• JakovK6
    67
    dal sam spomenuo ligu prvaka? govorimo o hnlu i napisao sam namjerno užasna hnl sezona. Ljudi moji pa imamo 9 poraza i 8 remija, toliko smo veći klub od rijeke da nema smisla uspoređivat se s njima i vadit se na to "imamo isto bodova ko prvaci". Prvaci su bili loši, mi još malo gori..moje mišljenje. Ako ste vi zadovoljni ovom hnl sezonom super...ja nisam i ne mogu biti
  • NitkoBitan
    26.8k
    Ako ste vi zadovoljni ovom hnl sezonom super...ja nisam i ne mogu bitiJakovK6

Pa nitko nije, al ocemo vjecno trubit i mljet isto ili se okrenut novoj sezoni na kojoj se vec krenulo radit?

Sezona je takva kakva je, srecom je bila Liga prvaka u kojoj smo zgrabili pozamasan novac i to je to, ali to je isto vrijedno spomena jer cemo zbog toga ovo lakse prezivjet.

U cetvrtak da se potvrdi direktan ulazak u EL i onda znamo na cemu smo, sa kojim budzetom raspolazemo i remont moze pocet. Marica nema, Boban je tu i za mene straha nema.
  • JakovK6
    67
    pa slažem se s tobom tu. Bas zato sto necemo vjecno trubit i sto cemo se okrenut novoj sezoni sam odgovorio na post koji govori o trenutnoj sezoni i tome kako smo zabili 20 gola više nego prvak i imali isto bodova itd..
  • NORTE
    15.9k
    Što se tiče posjete na Maksimiru, mislim da je prva tekma na kojoj se objavio broj izdanih ulaznica umjesto broja skeniranih bila tekma dinamo - Osijek 11.5.2024. u prošloj sezoni.

Broj izdanih se objavljivao zaključno s tekmom dinamo - Lokomotiva 15.3.2025.

Onda se od 12.4.2025. i tekme protiv Osijeka opet objavljivao broj skeniranih.

Pa se u zadnjem kolu 25.5. protiv Varaždina opet objavio broj izdanih.

*Utakmice LP se uvijek objavljivao broj skeniranih ulaznica.

Nek me netko ispravi ako sam fulao neš.

Edit: mislim da se tekmu kupa protiv Osijeka 26.2.2025. po onom potopu objavio broj skeniranih.
  • Niko1986
    1.6k
    Raspravljate se o posjeti, na tekmi s Varaždinom službeno bilo 230 tisuća ljudi… Sada imamo najveći prosjek gledatelja u ligi!

https://ofenziva.ffa.hr/vijesti/na-utakmici-dinamo-varazdinbilo-vise-od-200-tisuca-gledatelja-pogledajte-gaf-delegata/628131/
  • Dinamo-SB
    290
    Što se tiče sezone i neosvajanja trofeja treba biti realan da nas je veliki dio sezone pratila ogromna borba s ozljedama,pogotovo jesenski dio. Čak i uz sve ovo što se događalo,uz nešto manje ozljeda bi vrlo vjerojatno slavili naslov. Na to nadodaj da jesenski dio smo proveli i u LP i HNL s jednim napadačem te bez lijevog beka. Da su Kanga i Franjić bili tu od početka sezone vrlo vjerojatno bi bili prvaci. Naslov se izgubio na jesen.

Što se tiče pluseva :

-Veliki plus i dobitak ove godine su navijači i povratak ljudi na stadione. Diše se Dinamo ponovno u cijeloj RH. Nose se majice,privjesci,dresovi,šalovi. Djeca pričaju o odlasku na Maksimir.
    - dolazak Bobana
    - Boysima svaka čast od gostovanja u LP do domaćih tekmi. Izvanredni cijelu sezonu. Kapa do poda.
    - pobjeda protiv Hajduka u Splitu koja nas je sve ipak malo razveselila
    - nastupi u LP - ipak možemo biti ponosni na to,a i utržilo se nešto novca
    - novi webshop i proizvodi, generalno marketinski tim je sve bolji i bolji također
    - financije su nam ipak prijeko potrebne pa ću kao plus označiti prodaju Sučića i vrlo vjer. Baturine što ipak govori da još uvijek stvaramo ozbiljne igrače reprezentativce koji odlaze u velike klubove za ozbiljan novac

Minusi:

Navest cu samo jedan - financijska nedisciplina. Uvjerljivo. Pogriješit se može - angažirat lošeg trenera ili igrača ,ali ponašanje kao pijani milijarder mi nema opravdanja. Navest ću primjere:
    1.Odšteta za te trenere 2,5 - 3 mil eura ( ugrubo na internetu što sam pronašao , nez jel točno i jesu stožeri uključeni - Jakir 340k + Bjelica 1,2mil + FB 1,2mi ) , u svakom slučaju previše
    2. Mmae 750k potpis + (840k ugovor na 4 godine); Cordoba i Kanga odštete 2.1mil i 1.7mil . Čak ni ne smatram njih toliko lošim igračima koliko oni ne vrijede te novce jer mi tu pričamo o oko 4,5 mil eura samo odšteta/potpisa + ozbiljne plaće s dugoročnim ugovorima.

