• Nolifer
    11.3k

Jakir je na kraju slavio titulu.. Al dobro

Da smo slavili protiv Lokse, možda bi sad bila druga pjesma. Al kaj je tu je. Pojeli smo govno i naučili lekcije, da nema nikaj lako ćemo ili da nam drugi nekaj puste.

Sve sami moramo svojim radom u tišini napraviti i vratiti titulu tamo gdje je tituli i mjesto.
  • Nemrem igra Dinamo
    3.5k

Stari, ja sam za Jakira pisao još prošle godine da nije trener za Dinamo. Jer, nažalost nije ništa pokazao, niti je svlačionicu doveo u red, prvenstveno tu mislim na seratore.
    Da se razumijemo, pričam isključivo o njemu kao treneru.
    Za njega kao čovjeka imam pozitivno mišljenje i on je kao gospodin otišao, tu mu skidam kapu...
  • Papastrumf
    16.5k
    Misli na Bobana iako članstvo nije uvjet za PU. Sadašnji uvjeti za glasovanje su primjereni. Tri uzastopne godine je previše ograničavajuće i nepotrebno.The Undertaker

Napisao je Predsjednika kluba, a ne PU. Zato mi i nije bilo jasno.
    PU ne mora niti biti clan kluba, al eto za njegovu informaciju, “mesija” ima uvjete za postati i Predsjednik.

Ja osobno se ne slazem da su primjereni. Za glasovanje jos ok, ali problem je u onima koji se zele kandidirati. Doslovno se preko noci okupi neka grupacija ljudi, koji do tada mozda nikada nisu bili clanovi te se uclane 30.12. i mjesec dana kasnije i oni imaju pravo biti birani. Meni to nikako nije primjereno.
    Medjutim, pricamo hipotetski jer ne znamo jos kako ce izgledati novi statut.
  • IceMan
    3.1k
    Kad se samo sjetim 9. mjeseca i ulaska u LP….

Da mi je netko tada rekao da ćemo osvojiti 65 bodova.
  • Jos-Optimus
    5.6k
    ma sve 5, on je ispao itekakav gospodin i pokazao je da zna izvuci nesto iz ekipe kad gori...ali je pokazao i da mu jos fali krvi i znanja u većim utakmicama. Da je na početku sezone imao pravi gard, doslovce bi rastočio Hajduk i Rijeku...ali, Bože mili, idemo dalje, barem sada imamo Bobana i ja mu vjerujem.
  • The Undertaker
    8k
    Doslovno se preko noci okupi neka grupacija ljudi, koji do tada mozda nikada nisu bili clanovi te se uclane 30.12. i mjesec dana kasnije i oni imaju pravo biti birani. Meni to nikako nije primjereno.Papastrumf

Ne vidim problem. Izbori su, u teoriji, suprostavljanje programa i ljudi. Ako članstvo misli da neka grupacija ima dobar program i dobre ljude ne vidim zašto je tu bitan njihov članski staž. Uostalom, ako članstvo misli da je to faktor, neće za njih glasovati.
    Po meni, što manje birokratskih ograničenja (osim nužnih za regularnost), to bolje.
  • Papastrumf
    16.5k

Kazem, ne znamo uopce kako ce izgledati novi prijedlog statuta pa je tesko sada hipotetski pricati o tome.
    Niti sad uprava ne mora imati clanski staz, ali nekakav predsjednik odnosno osoba koja predstavlja klub bi po mom misljenju trebao imati nekakav dinamovski pedigre.
  • The Undertaker
    8k
    Naravno da pričamo hipotetski. Ovo oko pedigrea Dinamovca se načelno slažemo ali Boban ti je najbolji primjer kako pedigre nije nužno vezan za članstvo, pogotovo u ovom početnom razdoblju.
  • Mali Zeus
    17.2k
    još uvijek patiš što je tvoja opcija izgubila.
  • keppi
    363
    Vremena kada smo se laganini šetali kroz prvenstva su prošlost.
    Svaka iduća sezona biti će teška borba. Odlaze Sučić i Baturina te nekoliko senatora koji su bili nosioci proteklih godina, a možda i još netko od prvotimaca.
    Dosadašnji dolasci su ipak veliki upitnici, osim možda Ljubičića za kojeg vjerujem da može podosta solidno zamijeniti Sučića. Treba ipak biti realan pa reći da Soldo nije potpuno standardan niti u Osijeku, Vrbančić i Živković su više rezerve u Loksi nego li igraju. Mudražija je zabio dosta golova, ali u zadnje vrijeme ne briljira i pitanje je jeli on naš nivo. Da je Lisica bolji od Cordobe ili recimo Špikića to tek moramo vidjeti (ako uopće dođe). Puno je tu upitnika.
  • NitkoBitan
    26.9k
    Vremena kada smo se laganini šetali kroz prvenstva su prošlost.keppi

I bliska buducnost.
  • marcio amoroso
    41.9k
    Za sada ja kao nositelje za sljedeću sezonu vidim Nevu, Gabriela, Galešića, Ljubičića, Stojkovića i Pjacu.

Tko će ostati i tko još doći ne znam, ali ovo nije loš core i može se na ovome izgraditi dobra momčad.
  • vjeko1701
    15.4k
    Ja tu dodajem nadu da će ostati Franjić ko alternativa na više pozicija.
  • keppi
    363
    Daj Bože da si u pravu, samo ja za sada ne vidim na čemu temeljiš svoj optimizam....na Mudražiji, Soldi ili Lisici, a odlaze Sučić i Baturina i na neki način dolazi smjena generacije jer tzv senatori nisu više top.
  • ElDorado
    3.9k
    nije mi jasno kae s njim ,nitko ga ne spominje. Da li imamo otkup ili ne?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.