaj debil blefira...
  • Imamo Dinamo
    3.9k

Hajduk ne moze ponudit nista… jos ako stvarno plate 500k za Garciu, i 300k za drugu momcad oni nemaju ni kinte za prijelazni rok, hvatat ce besplatne igrace
  • Ritam Ulice
    534
    naci ce puljak novaca za svoga hajduga
  • Imamo Dinamo
    3.9k

Ne moze im dat dovoljno da izadu iz svih tih dugova :rofl:
  • Common Sense
    820
    Vlatko, 50 ljudi je bilo sad za vikend u Madridu u njegovoj vili, najbliži prijatelji i rodbina. Povelo se razgovora o prošlosti ali i o budućnosti. Znam da su ovi naši iz uprave kontaktirali osobe bliske njemu i ispitivali teren, ne znam je li ga Zvone ili Zajec direktno zvao.
  • blue heart 72
    2.2k
    Ne znam kaj se drami u vezi Istre, Valincica i Lisice. Pa valjda je ovaj dvojac za kojeg smo izgleda zainteresirani, dovoljno zaduzio Istru i posto su oni izrazili zelju za prelazak kod nas, red bi bio da im Istra izadje u susret i da im ne pravi nikakve prepreke u ostvarenju njihovih snova.

Upsss, ili taj modus operandi postoji kod samo jednog kluba, koji uslisava takve zelje .......
  • Ijayi Atiemwen
    2.8k
    Valinčić sve riješeno
  • Ivdzo11
    6.5k
    Gotovo je, Petković odlazi iz Dinama! Otkrivamo što se sve događalo i pozadinu razlaza..

Bruno Petković (30) na izlaznim je vratima Dinama, ako se nešto dramatično ne promijeni, jedan od krucijalnih igrača kluba odlazi iz Maksimira! Doznajemo da su Zvonimir Boban i Petković obavili razgovor, na kraju kojeg su zaključili da je došlo vrijeme za rastanak. Nakon sedam dugih godina boravka u plavom dresu, Petković bi sljedeće sezone trebao odijenuti dres nekog drugog kluba.

Ali, kako samo saznali, novac u ovom slučaju nije bio presudan faktor, jednostavno se Petković želi okušati u novoj sredini. Gdje će to biti, u ovom trenutku se još ne može znati.
  • Izet Hajrović
    5.1k
    Nadam se da nije istina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.