• Omake
    8.6k
    izvolte mlada damo

KN4VXbn.png

Lijevo ova sezona u Bundesligi, desno zadnja sezona u 2. Bundesligi prije transfera u Ajax. Djeluje kao kompletan defenzivac, kojem je veći forte progresija driblingom negoli pass igrom. Fizički bi trebao biti jako dominantan u HNLu, pogotovo što se tiče snage i skoka. Mislim da je brži i od KTC-a, da će posle Galešića biti naš najmobilniji stoper. Na Capology piše da u Ajaxu ima svega 500K. Pišem svega jer je porez tamo 49,5%. 600K u Dinamu na 4 godine bi bilo odlično i za nas i za njega. Stoperi su u većini slučajeva na vrhuncu od 26-31 godine. Malo kartona i malo ozljeda su isto plus. Momak se sam izborio za super karijeru, iako je mogao ići nepotistički, a nije.
  • Marley
    4.1k
    hvala, uvijek iscrpan i koristan odgovor :clap:
  • NORTE
    15.9k
    Mikic treba minute a ne biti backup..
    Isto tako i Jakir i Zivkovic.

Valincic moze biti i backuo lijevo
    Medic ev free, ne vidim neku kvalitetu u njrmu
    Dinaminjo

Boli nas kifla kaj Mikić treba.
    dinamo treba pobjede, jaku momčad i uspjeh na svim frontovima.
  • Captain America
    20.2k
    Tak da sam ja po tom pitanju optimistican.GeneralNapoleon

Meni on smrdi na Torrente 2.0. Još jedan stoper koji je spor ko blato i koji će ispadati ko ratkapa na širokom prostoru.

Radije bi upario Perkovića s Galešićem jer obojica mogu dobro braniti tranziciju nego gurao Medića. Medić bi eventualno bio koristan ako jednog dana opet budemo sudjelovali u LP pa se odlučimo za igru s 3 stopera.
  • dzis
    1k
    Valincic veliki palac gore. Medica nemrem komentirati jer nisam gledao.
    Ali Valincic ce biti sigurno veliko pojacanje a i dugorocno se moze tu nesto i zaraditi.
  • NORTE
    15.9k
    Radije bi upario Perkovića s GalešićemCaptain America

Mauro je do siječnja u Poljskoj.
  • Olmic
    4.6k
    Koliko ocekujete ulaznih transfera ( kolicinski) ako su rijeseni Ljubicic, Mudri i Soldo?
  • Crni86
    10.7k
    10-15. Posto se najavljuje totalna rekonstrukcija
  • rakurs
    1.3k

Na njih trojicu računam BAREM jednog stopera, lijevog beka, desno krilo i lijevo krilo.

Lisica je očito prvi pick za desno krilo, da sam pretjerano oduševljen, nisam, ali ne znam tko će uz njega biti opcija za tamo? Na Cordobu se očito ne računa, vjerojatno niti na Mbukua, ne bi me čudilo da se još netko dovede.

Lijevo krilo očekujem ostanak Pjace, nadam se odlasku Hoxhe, a u tom scenariju nam treba još jedno lijevo krilo.

Stoper nam treba pod hitno, napravila se greška s puštanjem Perkovića do slijedeće zime, sad smo ostali na Galešiću, KTC-u, Mmaeeu i (valjda) Jakiroviću. Jakir je prezelen još, a o Mmaee ne trebam. Po meni ok da bude zamjena, jedino što je previše plaćen za to.

Za bekove fkt ne znam koji je plan, ako se fakat traži Valinčić nekako sumnjam da bi bio samo zamjena RPG-u, ali tko će ga znat. Idealno bi bilo Valinčić i neki lijevi bek.

Treba nam promjena u napadu, ali sumnjam da ćemo se moći riješiti Kange, a nema mi smisla njegov ostanak, a odlazak nekog od Kuleta ili Petka.

Vezni red je kompletiran rekao bih iako se nadam nekoj pravoj šestici. I naravno, ako Mišić ode onda obavezno šestica.

Uglavnom, puno puno posla je pred Bobanom i dobro je da se već sada priča o imenima, unatoč tome kaj mi se neka ne sviđaju.
  • bongo
    1.1k

Kladim se na više od 9,5 ako si sam smijem zadati marginu :lol:

I pod te mislim baš na nove igrače, dakle ne povratke s posudbi
  • Blueshadow86
    3.3k
    Lisica mi je dobar, ali za rotaciju. Ne mogu vjerovati da toliko lutamo s tim krilom. Pa da spojiš Špikića, Lisicu i Cordobu u jedno, opet imaš polu-igrača.
  • Sibirski plavac
    5.4k
    Imam osjećaj da će uz Lisicu doći još jedno desno krilo.
    Možda me osjećaj vara.
    Meni bi opcije za desno bili Florucz, Asani ili Pašalić.
    Koliko je netko od ove trojice realan pitanje je. Čini mi se jedino Asani. Za ostalu dvojicu bi se solidno trebalo zagrabit u kesu. Ako se ne varam, predsjednik Olimpije je rekao da ne da Florucza ispod 5 milki.
  • vlatkomarkovic
    1.1k
    Ako se ne varam, predsjednik Olimpije je rekao da ne da Florucza ispod 5 milki.Sibirski plavac

:lol: :lol: :lol:
    Koliko ocekujete ulaznih transfera ( kolicinski) ako su rijeseni Ljubicic, Mudri i Soldo?Olmic

Pa imati ćeš 2 beka na rosteru ukupno (Mikic i RPG), možda Perkovica, 2 napadača u najboljem slučaju, 3-4 krila max, puno toga još fali... Puno toga će još i doći...
  • vjeko1701
    15.3k
    Ma bit će sigurno jako prometno. Ono kaj je bitno je da se dovedu barem 3 igrača koji su direktno za prvih 11. Bez priča o prilagodbi, šansi...ovo ono. Prvih 11. Tko je uopće zadnji takav kojeg smo doveli? RPG?
  • Sibirski plavac
    5.4k
    :lol: :lol:vlatkomarkovic

A čuj, nije to moja izjava nego njegova. :rofl: :rofl:
    Ako on stvarno misli da može dobiti toliko za njega, svaka mu čast...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.