• GeneralNapoleon
    1.6k
    Medić nije imao mjesta u najgorem Ajaxu u zadnjih dosta godina. Onda je otišao na posudbu u najgoru momčad Bundeslige u kojoj je odigrao 52% mogućih minuta.Captain America

Da, ne zvuci bajno. Ali opet s druge strane imas Uremovica koji je prije hajduga igrao za Herthu. Hertha je te sezone imala samo 4 boda vise nego Bochum sada i bila je takoder zadnja. Uz to je primila 2 gola vise od Bochuma. Uremovic je kao igrac te Herthe odigrao samo 150 minuta vise od Medica koji je dosao samo na posudbu. Pa je isti taj Uremovic top 3 ako ne i najbolji stoper lige. Tak da sam ja po tom pitanju optimistican.
  • Marley
    4.1k
    Šutalo je te sezone izgledao kao panjinaPaggini

giphy.gif?cid=6c09b952805457jivj20rwvhq4691tj6bb35bwu71xlgiiau&ep=v1_internal_gif_by_id&rid=giphy.gif&ct=g
  • Crni86
    10.8k
    Sutala su htjeli prodat nakon te sezone. Sutala za kojeg svi znamo kakva je igracina. Sosa koji se ovdje zaziva je protjeran nakon te sezone….Nije on sigurno doso na lijepe oci u ajax.
  • Georg Koch
    6.1k
    Sad cu vam reci jednu sigurnu, stopostotnu informaciju, pribiljezite :rofl:

100% cemo igrati brži nogomet od iduce sezone :cool:
  • Droljo
    16.3k
    100% cemo igrati brži nogomet od iduce sezoneGeorg Koch

Ja bih radije da igramo brži nogomet od protivnika a ne od iduće sezone :lol:
  • GeneralNapoleon
    1.6k

Trenutno mozda jesu. Samo sto Peric i Zagorac ne mogu u istu recenicu sa maricevim "pojacanjima". A vjerojatno ni Bockaj.

Ali barem prva dvojica su nemjerljivo vise dali Dinamu nego ovi poluigraci. Tako da mi sada pljuvati Perica jer je imao peh sa ozljedama i usporedivat ga sa maricevim promasajima nema previse smisla.

Dapace da ih se trebamo rijesiti. Ali malo vise respekta prema nekim igracima.
  • Str1nger Bell
    2.1k
    100% cemo igrati brži nogomet od iduce sezone :cool:Georg Koch

Ja vec s ovim zadovoljan.
  • NitkoBitan
    26.9k
    Medić mi je tip igrača za kojeg smo svi ovdje znali, ali kao ne registriramo da może ili želi doći kod nas, pa na neku foru ode u Rijeku (a ta fora je da su ga zvali na mobitel), pojede ligu u Rijeci i mi godinu dana seremo šta ga se nije dovelo i vrištimo da ga se treba dovesti iz Rijeke za 3, 4 milijuna eura.Paggini

Alkar Paggini u sridu :cool:
  • Nogo
    6.5k
    Ja sam samo za to da se dovedu igrači koji mogu napraviti iskorak pa makar došli iz hnl-a. Nebih volio samo da se nagomilamo igračima koji su prosjek.

Iskreno, za sada bih volio samo da se riješimo viškova.
  • Crni86
    10.8k
    Pa dajte ljudi bar napisite izvor, totalni disrespect prema zoni…
  • badjibadara
    4.7k
    Valincic je top karakter i fizicki mocan igrac. Definitivno bi dao dodatnu energiju ekipi.
    Istra je mozda trkacki najbolja ekipa u HNL-u, Mauric moze trcati do sutra, puno toga pokriju Radosevic i Loncar, krila su potentna, a jos da su imali pravog killera naprijed, bez problema bi pokupili 4 mjesto.
  • Paggini
    51.1k
    bez problema bi pokupili 4 mjesto.badjibadara

Na trenutak si me trznuo da si sve ovo napisao da ides prema punchlineu da ce dinamo s njima bez problema pokupiti 4. mjesto
  • Damir1986
    6
    Tportal saznao od Haze inforokikaciga

Tako nekako, iako ovo je ako se ne varam lik koji je prvi javio za Galešića u Dinamo pa moguće da su Haza i on u istoj grupi na Whatsappu. :rofl:
  • badjibadara
    4.7k
    Na trenutak si me trznuo da si sve ovo napisao da ides prema punchlineu da ce dinamo s njima bez problema pokupiti 4. mjestoPaggini

U grupnoj fazi EL sezone 25/26 :cool: Za to je Tottenhamu trebalo 17 bodova ovu sezonu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.