• NitkoBitan
    26.9k
    Bek mora imat tri stvari. Minimalno znanje obrambenog postavljanja snagu i moć ponavljanja.Noel

Meni se Mikic cini dosta fizicki nerazvijen za seniorski nogomet, mislim da ce ga protivnicki igraci otresat u duelima. Dosta vas je spominjalo kako je moderan bek, e pa i fizikalije su dio modermog nogometa.NitkoBitan
  • Zagi
    9.8k
    Dobro kaj se nitko ne sjeća kaj su HNL 6ice radile Baturini prvih 12-18 mjeseci prvoligaškog nogometa?
    Mali nekaj pimpla i dođe Marina i otpuhne ga do aut liniji i uzme mu loptu.

To smo istrpili jer moramo i dobro. Nije svatko Lovren i Gvardiol.
  • Noel
    11.8k

Da samo je razlika Baturine i Mikića ta kaj ovaj drugi igra na poziciji beka di kad te krilo otrese odma je problem. Kad se to dogodi na rubu tvog 16erca pogreška je manje kažnjiva i lakše se da ispravit. Bekovi su kritična pozicija jer su oni isključivo obrambeni igrači a to svi zaboravljaju kad spominju Mikića.
  • Blueshadow86
    3.3k
    Što jesi, jest... Valinčić stvarno fizički djeluje impresivno. Čini se fizički jak, nekako robustan, a djeluje kao da može trčati 3 dana. Dobar je u obje faze igre, i u fazi napada i u fazi obrane. Što kaže jedan kolega par postova iznad, trener bi po svemu sudeći trebao imati slatke brige s njim i RPG-om.
  • SjevernaStrana
    2.5k
    Da, za Dinamovu razinu RPG je sve ovo što si naveo, čak i za klubove nešto jače od Dinama.scooniepenn

Evo, tipičan primjer onoga zbog čega mi je visio ban neki dan...

Ako ti ne vidiš da je RPG najbolji Dinamov bek u ohoho godina onda je s tobom teško suvislo diskutirati.scooniepenn

Ovako iz glave hvala najboljem beku u povijesti nogometa na ovosezonske dvije Opus Arene, dvije Aldo Drosine, Kranjčevićevoj itd.... Ima čovjek sreću da se ne zove Petar Stojanović. Da se razumijemo, ako je RPG problem, mi problema nemamo, ali dajte ljudi...

Ok, ali Moris Valinčić za mene nije taj. Ako ćemo mi dovesti boljeg beka od Noe Mikića da bude zamjena RPG-u onda u redu, ali ovo je bezveze.
  • Zg123
    1.9k
    Samo neka Mikic slusa Skegru pa ce zavrsiti ko i Saranic, Krizmanic i ostali njegovi bivsi “talenti”
  • Mlađi referent
    12.8k
    Valinčić je za mene no brainer
    Očekujem da je dugoročno rješenje i da se vrlo brzo nametne kao važna karika.

Fizički moćan, vrlo dobar na lopti, vjerojatno najbolji kradljivac lopti od svih bekova, masa presijecanja.
  • Zagi
    9.8k
    Ono malo kaj sam Valinčića gledao problematična mi je njegova kontrola lopte.
    Nadam se da je riječ o malom uzorku.
  • OsamŠest
    5.2k
    Ja Mikića obožavam i ne smatram da ima bar 3 (pa i više) talentiranijih od njega u toj generaciji.

Dapače, rekao bi da je on najveći talent i da će imati najbolju karijeru.

Bez obzira na to i na moje simpatije, u ovom trenutku bi bilo idealno da sezonu sa punom minutažom odradi u HNL prvoligašu i iduće ljeto dođe spreman za Dinamo.
  • NitkoBitan
    26.9k
    Mali za sada odbija posudbu. Dinamo i Boban su bili MAKSIMALNO korektni. Mali može imati čast da ga je Boban uopće saslušao i nagovarao sat vremena.Haza

u ovom trenutku bi bilo idealno da sezonu sa punom minutažom odradi u HNL prvoligašu i iduće ljeto dođe spreman za Dinamo.OsamŠest

Vise vjerujem Hazi nego kontroverznom agentu momka kojeg mama za ruku vodi u mcdonalds sa 18 godina, al je dovoljno "zreo" za tetovazu jel.
  • Paggini
    51.1k
    Al ne znam točno šta mali želi? Daje ti se prilika za nnovim ugovorom, posudbom gdje nećeš imati pritisak, a naviknuti ćeš se na seniorski nogomet i vracanje s posudbe iduce godine gdje ce se racunati na tebe.

Koja je tocno alternativa? Otici u HNL klub? U neki Mainz di ce ih bolit kurac za tebe?

Nije mi jasan on stvarno. Mislim da je dobar igrac i da bi mogao biti dobar igrač, ali u ovom slučaju stvarno ne razumijem koji mu je plan. Jel želi odmah ugovor na 4 godina od 800k?
  • Laugreano
    4.1k
    To sam bas htio reci. Profilno su mi slicni igraci Valincic i RPG, ali cini mi se da je Valincic vec sada nesto bolji defanzivno.
  • vjeko1701
    15.4k
    RPG mi izgleda fizički jači i puno bolji 1 na 1. Imao je solidan broj prolaza ove sezone. Valinčić ako dođe treba tek pokazati kolko može u Dinamu.
  • Zagi
    9.8k
    Koja je tocno alternativa? Otici u HNL klub?Paggini

Pa da. Baš kako je i Crnac otišao i niš mu sada ne fali.

Koja je tim klincima točno alternativa? Vucaranje po posudbama gdje ti nitko neće dati minutažu jer nisi njihov i izgubljene godine? Zašto?
  • vjeko1701
    15.4k
    Zašto je recimo Šutalo imao minute u Istri, vratio se i napravio transfer od 20 milijuna? Itekako klub može osigurat minutažu na posudbi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.