• NitkoBitan
    27k
    Nadam se Mierezu. A ovaj Bobanov potez je hrabar, vizionarski! Ako je istina naravno...
  • Crni86
    10.9k
    Petko opet odlazi iz dinama :rofl: da se pita sportske vec je otiso sigurno 7,8 puta

Nema mi smisla nakon zadnje izjave tarzana od koji dan, tako da treba pricekat malo
  • GOAT
    2.7k
    Umoran sam od tih nagađanja oko njega svaki prijelazni rok
  • ElDorado
    4k
    i ja tako razmišljam. Total reset. Zadržavanje Petka samo odlaže odluku i teško će biti potpuno zdrav i spreman. Al za sad ne vidim nekog Hrvata koji bi nam bio adekvatan.
  • Laugreano
    4.1k
    Da je Petko zdrav definitivno bi bio za ostanak pod svaku cijenu. Ovako ako ce prvi napadac odigrat 20-30% minuta, nije od prevelike pomoci.
  • Dani Olmić
    1.5k
    A cuj, sav respekt, ali nismo bas imali koristi od njega ovu sezone, a pitanje kako ce bit sljedece sezone

Bolje se rijesit a i placa mu je pre visoka

A vise to nije onaj stari nas Petko
  • Captain America
    20.2k
    Ode li i Mišić, ostat ćemo bez onog pobjedničkog x-faktora koji nas je čupao iz govana zadnjih nekoliko godina.

Rile, možda Theo, Sučić, Baturina i Petko će otići u jednom prijelaznom roku. Bobanu se mora priznati da ima cojones. Nadam se samo da će se tražiti ozbiljni igrači kao zamjene umjesto talentiranih HNL popuna.
  • Brusa
    3.3k
    čuj, ovo ne ide na tebe osobno i naravno da svak ima pravo na svoje mišljenje i što misli da je najbolje za klub, ali kad sam pročitao ovaj tvoj post odmah sam imao u glavi usporedbu onu sa starim konjem, koji više nije za ništa, dobro je služio dok je mogao, a sad samo puno jede i košta pa je najbolje da ga se proda u tvornicu sapuna...
  • Keyser Soze
    13.6k
    Ako ode Petković očekujem kapitalca u pravom smislu te riječi na poziciji napadača. Nikakav Mierez, Kanga, Kulenović ne dolazi u obzir.
  • scooniepenn
    4.5k
    Uz sav respekt svakome, ali ako netko misli da cemo mi iz zajebancije zamijeniti Baturina, Sucica i Petkovica u jednom prijelaznom roku onda je dosta daleko od realnosti. Nama od nositelja igre ostaju Misic, Pjaca i RPG. Ne znam sto bih rekao, ali nisam najoptimisticniji u ovom trenutku. Ljudi ocito zaboravljaju kako smo izgledali u jednom dijelu sezone bez Petkovica, Misica i Sucica, a u nesto kracem intervalu i Baturine.
  • Dani Olmić
    1.5k
    ma sve pet ali nazalost petko je vise gledao nego igrao (ja volim petka)
  • Zagi
    9.8k
    Svaki novi početak je težak. Da , iduća sezona će biti puna amplituda.
    Ja se svemu tome veselim.

Ovo je jedini ispravan put.
  • GeneralNapoleon
    1.6k
    Proslo ljeto sam se nadao da ostaje. Nakon ove sezone sam vise manje ravnodusan. Ocigledno je da nije vise na svom peaku. Takoder mislim da je vrijeme za remont papogotovo u tom smislu da nam cijela igra ovisi o Petku.

Naravno ovaj potez samo podrzavam ako ce se dovest bomba u napad il barem napadacki dio koja ce nadomjestit Petka.

Takoder s obzirom na ostale udrace na igracki kadar mislim da moramo bit oprezni i nikako ne smijemo pretjerat. Nije moguce promjenit 11 igraca i cak da i imas mogucnost financijski to napravit, ne bi poslo na dobro.

Ako odlazi Petko kao prvo bih jako dobro razmislio bi li uopce pustio Baturinu, a Misica svakako ni u kojem slucaju. Mi nemamo ni love tolko igracke kvalitete nadomjestit. Ako odu Petko, Misic, Baturina i Sucic u jednom roku mislim da se komotno mozemo borit za drugo mjesto.

Prekproslo ljeto su nas napustila 3 od 4 glavna igraca pa smo se jedva izvukli. Kadar je vec sada srozan i ako opet odu 3 od 4 najbolja igraca cemo bit doslovce na razini hajduga sto se kadra tice.

Takoder se slazem i da treba pazit ne samo zbog igracke kvalitete vec i zbog mentaliteta kojeg su senatori, kolko god ove sezone zakazali, najvise pridonosili.
  • keppi
    363
    Ostati bez toliko igrača odjednom za mene je katastrofa.
    Petko i s jednom nogom vrijedi više od pola lige.
    Sada me Bobanovi potezi počinju polako i brinuti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.