Znači samo za ovo gore navedeno bez uračunatih plaća igrača i potencijalnih problema u budućnosti zbog visokih ugovora,zajedno s trenerima u kojima vrlo vjerojatno nisu uračunati troškovi stožera mi smo bacili u vjetar po ovoj gruboj računici s podacima s neta oko 7- 7,5 mil. eura. A samo sam nabrojao trenere i PAR igrača. Da idemo secirati neke stvari vjerujem da bi bez problema došli do 10+ milijuna doslovno bačenih u vjetar.
    Ovo naglašavam jer mislim da se premalo priča o tome kako se ove godine doslovno bacao novac. Tu nije samo MM kriv,nego svi koji su mu držali ljestve. Vjerujem da je Boban to detektirao i da se ovo više nikad neće dogoditi jer par ovakvih sezona finanicjskih zafrkanacija te mogu dovest do ozbiljnih problema u buducnosti ukoliko izostane rezultat.
    Ono što je dobro u ovome, vidi se jasno da možemo bez ikakvih problema igrati i biti superiorni bez budzeta od 60 milijuna jer ionako smo hrpu tog novca bacili bzvz pa vjerujem da kresanja budzeta uopce nece biti problematicno kao sto svi najavljuju. Očito se morala dogoditi ovakva sezona i bit je da naučimo na greškama.
    Bit će sve dobro, naučit ćemo iz grešaka.Vjerujem u Bobana i svi će nam gledati u leđa narednih 10 godina. Samo Dinamo!
  • NORTE
    15.9k
    Čitam da ljudima u dinamu sad nije jasno zašto ih je Garcia odbio i ide u Hajduk.
    Odgovor bi trebao biti onaj Dalmatinac Bjelanović, što je pljuvao po dinamu i stvarao skandale iz ničega nakon 2:2 Bjelice u Puli.

Prvi pot EL nas čeka.

Mislim da trebamo pojačati 5 pozicija = oba beka, oba krila i prvu špicu.

Ako je Jagušić krilo, ako je kvalitetan, onda ga treba kupit.
  • Crni86
    10.7k
    a tko kaze da smo mi uopce zvali Garciu? Nije li ovdje bilo negirano to?
  • Bosskovitz
    16.4k
    Čitam da ljudima u dinamu sad nije jasno zašto ih je Garcia odbio i ide u Hajduk.NORTE

Nema tog svemira u kojem je Garcia odbio Dinamo zbog Hajduka. Ajmo biti realni.

Dinamo je jači klub, više plaća, igra europska natjecanja, osvaja trofeje, ima više prilika za dokazivanje i uz sve to je opet trenersko radno mjesto koje je sigurnije te manje hektično od onog u Hajduku. Još da igrač izabere Hajduk ima nekog smisla jer tamo je veća šansa da će igrati, ali trener? Nema šanse.
  • Enco
    334
    Siguran sam da je Bjelanović na to utjecao.
  • crophantom
    592
    Meni se čini da se sprema svehrvatsko okupljanje mitomana s ovom Bilic, Skoko itd. Ekipom i da ide i Bjelanovic, pa posljedicno i Garcija.
    Al Kovacevic vs Garcija, potejto potato, s tim da bi Kova više trebao pasati našem stilu igre.
    Nije da nas je Edin Terzic odbio radi Hajduka
  • NitkoBitan
    26.8k
    Stvarno luda sezona kad se podvuce crta.

Gol razlika (Liga prvaka) i medusobni omjer (prvenstvo) su bila tanka linija izmedu jedne od najuspjesnijih i najneuspjesnijih sezona u ovom stoljecu.

Da smo prvi put u povijesti docekali proljece u Ligi prvaka te osvojili prvenstvo tko bi se sto pitao za 20,30 godina i jebao zivu silu jesmo li prosli u Ligi prvaka preko Slovana iz Bratislave ili mozda osvojili prvenstvo sa nikad manje bodova.
  • Jurki
    17.3k
    Kaj se izbora trenera tice.. Garcia i Kova su fakat u +- 5 deka.
    Garcia zeli svoj nacin igre implementirati u momcad.. ali jebiga za to treba strpljenja i vremena.. kojeg mu sigurno nebudu dali.
    Sjetimo se samo Istre kad je dosel u prvom mandatu i da mu je trebala jedna polusezona da poslozi ekipu po svom cefu.. i vjerojatno bi mu i kod nas trebalo puno vremena.
    Ako ode dolje.. racunam da do Bozica bude bivsi.

Kovacevic je s druge strane brzo poslozil razjebanu ekipu Belupa i od njih slozil klapu koja je igrala lijep nogomet.
  • Blueshadow86
    3.3k
    Više bi bodova osvojili u Ligi prvaka da se igralo 36 kola nego što smo ih osvojili u HNL-u. :smile:
  • Ludovic IX
    8.6k
    nije galesic uzasan. On je spor. Nama je problem kad stoperi stoje na centru i protivnik krene u kontru. Dobar je s loptom nije na vi ko ktc ali da, jučer je baš ponekad carinio loptu i dva puta skoro guro protivnika u kontru
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.