• Zagi
    9.8k
    Anegdotalni dokaz Vjeko.
    Možemo naći još par ali nemjerljivo je više onih koji su na taj način ili propali ili si usporili razvitak.
  • Paggini
    51.1k
    Koja je tim klincima točno alternativa? Vucaranje po posudbama gdje ti nitko neće dati minutažu jer nisi njihov i izgubljene godine? Zašto?Zagi

Pa ok, ali zato je na klubu da kroz financijske bonuse nekoj Istri, Varazdinu, Belupu osigura igranje tih klinaca. Ako daš bonus po utakmici, jebiga, igrat će mali
  • vjeko1701
    15.4k
    Al isto tako ima onih koji nisu ništa napravili odlaskom van ili u neki manji klub HNL-a već su se pogubili i završili u Sloveniji, BiH ili nekoj egzotici.

Nema tu univerzalne forumule a ja i dalje vjerujem da je za klinca od 18 bolje ugovor s Dinamom i posudba od jedne sezone sa poduzetim koracima kako bi klub u koji ide imao interes da igra.
  • sanjinlego
    3.9k
    Valinčić jest u planu, ali pričekajmo. Nije sve to tako divno i krasno. Zvone se želi riješiti mnogih, među ostalima i našeg Samyja Maaeea. Međutim, to će ići jako teško, navodno se čak posvađao s posrednicima koji su ga doveli, Vrdoljakom i još jednim.
    S druge strane, Ljubičić ima samo riječi hvale za Bobana. Malo ga je bocnuo što je na potpis ugovora došao u bijelom.
    Na kraju, zajednička fotografija, a kod Zvone osmijeh od uha do uha. Nije to onaj jeftini, lažni
  • Paggini
    51.1k
    potpis ugovora došao u bijelom.sanjinlego

Bolje nego na bijelom
  • Noel
    11.8k

Ivek Cordoba

Ne znam kaj se Mikiću ne sviđa kod posudbe. Nek pogleda put Morisa Valinčića.
  • sarenicvjetic
    104
    Meni vam to izgleda ovak,mali je sve napravio kaj je mogao. Em je dobro igrao kad je dobio šansu na pripremama,igrao za repku dobro igrao za Dinamo dobro.
    Koliko znam obećano je u 2-3 navrata da će dobit šansu. Nije da nije zasluzio i da nije pokazao potencijal i da vrijedi. I tu je zapelo,nije on sam sebi to zamislio nego je klub se tako postavio. I sa prošlom i sa ovom upravom.
    Nazalost zapelo je ali i zapet će sa ostalim dečkima.
    Jer Dinamo nema vremena davat sanse jer gori pod petama.
    Eto cijela mudrost stane u par rečenica.
    A predlažem @NitkoBitan da si ga opasno nasapunas jer ovaj vid direktan mržnje prema igraču Dinama,je odvratan.
  • Omake
    8.7k
    Moja teorija je da Škegro cijelo vrijeme zavlači Dinamo i traži klub koji će mu dati 20-30% od sljedećeg transfera. Ne bi me iznenadilo da i Mikić i Jagušić završe u Rakowu. Gdje Škegrin klijent Tudor ipak ima neko ime jel.
  • emreli21
    358
    Mikić bi mogao/trebao ostati, Jagušić nije opcija za Dinamo.
  • FrenchMontana
    1.2k
    Zasto svi pisu da je Jagusic skroz otpao? Koji je razlog da to sto posto nece proci?
  • keppi
    363
    Mnogi mi tu lijepo nabrajamo Perić, Bočkaj, Maaee, Ademi, Kanga...i još neki s velikim ugovorima i možda ne tako više značajnim učinkom te kako ih se riješiti ili za neke bar smanjiti ugovore.
    Mislim da će to biti prvi veliki Bobanov ispit....dali će uspjeti to riješiti i možda još važnije pitanje - na koji način (isplata ugovora, posudba, isplata dijela ugovora, raskid....ili ako se ne uspije s takvima niti dogovoriti).
  • Orc123
    11.7k
    Jagusic nije opcija ali jesu Valincic, Rozic, Soldo, Lisica, Mitrevski?
    Tko tu koga? Jagusic je top talent na razini Stojkovica a ovi nisu ni razina Bulata ili Kacavende kad je dolazio pa znamo kako je zavrsilo, a kod Kace se vidi da je dobar za rotaciju i tjt....prije bi rekao eksplozija kao Stefulj, Kastrati ili Juric jednu sezonu i zavrsit ce kod nas I onda sljedece godine trazi posudbe.

Ove godine imamo problem i moramo u rekonstrukciju momcadi ali sve mi se vidi da bi moglžao biti deja vu i sljedece ljeto ukoliko su sve ove info koje izlaze tocne.

Iskreno se nadam da nisu!
  • Olmic
    4.6k
    Znaci imamo info tu od nekih da je Moris zavrsen, a kaze direktor Istre da se nikada nije cuo s Dinamom za Morisa
  • Crni86
    10.8k
    Reko je i da garcia ostaje pa evo pise se da je pitanje trenutka kad ide u hajduk.
  • Laugreano
    4.1k
    Kad decko od 19 godina prima loptu sa glavom gore, i prije nego lopta dođe do njega, vec zna sto ce napravit s njom, to je znak da je top talent. Ne vjerujem da Jagušić nije opcija, jer jednostavno odskače. Ako se proda Baturina, uvjeren sam da dolazi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.