• NitkoBitan
    26.9k
    Moraju preuzeti dio odgovornosti. Kaj misle sjest na teren, pustit dvije suze i za dan kao da se nista nije dogodilo? Imaju srece da su u takvoj sredini gdje mogu normalno prosetat ulicom.
  • Noel
    11.8k

Daj samo prepravi podcast Tribine jer će rulja podivljat ovdje sa komentarima.
  • Progressive overload
    230
    Eto ga, mislio sam da će biti dovoljno veliko slovo i "iz". Ali neka ovako.
  • crophantom
    620
    Napisao sam i na drugoj temi, nadam se da je zbog toga dobio otkaz. Ko pije kave s Paušicem i Topicem, notornim mrziteljem Dinama, daje im informacije o interneta stvarima kluba, taj je odavno trebo letit naglavacke iz kluba.
  • Olmic
    4.6k
    ovo moze zavrsit kaosom ili velikim uspjehom, nema sredine…

Mislim ademi,petko,bati su ionako na odlasku, a Misic ako nece siroko mu polje
  • bbb medimurje
    4k
    Mislim da se s najboljim igracim mora ici s placom od bar miljun eura na sezonu
    Pa tolko i tovari imaju i bez europe

Za ademija je tak svejedno
    Ali za misica, pjacu, petka i nije bas
    Batiju se ionak nema kaj smanjiti, njemu se eventualno moze samo povecati
  • crophantom
    620
    prvo, ako su nam tovari i njihova mjerila uzor, jadna nam majka.
    Drugo, taj isti Pjaca, koji je odigrao jednu klasičnu meh sezonu, je prije godinu dana igrao u Rijeci kod Miska za 250k, misliš da može negdje dobiti milju?
    Petko je van terena većinu vremena, a Misic debelo van primea.
    Od njih 3, jedino Petko na možda može u nekoj arabiji dobiti veće pare, jer se još drži taj renome, gol Brazilu, ovo ono.
    Ali za ono što isporučuju na terenu, previše imaju, svi odreda.
  • vjeko1701
    15.4k
    Meni je priča u startu čudna jer je Baturina dio grupe za smanjenje a nema top plaću i vrlo vjerojatno na ljeto odlazi. Tako da sve to treba uzeti sa dozom skepse.
  • dinon7
    1.7k
    Pjaca da je Francuz ili Marokanac, slovio bi za jednu od najvećih pogrešaka našeg profesora doktora Marića.
    Debelo podbacio te se na dosta utakmica nažalost nije niti pojavio. Zaključak: preplaćen za ono sto daje na terenu
  • crophantom
    620
    Pa možda Baturina nije iz istog razloga na razgovoru, već da vide kaj će dalje.
  • The Undertaker
    8k
    Ako imamo bolje a jeftinije, ne vidim problem. Bojim se da bolje nećemo naći. Svejedno, dobro je da se radi pritisak i na igrače. Ne mogu oni nakon ovakve sezone lagano na odmor, senatori pogotovo.
  • vjeko1701
    15.4k
    Nije dao ono kaj se očekivalo, al ovako iz glave slomio Qarabag za LP, bio jedini vrijedan spomena u onoj blamaži protiv Osijeka, zabio za pobjedu protiv Milana, dao gol za pobjedu protiv Rijeke i imao asistenciju protiv Hajduka za borbu do zadnjeg kola.
  • ElDorado
    4k
    Baturina sigurno ide. Ademiju bi trebalo biti neugodno, Pjaca nema kud, Petko nemre proć lječnički a Mišić veteranski. Nećete? U Maksimir rundati.
    Baš mi idu na kuki ovakve stvari kad nisi svjestan situacije i odgovornosti nego egoisticno te zanima samo ionako prevelika lova.
  • crophantom
    620
    pamtim i ja tebe njegove trenutke, ali vlasnik Dinama nije neki arapski šeik da bi igrači koji imaju takva primanja mogli pružati partije da se moraš cesati po glavi i prisjecati, je je, tam u 9. Mjesecu je slomil Qarabag.
    Pogotovo jer je ponavljam taj isti igrač godinu dana prije igral za 250k (i to je cijelo proljeće također igral za kurac).
    To govorim a obožavam Pjacu.
  • NitkoBitan
    26.9k
    Ademiju bi trebalo biti neugodnoElDorado

Nakon svega sto mu je Dinamo dao ima obraza sisat klub do zadnjeg eura. I ajde kao sad se spominje neka posudba, ali i to ce bit na dobar teret Dinama koji ce mu pokrit ostatak ugovora.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.