• keppi
    363
    Ljudi kakvo je vaše mišljenje o Pajazitiju?
    Ima samo 22 godine, tehnički mi se čini čak jako dobar. Ne znam kakva su mu "pluća", obavezna igra te golovi i asisti.
    Nekako mi (ne potpuno pozicijski) vuče na priču s Frukom...pa da se ne bi ponovila.
  • Olmic
    4.6k
    rekao je da se nije javio ni garcia ni njegov agent u klub i da ga smatraju trenerom
  • hardek
    4.5k
    Ljudi ovdje ne shvaćaju da nama ovo ljeto treba 10 igrača. S obzirom na kvantitetu ljudi koji moraju doći, uzevši u obzir da Lige prvaka nema a i Europska liga nam ovisi o tome kako će se Rijeci dić ona stvar plaćanje Jagušića 2 milje eura u ovom trenutku je teško izvedivo.

Nije to ona situacija od prije par godina di ti je ekipa složena i onda platiš 2,3 igrača 2-3 milje za osvježenje ekipe. Ovo je puno kompleksnija situacija
  • Dani Olmić
    1.5k
    Sad je Zvone tu i s obzirom na katastrofalnu sezonu i pod hitno potreban remont ekipe trebamo POJACANJA, a ne prinove s kojima smo vec dovoljno nakrcani … Ako ovo ljeto isto ne ispadne nista bolje sto se tice prijelaznog roka onda se polako zaista treba zapitat u cemu je problem.. onda fakat mislim da je problem u necemu drugome a ne u struci.

Ili netko koci transfere ili se jednostavno nema para za pojacanja ili dobri igraci ne zele u Dinamo/HNL, nema druge…

Sad Boban ima cijelo ljeto vremena, pa molim lijepo da onda i pokaze zbog cega je dosao
  • crophantom
    630
    Netko tu sere/blefira, novinari ili ovaj predsjednik Istre :D
    Ja i dalje vjerujem da se nešto može oko Jagusica, lik ima ono nešto... neznam s kim su igrali, ali prema dečku ide loš pas za popizditi, okrenut je leđima prema suparničkom golu, praktički gleda na klupe, na leđima ima 2 igraca. I dečko iz prve petom među ta 2 igraca odigrava naprijed, a što je još bitnije, odmah nakon dodavanja kreće u otvaranje, ne stoji na mjestu i divi se svom potezu. I imao ih je takvih ohoho ove sezone.

Ne uklapa se možda u ovu neku filozofiju dinamike možda i raznih Lisica koji jure po bokovima ko navijeni, ali baš bi mi bilo žao da propustimo dečka.
  • Enco
    359

Koliko ja znam Vrdoljak radi za Aliaja, a Aliaj je agent Valinčiću.Ako je ta info da su se posvađali točna onda
    pitanje sto ce biti s Morisom
  • ElDorado
    4k
    daj objasni to svom kolegi Sjevernojstrani :)
  • scooniepenn
    4.5k

Slažem se u potpunosti. RPG je puno bolji 1 na 1, bolji u kombinatorici i puno opasniji u ofanzivnim akcijama od Valinčića. Imajući u vidu da kad igra na desnoj strani sve ide preko njegove strane naravno da ostaje nešto malo više prostora otraga. No, i defanzivno je jako dobar. Super je imati Valinčića kao alternaciju, ali je za mene no brainer tko je trenutno kompletniji i bolji igrač.
  • Nogo
    6.5k

Napokon novi napadač! :sweat:

Da se ovo i desi u nekom paralelnom svemiru ekipa bi bila nezadovoljna i rekla da je on one season wonder.
  • Dino
    3.7k
    Kakve su ovo sheme s Kamgradom, ne mora se to javno iznosit, rugat ce nam se ko za domacicu i tommy :lol:
  • Laugreano
    4.1k
    Da ista valja nebi dolazio kod nas!
  • Chempers
    673

Kad pročitam "vjerujem da se nešto može oko Jagusica" pitam se gdje smo točno pogriješili kao klub. Lik koji igra u Slaven Belupu i mi razmišljamo jel ima šanse da ga dovedemo. Očito posljedica toga što se 15 godina nisi pomaknuo ni milimetar u nekim stvarima i dalje misliš da ćeš plaćati iste cifre a igrači će automatski trčati u Dinamo.
  • Ritam Ulice
    534
    fakat. Bit ce da bude Kamenski odrijesio kesu
  • crophantom
    630
    Nisam mislio da ga ne možemo dovesti, nego posto se piše da su problemi s managerom ili da se možda ne uklapa u koncepciju, više sam mislio na taj dio, da se nadam da se to može promijeniti, jer ga više smekam ko igraca od nekih drugih koji se spominju. Al niko me ne pita pa ionako samo baljezgam
  • Ivdzo11
    6.5k
    Valincicu od strane istre aktivirana +1 klauzula pa mu tako ugovor sad traje do 2027.g. a cijena "lagano" raste.....

S njihovog Sneta
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.